ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πάρτι του Στέλιου και της Αγγελικής Αγγελίδη για τα 14 χρόνια του Narcissus!

«Το πάρτι της χρονιάς» χαρακτήρισαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο πάρτι του γνωστού Δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη για τα 14 χρόνια του δερματολογικού του ιατρείου Narcissus. Το βράδυ της Παρασκευής, στη Λ. Κηφισίας, στο ύψος της παλιάς Αυτοκίνησης και σημερινού 4711, σημειώθηκε κυκλοφοριακό χάος, από το πλήθος των αυτοκινήτων, που προσπαθούσαν να φτάσουν στον προορισμό τους για το κάλεσμα του Στέλιου Αγγελίδη και της συζύγου του Αγγελικής.

Αγγελική Αγγελίδη Μαρία Μπεκατώρου Μαρίνα Βερνίκου Υβόνη Μπόσνιακ Στέλιος Αγγελίδης

Οι καλεσμένοι οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν και να διασκεδάσουν με την ομάδα της Έλντας Πανόπουλου, του Αλκαίου και των μπαλέτων τους, έφτασαν τους 800, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει η είσοδος, με τους τελευταίους να καταφέρουν να μπουν τα μεσάνυχτα μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Ναταλία Κυρίκου

Η προσέλευση των καλεσμένων ήταν εντυπωσιακή αλλά συγχρόνως αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς το πόσο αγαπητό είναι το ζεύγος Αγγελίδη.

Στέλιος Αγγελίδης Δανάη Βορίδη Μάκης Βορίδης
Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Μπεκατώρου, Υβόννη Μπόσνιακ
Στέλιος Αγγελίδης Βάσω Κολιδά
Βάλη Κατσιλιεράκη Ρένα Φλεβαράκη Δήμητρα Θεοχάρη Μαρίλια Βαζαίου Δέσποινα Πορτοκάλη Όλγα Καραβερβέρη
Τίμος Βορίδης Μάκης Βορίδης Αγγελική Αγγελίδη Δανάη Βορίδη Αγάπιος Αγγελίδης
Σοφία Γιαννικοπούλου, Δέσποινα Πορτοκάλη, Ρένα Φλεβαράκη
Παύλος Σταματόπουλος Σίσσυ Χρηστίδου
Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Ρένα Παπαδοπούλου Μαριάννα Βαλυράκη Αγγελική Αγγελίδη

Τόσο ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης όσο και η εικαστικός σύζυγός του Αγγελική Αγγελίδη, είναι από τα πιο αγαπητά και φιλόξενα ζευγάρια της Αθηναϊκής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να τους τιμήσει με την παρουσία τους, όλη η αφρόκρεμα από τον επιχειρηματικό και ιατρικό κλάδο, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και την show biz, οι οποίοι μιλώντας στις κάμερες εκφράστηκαν με πολύ τιμητικά λόγια για τον οικοδεσπότη.

Στον χαιρετισμό του ο Στέλιος Αγγελίδης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους του τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό επίτευγμα του, είναι η αξία του να θεωρείς τους πελάτες οικογένεια και να μπορείς να λες όχι, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Στέλιος & Αγγελική Αγγελίδη
Έλντα Πανοπούλου, Στέλιος Αγγελίδης

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια αποκάλυψη, με την Έλντα Πανόπουλου να ξεσηκώνει το κοινό σε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και κωμικά show της χρονιάς, κρατώντας τους θαμώνες όρθιους να χορεύουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!