ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το επιβλητικό the K project πλημμύρησε από τις αρωματικές νότες της συλλογής Eaux Rêvées!

«Αυτό που θαύμαζα πάνω από όλα στον πατέρα μου ήταν ότι επέμενε και τα κατάφερνε. Κάθε φορά που μπορεί να παρατήσω μια ιδέα, τον βλέπω μπροστά μου να την αρπάζει, να την πιστεύει και να την προσπαθεί μέχρι να πετύχει»- Philippe d’Ornano

Σε ένα ξεχωριστό event στον εκθεσιακό χώρου του the K Project, η Sisley Paris λανσάρισε τη νέα συλλογή αρωμάτων Eaux Rêvées, μια συλλογή εμπνευσμένη από τα όνειρα.

Follow me…

Μια βουτιά σε έξι αρωματικές συνθέσεις, έξι essences, με φρέσκες, λουλουδάτες και πιπεράτες προσωπικότητες.

My favorite!

Συνθέσεις απρόσμενες, όπως τα όνειρα, ανοίγουν ένα παράθυρο σε έναν κόσμο πλούσιο και μυστηριώδη. Αφήστε τα να σας ταξιδέψουν, παραδοθείτε στις αντιθέσεις τους καθώς μεταφέρεστε ανάμεσα σε διαφορετικές μυρωδιές σαν να είναι μέρος ενός παιχνιδιού. Τα όνειρα αντανακλούν τα βάθη της ψυχής μας καθώς και ανάλαφρες προσωπικές και ποιητικές συνδέσεις.

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΝΤΖΗ

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και φιλοσοφία της. Μουσική, εδέσματα και άφθονος αφρώδης οίνος συμπλήρωνε το σκηνικό μιας ημέρας γεμάτη λάμψη και ομορφιά με γαλλική υπογραφή. Η αναχώρηση συνοδεύτηκε από μια υπέροχη τσάντα γεμάτη εκπλήξεις και με την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούμε.

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ

Οικοδεσπότες της βραδιάς οι Κατερίνα Κουταντζή Marketing and Communication Manager και o Μάρκος Μανιάτης Retail Sales Supervisor.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΝΤΖΗ-ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΣΟΥΖΑΝΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ
ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΝΤΖΗ
ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, Ν. ΜΑΡΓΕΤΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΝΤΖΗ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Ρούλα Σταματοπούλου, Παναγιώτης Καρακάσης, Δώρα Κατσικογιάννη, Στέλλα Μέλιγκαν, Γιούλη Ατματζίδη, Τζένη Σίριακ, Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαρία Λεμονιά, Μυρτώ Αντωνοπούλου, Διονυσία Καλαποθαράκου, Ελένη Καράγιαννη, Σουζάνα Κεγγίτση, Άννα Skoog Μαυρίδη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Νικόλ Μαργέτη, Τζίνα Σμαριανάκη και Ευτυχία Λαζάρου,

H παραμυθένια ιστορία…

It’s good to know: Η ιστορία της Sisley Paris βασίζεται σε μια οικογενειακή περιπέτεια και σε πάνω από ογδόντα χρόνια εμπειρίας και έρευνας. Το 1976, ο Hubert d’Ornano ιδρύει τη Sisley Paris με τη σύζυγό του Isabelle, μετά την επιτυχία της πρώτης επιχείρησης καλλυντικών που άνοιξε μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του. H Ιsabelle d’ Ornano παραμένει βασικός συντελεστής στην καθημερινή λειτουργία και την δημιουργική διεύθυνση της εταιρείας. Επιβλέπει τη δημιουργία των προϊόντων και συνεργάζεται στενά με τα παιδιά της. Ο Philippe d’Ornano, ο γιος της, είναι ο πρόεδρος της Sisley. Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας. «Αυτό που θαύμαζα πάνω από όλα στον πατέρα μου ήταν ότι επέμενε και τα κατάφερνε. Κάθε φορά που μπορεί να παρατήσω μια ιδέα, τον βλέπω μπροστά μου να την αρπάζει, να την πιστεύει και να την προσπαθεί μέχρι να πετύχει. Μας εμφύσησε μία πολύ δυνατή ηθική για τη δουλειά και αυτό προσπαθώ και εγώ να υιοθετώ και να αναπαράγω όσο περισσότερο γίνεται». Η Christine d’Ornano, η κόρη της, είναι Αναπληρώτρια Διευθύντρια και υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της εικόνας της εταιρείας. Η Daria Botin, εγγονή της Isabelle d’Ornano, είναι επικεφαλής του Δημιουργικού Τμήματος της Sisley.

error: Content is protected !!