ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ίδρυμα Takis γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων!


 

Το Ίδρυμα Takis – Κέντρο Ερευνών για την Τέχνη και τις Επιστήμες συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων και προσκαλεί τους επισκέπτες του στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Μαΐου 2023.

Οι επισκέπτες του Ιδρύματος θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ξεναγήσεις, στην συμμετοχική παράσταση με σαπουνόφουσκες για μικρούς και μεγάλους «Οι Κοσμοναύτες» από την ομάδα La Petite Marguerite καθώς και να απολαύσουν ρεσιτάλ για Σαξόφωνο από τον Tom Giannakopoulos. Πρόκειται για δράσεις με ελεύθερη είσοδο από τις 7 έως τις 11 το βράδυ. 

Το Ίδρυμα θα υποδέχεται όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μελετήσουν βαθύτερα το καλλιτεχνικό και επιστημονικό έργο του διεθνούς γλύπτη Takis, ο οποίος για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια διεύρυνε τους ορίζοντες της παραδοσιακής γλυπτικής μέσα από την δημιουργία του και ενέταξε τον τομέα των θετικών επιστημών στην γλυπτική του. Ήδη από την δεκαετία του ‘50 φιλοτέχνησε κινητικά και μουσικά γλυπτά, πίνακες, πραγματοποίησε performances και σχεδίασε θεατρικά σκηνικά. 

Είσοδος Ελεύθερη- Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όλες τις δράσεις!

error: Content is protected !!