ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Else Ceramics στο The Pop Up Project: Spring Edition!

Οι καλύτεροι τεχνίτες της Σίφνου μύησαν την Ελισσάβετ Παππά στην αγάπη για τα Κεραμικά!

Tο brand Else Ceramics προέκυψε από τον ιδιαίτερο δεσμό της Ελισσάβετ Παππά με τη Σίφνο, την παράδοση του νησιού στην κεραμική και τους εξαιρετικούς τεχνίτες που την μύησαν στην τέχνη τους. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2020 να ζωγραφίζει πήλινα πιάτα, σερβίτσια και αντικείμενα για το σπίτι της και για φίλους της, και πειραματιζόμενη κοντά σε εκλεκτούς Σιφνιούς κεραμίστες, εξέλιξε την τεχνική της στον πηλό και την τεχνοτροπία της στην ζωγραφική. 

Στο studio της δημιουργεί χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα με αφαιρετική αισθητική, και ζωγραφίζει πιάτα, κούπες, σερβίτσια και άλλα είδη για το τραπέζι. Οι δημιουργίες της έχουν έντονα χρώματα, δυνατά μοτίβα και ελεύθερη γεωμετρία. 

Στη δεύτερη συμμετοχή της στο The Pop Up Project, θα παρουσιάσει κεραμικά αυγά ιδανικά για δώρα και το Πασχαλινό τραπέζι, πιατέλες φαγητού, σαλατιέρες, cake stands αλλά και custom made set πιάτων ιδανικά για σπίτια στην εξοχή ή στο νησί. Όλα τα αντικείμενα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και one of a kind.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news & bring friends!

error: Content is protected !!