ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα υπέροχα brooch της Tessi Designs στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

So Fay’s Control! So me…

Τα λατρεύω. Και όχι μόνο εγώ, μιας και κάθε φορά που φοράω ένα από τα υπέροχα brooch της, τα μηνύματα σας στο instagram έρχονται το ένα πίσω από το άλλο που με ρωτάτε για αυτά. Και αυτή την φορά, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας λοιπόν στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Τονίζοντας τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, οι δημιουργίες της tessi.designs επαναπροσδιορίζουν τη θηλυκότητα μέσω μιας νέας αισθητικής, που αντέχει στον χρόνο. Με έμπνευση από την τέχνη και τις ανεξάντλητες ομορφιές της φύσης, το brand προσφέρει άπειρες στιλιστικές επιλογές, ενώ αποδομεί τα «κλισέ» της μόδας, αξιοποιώντας μοντέρνα υλικά και φόρμες.

Τα υλικά συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους με απώτερο σκοπό ένα ξεχωριστό, μοναδικό αποτέλεσμα για κάθε ηλικία και τύπο σύγχρονης γυναίκας. Τα σχέδια του υπογραμμίζουν δυναμικά την προσωπικότητα, το ύφος και το στιλ της κάθε γυναίκας, απογειώνοντας κάθε outfit. Οι καρφίτσες σνδυασμένες κατάλληλα μπορούν να αναβαθμίσουν εξόχως ένα ουδέτερο ρούχο και να του προσθέσουν αυτοπεποίθηση και γοητεία.

«Σκοπός των καρφιτσών μας είναι να δώσουν μια αίσθηση κομψότητας και μοναδικότητας, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Φορώντας τις καρφίτσες μας , οι φαν της μάρκας μας, αποκτούν τη διαφορετικότητα και την ανάδειξη του στυλ τους. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ποιοτικά υλικά και τα συνδυάζουμε με υψηλή αισθητική, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα» λέει η δημιουργός στο Fay’s Control.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, μεθαύριο Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!