ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνεχίζοντας τα κοριτσίστικα μας στο Κολωνάκι , Part II…

Κατηφορίζω από την Χάρητος προς την Ηροδότου με την Ελμίνα. Πιασμένες χέρι χέρι, μιλάμε για τα δικά μας. Τίποτα με ιδιαίτερη σημασία, μα κάθε λέξη πιο πολύτιμη από την άλλη.

body'nsoulΘέλω να πάω να δω την φίλη μου, την Ίλια Παπαλέξη , στον θαυμαστό της κόσμο με τα σπάνια αρώματα και τις μοναδικές της κρέμες, το “Body ‘Ν Soul. Μεγάλος έρωτας η συγκεκριμένη boutique και τα χρόνια, πολλά, το ΄97 δεν ήταν; Τότε που δεν χρειαζόταν πλέον να ταξιδέψουμε για να φέρουμε Kiehl’ s ή Diptique, και όλα τα άλλα υπέροχα που κουβαλούσαμε στις αποσκευές μας από το Λονδίνο, είχαμε την Ίλια πια.
Η Ίλια είναι σπάνια. Τόσο όσο η πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των nicheσπάνια , εξειδικευμένα– καλλυντικών, είναι η πρώτη που δημιούργησε concept boutiques exclusive καλλυντικών στην Αθήνα, δημιουργώντας μία καινούρια τάση που άλλαξε γρήγορα και για πάντα τόσο τις συνήθειες μας αλλά όσο και την ζήτηση του Αθηναϊκού αγοραστικού κοινού. Στις boutiques Body ‘N Soul εκτός από τα δυσεύρετα προϊόντα και τον υπέροχο καφέ που πίνουμε λέγοντας όλα μας τα νέα, η Ίλια έχει να μου δώσει πάντα πολύτιμες …κοριτσίστικες συμβουλές. Το καλύτερο μου…Όπως και τα σπάνια αρώματα που ανακαλύπτει… Γιατί, ποια θέλει να μυρίζει σαν να βγήκε μόλις από το…duty free;

H Ελμίνα στην αγκαλιά της Ίλιας Παπαλέξη

H Ελμίνα ανακαλύπτει κοριτσίστικα μυστικά στην αγκαλιά της Ίλιας Παπαλέξη

Η Ίλια, προερχόμενη από επιχειρηματική οικογένεια και με σπουδές στα οικονομικά και στο marketing στην Αθήνα και στο Λονδίνο, συνδυάζοντας την γνώση και τις εμπειρίες από την ζωή της και τα ταξίδια στο εξωτερικό διέκρινε το κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά των καλλυντικών, το οποίο και συμπλήρωσε δημιουργώντας την εταιρία Body ‘N Soul.

Αρωματικά κεριά  με τα πιο δυσεύρετα συστατικά

Αρωματικά κεριά με τα πιο δυσεύρετα συστατικά

Και μπορεί το Body ‘N Soul να μην χρειάζεται χρειάζεται συστάσεις, εγώ χρειαζόμουν όμως ένα μαγικό break στον υπέροχο χώρο του. Εκεί, όπου αν και στην αρχή φοβόμουν μήπως βαρεθεί η Ελμίνα, γρήγορα αντιλήφθηκα πως ενθουσιάστηκε με τα περίτεχνα μπουκαλάκια, τις σπάνιες συσκευασίες, τα μεθυστικά αρώματα και τα κομψά κεριά, τόσο όσο και εγώ, την πρώτη μου φορά.

gold & blackΤην άφησα μάλιστα να επιλέξει μόνη της το άρωμα που θα αγόραζα. Κατέληξε στο Reflection της Amouage, μάλλον λόγω του συνδυασμού των εσπεριδοειδών και του σύκου. Lucky me! Σχεδόν δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου μιας και από μέσα μου, σε αυτό παρακαλούσα να επιλέξει.

Ο Σουλτάνος του Ομάν συνηθίζει να κάνει δώρο τα αρώματα Amourage σε όλα τα μέλη βασιλικών Οίκων και σε αρχηγούς κρατών...

Ο Σουλτάνος του Ομάν συνηθίζει να κάνει δώρο τα αρώματα Amouage σε όλα τα μέλη βασιλικών Οίκων και σε αρχηγούς κρατών…

Τα αρώματα Amouage δημιουργούνται στο Παρίσι από τα πιο δυσεύρετα συστατικά, ανήκουν στον Σουλτάνο του Ομάν και μέσα σε κάθε συσκευασία βρίσκεται από ένα ιδιαίτερο note, υπογεγραμμένο χειρόγραφα από τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και τελικά δημιούργησε το συγκεκριμένο προϊόν. Hey, super cool!

Το άρωμα μου και το χειρόγραφο note που βρήκα μέσα του όταν το άνοιξα στο σπίτι μου...Cool!

Το άρωμα μου και το χειρόγραφο note που βρήκα μέσα του όταν το άνοιξα στο σπίτι μου…Cool!

Όσο η Ίλια με ξεναγεί στα καινούργια της …so niche καλλυντικά, επιτρέπει στην Ελμίνα να ανοίξει όλα της τα ντουλάπια. Χαρά…

Εγώ, ανακαλύπτω τα θρυλικά αρωματικά κεριά της Amouage με ατόφιο άρωμα, χωρίς ίχνος paraben “το απόλυτο must σε όλα τα καμαρίνια…” μου λέει η Ίλια και γελάμε.

Ίσως τα καλύτερα κεριά του κόσμου...

Ίσως τα καλύτερα κεριά του κόσμου…

Αρωματικά sticks, room sprays , ό,τι πιο exclusive στα perfume houses at this moment, ταξιδεύω μαζί τους όπου με πάνε, δοκιμάζω κρέμες…Καταλήγω στην σειρά natural skin & body care, Lubati, δημιουργημένη από την αδελφή της Jo Malone, την Tracey Malone, που λατρεύει σύσσωμη η βρετανική αριστοκρατία και με πιο πιστές πελάτισσες την Δούκισσα του Κεντ και την Pipa Middleton!

Τα αγαπημένα καλλυντικά της Kate και της Pipa Middleton!

Τα αγαπημένα καλλυντικά της Kate και της Pipa Middleton!

okΓια την Ελμίνα, επιλέγω ό,τι επέλεγα πάντα για αυτήν, τα σαμπουάν Grin & Rose, τα πιο αγνά προϊόντα ever, χωρίς ίχνος χημικών , το οποίο της το χρησιμοποιώ και ως αφρόλουτρο.

Η σειρά περιποίησης της Ελμίνας

Η σειρά περιποίησης της Ελμίνας

Η ματιά της Ελμίνας τώρα εντοπίζει τα Shamballa bracelets με Swarovski και αχάτη. Σιγά μην δεν τα εντόπιζε …

braceletsΗ δική μου, στο lizard pochette με τρουκς και στα ολομέταξα batik foulards

Απίθανη;

Απίθανη;

sandalsΤελικά, αγοράζω το αγαπημένο μου αντηλιακό, το Comptois de Monoi από την Tahiti…

Comptoirs de Monoi...

Comptoirs de Monoi…

Ήταν το απόλυτο κοριτσίστικο break μας. Φεύγοντας, η Ίλια μου δείχνει τα παραδεισένια αρώματα Robert Piguet, και πρώτο και καλύτερο το θρυλικό άρωμα “Fracas” της Μέριλιν Μονρόε και της Άβα Γκάρντερ. “Fracas σημαίνει αναστάτωση, αναταραχή” μου λέει η Ίλια “και κρύβει μέσα του αρώματα από τρία λευκά λουλούδια: γαρδένια, γιασεμί και tubereuse…”
“Τώρα μου το λες;”
Ναι, αυτό θα είναι το άρωμα μου για το καλοκαίρι, και ελπίζω να διαβάζει τώρα ο Νικόλας, και να μου το κάνει δώρο!

error: Content is protected !!