ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στις Κάννες: Το δείπνο και το πάρτι που ακολούθησε στη Villa Julia για τα γενέθλια της Naomi Campbell!

Ανάμεσα τους η Daphne Guinness και η Ρόη Αποστολοπούλου

Η ακτιβίστρια, supermodel και fashion icon Naomi Campbell είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Ως στενή φίλη της BOSS και μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της παγκοσμίως, η Naomi είναι η προσωποποίηση ενός πραγματικού BOSS που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή και ιστορική καριέρα της στη μόδα. Οι εορτασμοί των γενεθλίων της στηρίζουν φιλανθρωπικούς οργανισμούς και αποτελούν σημαντικές εκδηλώσεις που προσελκύουν μεγάλη ποικιλία αστέρων και VIPs από όλους τους δημιουργικούς τομείς.

Η BOSS και ο Daniel Grieder, CEO της HUGO BOSS, διοργάνωσαν προχθές βράδυ ένα αποκλειστικό δείπνο για τον εορτασμό των γενεθλίων της αγαπημένης τους φίλης.

Το seated dinner για 80 μόλις εκλεκτούς φίλους της Naomi ακολούθησε after-party για 300 καλεσμένους στη Villa Julia στις Κάννες.

‘Η Ναόμι είναι ένα πραγματικό boss και πρότυπο για πολλούς. Εκτός από fashion icon, είναι υπέρμαχος της διαφορετικότητας, της ενσωμάτωσης και μια αναγνωρισμένη φιλάνθρωπος. Ως εκ τούτου, ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της BOSS. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να διοργανώνουμε τον εορτασμό των γενεθλίων της Naomi στις Κάννες“, δήλωσε ο Daniel Grieder, CEO της HUGO BOSS.

Η Naomi, καθώς και επιλεγμένοι προσκεκλημένοι, όπως οι Future, Fan Bingbing, Colin Kaepernick, Jordan Barrett, Alton Mason, Alpha Dia, Evan Ross, Ashlee Simpson, Valentina Sampaio, Lucas Castellani, Mohammed Al Turki, Jon Kortajarena και DJ Cuppy, επέλεξαν δημιουργίες της BOSS για την περίσταση, με τη Naomi να εμφανίζεται με δύο εντυπωσιακά σύνολα.

Η Ρόη Αποστολοπούλου έκανε άλλη μία talk of the world εμφάνιση επιλέγοντας μία συγκλονιστική δημιουργία Versace δια χειρός Donatella Versace

Η Naomi κατέπληξε με την άφιξή της στο πάρτι φορώντας ένα χρυσό, μακρύ φόρεμα, στολισμένο με χάντρες, κεντημένες στο χέρι πάνω σε τούλι σε nude χρώμα με φτερά. Το κομμάτι αυτό τονιζόταν από μια ουρά με ένα ντεγκραντέ φτερών που ξεκινούσε από το πάνω μέρος του ποδιού και γινόταν όλο και πιο πυκνό προς το τελείωμα.

Daphne Guinness

Το φόρεμα είχε ένα εκπληκτικό βαθύ ντεκολτέ με δύο διασταυρούμενες τιράντες που κοσμούσαν τον αριστερό της ώμο. Στη συνέχεια, η Naomi άλλαξε σε ένα λευκό εξώπλατο φόρεμα, με έντονα κοψίματα στη μέση και εξαιρετικά μακριά ουρά, το οποίο συνόδευε με ένα ασύμμετρο μακρύ φουλάρι με υπέροχα κρόσσια στο τελείωμα.

Ο Marco Falcioni, Senior Vice-President of Creative Direction, ήταν επίσης παρών, μαζί με άλλους σημαντικούς καλεσμένους, όπως ο Leonardo Di Caprio, ο Travis Scott, ο Burna Boy, η Lisa από τους Blackpink, ο Kim TaeHyung από τους BTS, η Julia Garner, η Irina Shayk, η Helena Christensen, η Stella Maxwell, η Eva Herzigova, η Ashley Graham, η Neelam Gill, ο Edward Enninful, η Daphne Guinness, καθώς και η Ρόη Αποστολοπούλου.

Daphne Guinness, Natasha Poly

Helena Christensen, Ozwald Boateng and Edward Enninful
Eva Herzigova, Naomi Campbell
Ashley Graham and Emma Weymouth
Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες τόσο του δείπνου όσο και του πάρτι, ήταν για άλλη μία φορά η σύζυγος του Δ. Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικoύ Αθηνών & Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου, Ρόη

Happy birthday Naomi!

error: Content is protected !!