ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια φιλενάδα! It was about time…

66619_1449046226126_3604671_nΤην Φανή Σαραντοπούλου την γνωρίζω όσα χρόνια δουλεύω στις εφημερίδες και τα περιοδικά. Άπειρα δηλαδή…

Στα ΜΜΕ δούλευε και η ίδια, η παρέα μας ήταν στενή, τα στέκια μας κοινά, οι προσκλήσεις μας ίδιες. Η Φανούλα-όσοι την γνωρίζουμε καλά έτσι την αποκαλούμε, λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα-, είχε πάντα καλό γούστο, το οποίο στις μικρές μας ηλικίες το διοχέτευε με τους πιο εμπνευσμένους στιλιστικά τρόπους στις μόδες των εποχών, αργότερα μέσω των συγκλονιστικότερων δημιουργιών της haute couture. Καλεσμένη σε όλα τα κοινωνικά και φιλανθρωπικά γεγονότα , μονοπωλούσε πάντα τους φωτογραφικούς φακούς με τις καλαίσθητες εμφανίσεις της και φυσικά, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της. Όμως η Φανή, δεν ήταν ποτέ μόνο αυτό. Και κάθε άρθρο που αναφέρεται στην σύζυγο του Γιάννη Σαραντόπουλου σχολιάζοντας μόνο την υπέροχη γκαρνταρόμπα της, σίγουρα την αδικεί. Όπως και κάθε άρθρο που αναφέρεται στην ενασχόληση της με το σχέδιο κοσμήματος, λόγω κρίσης…Come on….

Η αλήθεια είναι πως η οικονομική κρίση αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για πολλούς ώστε να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αναθεωρήσουν τα όνειρα τους, να επιστρατεύσουν τα “όπλα” τους. Το γεγονός είναι πως η Φανή, μεγάλωσε τα τρία παιδιά της. Και ήρθε η δική της δημιουργική ώρα. Να ξεδιπλώσει το ταλέντο της, αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Μία πέτρα να αναδειχθεί μοναδικά μέσα από τα δικά της χέρια, να πάρει λάμψη από τα δικά της σχέδια, να αποκτήσει αξία πραγματική και όχι οικονομική.
Με χρώματα από όλη τη γκάμα της παλέτας κι αρώματα από κάθε γωνιά της γης, οι χάντρες των κοσμημάτων Bead it! καταλήγουν να κοσμούν το λαιμό των πιο κομψών γυναικών, που επιδιώκουν την μοναδικότητα. Και αυτό, γιατί κάθε κόσμημα Bead it! μπορεί να είναι μοναδικό, κατασκευασμένο surmesure για κάθε πελάτισσα, εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη προσωπικότητά της κι εκτελεσμένο μετά από στενή συνεργασία μαζί της.
Είναι φτιαγμένα από όλων των ειδών τους ημιπολύτιμους λίθους, επεξεργασμένους με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζονται σωστά ανάλογα με το ύφος και το στυλ του κολιέ που δημιουργείται. Πλούσια σε χρωματικούς συνδυασμούς, ταιριάζουν με όλα τα γούστα και τα στυλ των γυναικών που τα επιλέγουν.
Επιλεγμένα με έμπνευση και όραμα από κάθε γωνιά του πλανήτη, τα φυσικά, ημιπολύτιμα υλικά της είναι εφοδιασμένα με τη θετική ενέργεια της φύσης κι επεξεργασμένα με την έμπνευση και φαντασία της δημιουργού τους, που είναι επηρεασμένη από τις αρχιτεκτονικές καταβολές της. Και τα σχέδια της είναι πολυποίκιλα και διαδραστικά, αφού φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την περίσταση. Τα κοσμήματα της μπορείτε να τα βρείτε στην ομόνυμη σελίδα της στο facebook.
Φιλενάδα συγχαρητήρια! It was about time….Bead it!

To αγαπημένο μου!

To αγαπημένο μου!

Ναι αυτό!

Ναι αυτό!

budhaflowers

Η Κατερίνα Καινούργιου με δημιουργία της Φανής Σαραντοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου με δημιουργία της Φανής Σαραντοπούλου

blackstonesbluebordeaux

απίθανο...

απίθανο…

lavamauve

 

error: Content is protected !!