ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ρίτα Αττάλα-Ειρήνη Σαπουντζή: Μία συνεργασία έκπληξη που ενθουσίασε!

Τώρα να σας συστήσω τα δύο κορίτσια, την Ρίτα Αττάλα και την Ειρήνη Σαπουντζή, μάλλον περιττό το βρίσκω.

Ρίτα Αττάλα, Ελισάβετ Σπανού, Ειρήνη Σαπουντζή

Ρίτα Αττάλα, Ελισάβετ Σπανού, Ειρήνη Σαπουντζή

Είναι η κάθε μία ξεχωριστά, από μόνη της ένα κεφάλαιο της Ελληνικής μόδας. Η μεν Ρίτα αποτόλμησε να στήσει τον Οίκο Ratt και να κερδίσει το στοίχημα, στηριζόμενη στη δημιουργία του μέσω μίας δυνατής ομάδας σχεδιαστών, όπου η ίδια εμπνέεται το όλο concept της κάθε συλλογής, η δε Ειρήνη, κόρη του θρύλου της μόδας , Νίτσας Σαπουτζή, γεννήθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες υπογραφές του κόσμου που αντιπροσώπευε, και ντυνόταν με μανία για ολόκληρες δεκαετίες, σύσσωμη η κοσμική Αθήνα, στα χρόνια της χαράς.

Εύη Καρατζά, Ρίτα Αττάλα, Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Εύη Καρατζά, Ρίτα Αττάλα, Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Πνεύματα ανήσυχα και οι δύο, και άκρως δημιουργικά ήταν σχεδόν αδύνατον να μην συναντηθούν. Και να εμπνευστεί και να σχεδιάσει η Ειρήνη για την Ratt by Rita Attala μία συλλογή από εξαιρετικά δέρματα, που λάτρεψα αμέσως.

Και προχθές, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του Mercendes-Benz Athens Xclusive Designers Week, η συγκεκριμένη επίδειξη ξεχώρισε από την αρχή της κιόλας…

13ç Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week - ÇìÝñá 1ç / Rita Pateroni, Andreea Tincu & Sense, Miltos, Ratt by Rita Attalla and Angelos Frentzos

Δερμάτινο παντελόνι, πουκάμισο, suit style μπολερό και παπιγιόν… Το first look του show εξέφραζε απόλυτα τη φιλοσοφία του Brand έτσι όπως αποκωδικοποιήθηκε. Οι collection Ratt by Rita Attala είναι ειδικά ραμμένες για γυναίκες που προτιμούν ένα πιο ανδρόγυνο και λίγο πιο edgy τρόπο ντυσίματος.

photo (1)
Στη collection επί το πλείστον παρουσιαστήκαν all day και light βράδυνα looks. Τα χρώματα που μονοπώλησαν το runway ήταν το κόκκινο, το μπλε και το μπεζ ενώ κυρίαρχο ρόλο έπαιζε -φυσικά-το μαύρο. Τα ρούχα ήταν ασύμμετρα, ως επί το πλείστον όχι εφαρμοστά, και έκαναν διπλώματα δημιουργώντας extra layers.

photo

Έμφαση δόθηκε στη περιοχή του λαιμού και στο μπούστο, όλες οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έδιναν χαρακτήρα στο outfit εντοπίζονταν εκεί.
Οι Ratt by Rita Attala έχουν καταφέρει να δημιουργούν ρούχα με ανδρόγυνα χαρακτηριστικά που δεν αφαιρούν ούτε ίχνος θηλυκότητας, αντιθέτως θα λέγαμε την τονίζουν στο έπακρο.

photo (2)
Συγχαρητήρια κορίτσια, ήταν ίσως η πιο ευχάριστη και ευφάνταστη έκπληξη της διοργάνωσης , love you!

Αυτή ήταν μόνο η αρχή Ειρηνάκο, congrats!

Αυτή ήταν μόνο η αρχή Ειρηνάκο, congrats!

error: Content is protected !!