ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πρόσωπα, events και Καταστάσεις στην καρδιά του Μαρτίου!

Το It Company παρουσιάζει το νέο, «πράσινο», take away χώρο του, στο Χαλάνδρι και το νέο food concept, Ninis, Toasties & Paninis.
Το αγαπημένο comfort food στέκι του Κολωνακίου, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει εκτός από τις γεύσεις του και για την απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, φιλοσοφία του, μας συστήνει το νέο «πράσινο», take away χώρο του στα βόρεια προάστια. Στην οδό Παλαιολόγου, στον αριθμό 31, στο Χαλάνδρι, μία Zero Waste γευστική εμπειρία, έχει στηθεί, με την υπογραφή της έμπειρης ομάδας του IT και σε συνεργασία με την Polygreen, που «μάχεται» υπέρ της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Στο βιομηχανικό χώρο που σχεδίασε και επιμελήθηκε το Studio Materiality, μια φιλόξενη open kitchen είναι σε εγρήγορση, ενώ μπορεί κανείς είτε να απολαύσει ένα snack στο μεγάλο εξωτερικό του χώρο, που θυμίζει pic nic, είτε να κάνει μια γρήγορη στάση για take away. Σε αυτό τον ολόφρεσκο χώρο, το IT συνεργάστηκε με την Polygreen και εντάχθηκε στο πρόγραμμα Just Go Zero, που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από αρκετούς φορείς και επιχειρήσεις στην χώρα μας. Το πρόγραμμα, συμβάλλει στην κυκλική διαχείριση των αποβλήτων τους, ενώ ειδικά στην περίπτωση του IT, «ευθύνεται», μεταξύ άλλων, και για την ανακύκλωση και την πλήρη αξιοποίηση του γυαλιού και των υπολειμμάτων καφέ που παράγει. Κάτι που συνάδει απόλυτα με την totally green προσέγγιση του IT, απέναντι στις κουζίνες του, καθώς όπως δηλώνει περήφανα η ομάδα του ομίλου: “IT is the zero waste movement! IT is time to act!

Μίλτος Καμπουρίδης, Γιάννης Τριαλώνης, Κάλλια Καμπουρίδου
Γεράσιμος Πέρρος, Ευαγγελία Γκαράνη, Μαργαρίτα Κούρτη

Κάλλια Καμπουρίδη, Κυριάκος Ζηκάκης

Αννούσα Μελά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στα εγκαίνια της αλυσίδας καταστημάτων προϊόντων υγείας και ευεξίας Holland & Barrett στην Κηφισιά, το νέο κατάστημα της Γλυφάδας επισκέφθηκε και η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή! Η τραγουδίστρια ήρθε σε επαφή με τα προϊόντα του διάσημου αγγλικού wellness brand και γνώρισε τα ξεχωριστά προϊόντα του, όπως το best-selling συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις με κουρκουμά και μαύρο πιπέρι που μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή στις αρθρώσεις και βελτιώνει τη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, την ολοκληρωμένη vegan superfood σειρά περιποίησης προσώπου Pip & Pod, η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς και το ευεργετικό μέλι Μάνουκα από τη Νέα Ζηλανδία, το οποίο έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ανακουφίζει από τον πονόλαιμο.

Δέσποινα Βανδή

O ένας και μοναδικός Showman της ελληνικής σκηνής, ο Τάκης Ζαχαράτος, δίνει «Ραντεβού» για ένα λαμπερό, καταιγιστικό και ασταμάτητο show! Σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά και ενθουσιάζει με το χιούμορ, τις μοναδικές μιμήσεις και το γέλιο μέχρι δακρύων. Η Μαριάννα Λάτση μαζί με καλούς της φίλους αλλά και τον Γιώργο Ντάβλα παρακολούθησαν την πολυσυζητημένη παράσταση που «σπάει» ταμεία στη Θεσσαλονίκη.


Τάκης Ζαχαράτος, Μαριάννα Λάτση

To Nomi αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους πραγματικούς λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας. Ένα εστιατόριο με minimal και metropolitan style στην καρδιά της Γλυφάδας! Antipasti, insalate, pasta και pizza επιμελημένα με μεράκι και ποιότητα δημιουργούν γευστικές εμπειρίες με αυθεντικό Ιταλικό αποτύπωμα. Πλήθος λαμπερών προσώπων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου έδωσαν το παρόν στην πρόσφατη γαστρονομική άφιξη των νότιων προαστίων. Γεύτηκαν τις μοναδικές προτάσεις του Nomi σε ένα ολοκληρωμένο μενού που περιλάμβανε επίσης επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και signature cocktails. Η συνέχεια της βραδιάς είχε κέφι με τον Γιώργο Ντάβλα και την σοπράνο Έλενα Κελεσίδη να διασκεδάζουν τους καλεσμένους με μουσικές επιλογές και τραγούδι.


To Nomi αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους πραγματικούς λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας

Ντέλλα Ρούνικ

Πούλια Δημούλη, Λάσκαρης Βαλαβάνης

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον δωρητή κύριο Δημήτρη Ιορδάνη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου ο κύριος Ιορδάνης και η οικογένεια του προσέφεραν 100 κουβέρτες για να στηρίξουν την λειτουργία του νοσοκομείου κατά την περίοδο της πανδημίας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η Aναπληρώτρια Διοικήτρια κυρία Άννα Κρεμμύδα η οποία ευχαρίστησε τον κύριο Δημήτρη Ιορδάνη, την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την υποστήριξη τους.


. Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, κα Άννα Κρεμμύδα Aναπληρώτρια Διοικήτρια, ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, κος Δημήτρης Ιορδάνης

Ο Γιώργος Ντάβλας το πρώτο Σαββατοκύριακο της Άνοιξης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν έλειψε η συνάντηση με τις αγαπημένες του φίλες Νίκη Ανδρεάδη, αλλά και την Θάλεια Εξάρχου, γνωστή κοσμηματοπώλη της συμπρωτεύουσας.


Νίκη Ανδρεάδη, Γιώργος Ντάβλας, Θάλεια Εξάρχου

Με ένα πολύ κομψό και chic σύνολο εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice. Αυτή τη σεζόν το λεοπαρ θα το συναντήσουμε στη πιο extra εκδοχή του. Για μία ακόμη η super star Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει στην σκηνή κομμάτια από την συλλογή του γυναικείου brand C.Manolo, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της στο έπακρο. Με λεοπαρ σορτσάκι, κορμάκι και κρεπ σατέν σακάκι C.Manolo, suede καφέ μπότες και έντονο κόκκινο κραγιόν, η Έλενα Παπαρίζου έκανε το απόλυτο σύνολο για ποτό με τις φίλες σου και όχι μόνο. Φυσικά, αν δεν θέλεις να φορέσεις μπότες μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες. Ο στυλίστας της αγαπημένης τραγουδίστριας Άρης Γεωργιάδης, εμπνέεται και δημιουργεί τα πιο statement looks αυτού του χειμώνα!


 Έλενα Παπαρίζου 

Αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα προσφέρεις στη λιπαρή και ακνεϊκή επιδερμίδα σου την ολοκληρωμένη εξειδικευμένη ρουτίνα που έχει ανάγκη, βάλε στη ζωή σου την κορυφαία σειρά της Natura Siberica κατά της ακμής με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και δες άμεσα το δέρμα σου να αλλάζει!

1ο βήμα​
Αφαίρεσε την υπερβολική λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες με το καθαριστικό τζελ προσώπου. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό ταυτόχρονά καταπραΰνει και ελαχιστοποιεί την φλεγμονή της ακμής αφήνοντας την επιδερμίδα ισορροπημένη και ενυδατωμένη.

2ο βήμα​
Μείωσε τους πόρους και τα σημάδια ακμής με την τονωτική λοσιόν εξισορρόπησης​. Πρόκειται για ένα ήπιο καθαριστικό που αφήνει την υφή της επιδερμίδας απαλή και ενυδατωμένη. Ακόμα μειώνει την παραγωγή σμήγματος.

3ο βήμα​
Αντιμετώπισε εις βάθος τους ερεθισμούς που προκαλεί η ακμή με τοπική χρήση του ορού προσώπου​. Δες δραματική αλλαγή στην επιδερμίδα σας μετά την χρήση του ορού Anti Blemish Correcting Serum. Κατευνάζει και ελαχιστοποιεί τους πόρους.

4ο βήμα​
Ολοκλήρωσε με την 24ωρη κρέμα τζελ για ενυδάτωση και εντατική φροντίδα από το πρωί έως το βράδυ!​ Ρυθμίζει την ισορροπία της επιδερμίδας και περιέχει μια τεράστια ποσότητα βιταμινών B2 και B5.

Η Natura Siberica εξακολουθεί να ψάχνει για νέα άγρια βότανα, χόρτα, μούρα και φυτά με μοναδικές ιδιότητες. Τα συγκεντρώνει από προστατευόμενες περιοχές από όπου έχουν απορροφήσει όλη τη δύναμη και την ενέργεια της φύσης και χάρη στην πιο προηγμένη τεχνολογία, ένα ελάχιστο μέρος τεχνητών προσθέτων και αυστηρό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έρχονται να αποδώσουν καρπούς, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρηθούν οι μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες και να ενισχυθούν. Η Natura Siberica χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια.


Αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα προσφέρεις στη λιπαρή και ακνεϊκή επιδερμίδα σου την ολοκληρωμένη εξειδικευμένη ρουτίνα που έχει ανάγκη, βάλε στη ζωή σου την κορυφαία σειρά της Natura Siberica κατά της ακμής με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Η βραβευμένη εταιρία Wedding & Event Planning, Rogdaki events trademark, διήνυσε μία άκρως επιτυχημένη και πρωτότυπη σεζόν με άρωμα Χόλιγουντ. Οι πιο φημισμένες σινεματικές επιτυχίες, με κόνσεπτ που έχουν σημαδέψει τον κόσμο, έγιναν πραγματικότητα ντύνοντας τους destination γάμους του καλοκαιριού. Harry Potter, The Great Gatsby, The Lord of the Rings, Romeo and Juliet και The Nutcracker, ήταν κάποια από τα αριστουργήματα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη βραβευμένη designer, Άννα- Μαρία Ρογδάκη. Λάμψη, φαντασία και αστερόσκονη, στους πιο ενδιαφέροντες γάμους της σεζόν. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια.


Οι πιο φημισμένες σινεματικές επιτυχίες, με κόνσεπτ που έχουν σημαδέψει τον κόσμο, έγιναν πραγματικότητα ντύνοντας τους destination γάμους του καλοκαιριού.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία Ελληνίδα event design/planner. Οι σπουδές της την οδήγησαν από το πτυχίο στην κλασική μουσική, να σπουδάζει σχέδιο γάμου στο Λονδίνο. Το πάθος της και η αγάπη της για την δουλειά της, την ταξιδεύουν σε αστρονομικά επίπεδα, διότι η Άννα-Μαρία δουλεύει χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες της και εκφράζοντας τις ιστορίες τους μέσα από τα σχέδιά της.


Η βραβευμένη εταιρία Wedding & Event Planning, Rogdaki events trademark, διήνυσε μία άκρως επιτυχημένη και πρωτότυπη σεζόν με άρωμα Χόλιγουντ.

Τέλος, η πρόταση του Fay’s Control είναι το windsurfing, το θαλάσσιο σπορ που ξετρελαίνει τα παιδιά! Συνδυάστε τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία στις ακαδημίες windsurfschool.gr στον όμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης. Το windsurfschool λειτουργεί σε συντονισμό με τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης και τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις όλο το χρόνο. Μια τοποθεσία γνωστή ως Athens Riviera μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Αθήνας. Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχει χώρος στάθμευσης, εστιατόριο και μπαρ.

Η σχολή windsurf είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με υψηλά καταρτισμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να σας μυήσουν στα μυστικά των θαλάσσιων σπορ. Όλοι οι κανόνες ασφαλείας και ο εξοπλισμός είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπαγορεύονται από το λιμεναρχείο και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

error: Content is protected !!