ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάρτι της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου στο Green Park Athens!

Το ίδιο βράδυ επέλεξαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος να ανακοινώσουν τόσο στους φίλους τους όσο στους δημοσιογράφους πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.


Το Green Park Αthens, το καινούργιο απόκτημα της οικογένειας Σταθοκωστοπούλου, μια ανάσα οξυγόνου στην καρδιά της Αθήνας, στο Πεδίο του Άρεως, επέλεξε για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της σε ένα dinner party.

Ρένα Σταθοκωστόπουλου – Γιάννης Ζουγανέλης – Κατερίνα Ζαρίφη – Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος
Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Γιάννης Ζουγανέλης – Ελένη Ψυχούλη – Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος

Το ίδιο βράδυ άλλωστε επέλεξαν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος να ανακοινώσουν τόσο στους φίλους τους όσο στους δημοσιογράφους πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, Βλάσση, το ζευγάρι περιμένει να δει την οικογένειά του να μεγαλώνει και πάλι. «Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό μου, στο νέο αυτό εγχείρημα. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο εστιατόριο το ίδιο βράδυ.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

To «Green Park Athens», ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας με ιδιαίτερη αίγλη, επίκεντρο της καλής ζωής της πρωτεύουσας από την δεκαετία του ΄30, που δεν άργησε να γίνει συνώνυμο της Αθηναϊκής διασκέδασης, καθώς πλήθος καλλιτεχνών έδιναν το παρόν επί σειρά δεκαετιών, κάνει τώρα μία νέα αρχή.

Κατερίνα Ζαρίφη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ζήνα Κουτσελίνη – Ελένη Τσολάκη

Ο χώρος πλέον έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως, έχοντας μια κατάφυτη όαση στο εξωτερικό του και μια υπέροχη κυκλική σάλα στο εσωτερικό του και αποτελεί το απόλυτο «place to be» της πόλης. To «Green Park Athens», είναι σύγχρονο με διαχρονική κομψότητα και ανεπιτήδευτη προσιτή πολυτέλεια. Μία όαση σύγχρονου lifestyle στους κόλπους του Πεδίον του Άρεως.


Ο επικεφαλής, έμπειρος και καταξιωμένος chef Σπύρος Ασίμης κι η ομάδα του, δημιούργησαν ευφάνταστα πιάτα με ξεχωριστές γεύσεις, υμνώντας τη μεσογειακή κουζίνα με τον πιο fine dining τρόπο.

Γιάννης Ζουγανέλης – Κατερίνα Ζαρίφη – Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Μαρία Τσουκαλά – Μαίρη Αυγερινοπούλου – Γωγώ Αυγερινοπούλου – Χρυσούλα Κυριακοπούλου – Ιωσήφ Πρωϊμάκης
Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Ζαρίφη – Νικολέτα Σερέτη
Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Χάρης Σιανίδης
Ιωσήφ Πρωϊμάκης – Σπύρος Ασίμης – Ελένη Ψυχούλη – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Αφροδίτη Γραμμέλη – Τζένη Μπότση – Κατερίνα Ζαρίφη – Μάρλεν Ασημακοπούλου
Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κρίστη Κρανά
Πάνος Ζόγκας – Κατερίνα Ζαρίφη


Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

error: Content is protected !!