ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Μια μέρα γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη που τα γέμισε χαρά ήταν ο ερχομός του αληθινού Άγιου Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, που δεν ήρθε μόνος του, αλλά έφερε μαζί του τη γυναίκα του, την Άγιο Βασίλαινα, καθώς και τη βοηθό του, το Ξωτικό Inka.

2ok

Η δεύτερη έκπληξη ήταν τα αγόρια και κορίτσια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αμφιλοχίας, που έπαιξαν τα πιο χαρούμενα και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

1 ok

Και βέβαια πολύ-πολύ ευχάριστες εκπλήξεις ήταν για τα παιδιά τα δώρα που τους πρόσφερε ο Άγιος Βασίλης, τα γλυκίσματα και τα μπαλόνια.

Μαζί με τα παιδιά, τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα, κύριος Pauli Makela, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

3ok

Εν συνεχεία ο Άγιος Βασίλης, η Άγιο Βασίλαινα και η Inka υπό τους ήχους της ορχήστρας πέρασαν απ’ όλα τα δωμάτια του νοσοκομείου, μοιράζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αληθινός Άγιος Βασίλης, έρχεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, για να εγκαινιάσει το χριστουγεννιάτικο πάρκο Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας, όπου και θα βρίσκεται, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά, έως και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

4ok

Τα δώρα που χάρισε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ήταν προσφορά του Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια», τα γλυκίσματα πρόσφερε η ND Goods, και τα μπαλόνια η εταιρία Βασίλης Τραγόμαλος.

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αμφιλοχίας διηύθυνε ο μαέστρος Γιώργος Τσόγκας, και συνόδευαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ορχήστρας, κυρία Φρειδερίκη Λαμπράκη, και το μέλος του Δ.Σ. της Ορχήστρας, κυρία Μαριάνθη Καραπάνου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία, κυρία Πολυτίμη Λεονάρδου, και πολλά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Ρίτα Μωραϊτάκη Πικρού, Έλλη Τζανετάτου , Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου.

error: Content is protected !!