ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι “Ήλιοι” της Olga Maria Jewel Inspirations στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Πίσω από τις συλλογές κοσμημάτων OlgaMaria Jewel Inspirations, διακρίνονται η κομψότητα και η έντονη αισθητική μέσα από απλά και καθαρά σχήματα. Με γνώμονα την αναζήτηση της ομορφιάς μέσα από τη δύναμη της συμμετρίας και της γεωμετρίας οι συλλογές είναι χειροποίητες και φτιαγμένες αποκλειστικά από πολύτιμα υλικά όπως ο χρυσός, το ασήμι και οι πολύτιμοι λίθοι.

Η έμπνευσή προέρχεται όχι μόνο από αντικείμενα, τη φύση, τους ανθρώπους, αλλά κυρίως από συναισθήματα.

Τα συναισθήματα και οι ιστορίες πίσω από τη δημιουργία που προσπαθεί η σχεδιάστρια Όλγα-Μαρία Τσιλιγκίρογλου να συμπεριλάβει σε κάθε της κόσμημα.

Η μαγεία της μετατροπής των υλικών, όταν ένα άψυχο μέταλλο μετατρέπεται σε τέχνη, όταν ένα κοράλλι ή ένα μαργαριτάρι συνεχίζει τη ζωή του, αυτή τη φορά ως μέρος ενός κοσμήματος ορίζει πως η τέχνη δεν έχει σύνορα και τάσεις, μόνο έμπνευση, ταλέντο, δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, ταπεινότητα και σεβασμό.

Οι συλλογές κοσμημάτων OlgaMaria Jewel Inspirations απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν το στυλ και την κομψότητα και πωλούνται σε όλο τον κόσμο και σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στοThe Pop Up Project «Under the Greek Sun»,την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the News, Bring Friends & Join Us!

error: Content is protected !!