ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία καλά κρυμμένη “μυστική” διεύθυνση που ψωνίζω στην Ελμίνα και μοιράζομαι μαζί σας…

Εντάξει, είναι πλέον γνωστό: είμαι τρελό ψώνιο με την εμφάνιση της κόρης μου και δη με την γκαρνταρόμπα της. Για την δική μου δεν πολύ σκοτίζομαι, έχω να την ανανεώσω από προ-κρίσης εποχή, αλλά πέντε χρόνια μετά την γέννηση της, ακόμη δεν μπορώ να αντισταθώ στα υπέροχα κοριτσίστικα φορέματα, στα unique καπέλα, σε ξεχωριστά παπουτσάκια όλων των χρωμάτων, και φυσικά, όλα αυτά να τα συνδυάζω ευφάνταστα μεταξύ τους.

ok dress

Το δε καλύτερο μου, να ανακαλύπτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή ακριβοθώρητες σχεδιάστριες!
Το ‘χω!

new

Τρελαίνομαι για αυτά τα παπουτσάκια με τις μπαρέτες σε όλα τα χρώματα!

Τρελαίνομαι για αυτά τα παπουτσάκια με τις μπαρέτες σε όλα τα χρώματα!

Λοιπόν, η Isabel και η Alicia, είναι δύο αγαπημένες φίλες -τις γνώρισα από το σχολείο της Ελμίνας-, Ισπανίδες στην καταγωγή, οι οποίες ζουν στην Αθήνα. Ανακαλύπτοντας με τον ερχομό τους στην χώρα μας πως υπάρχει ένα κενό στον σχεδιασμό παιδικών ρούχων -και όχι να φοράει το παιδί ένα brand από πάνω μέχρι κάτω και να χαρακτηρίζεται: κομψό-, άρχισαν να ψάχνουν και να ξετρυπώνουν υπέροχες παιδικές δημιουργίες από την χώρα τους, σε υπέροχα υφάσματα και φανταστικό στυλ, ή συμπτωματικά στο στυλ της Ελμίνας!

collage ok
Εννοείται πως εκτός αυτών, σχεδιάζουν και οι ίδιες μοναδικές δημιουργίες, και το σπουδαιότερο -για μένα τουλάχιστον-, δεν υπάρχουν στα καταστήματα, με αποτέλεσμα, την μοναδικότητα! Η Isabel και η Aliicia δείχνουν τα ρούχα τους δύο φορές τον χρόνο, και αυτή την Πέμπτη 11/4 και Παρασκευή 12/4 θα δείξουν την καλοκαιρινή τους collection.
Πάει και αυτό το “μυστικό”, μάλλον θα τα πούμε όλες εκεί…

image002

error: Content is protected !!