ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Lejasa στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Η Lejasa είναι ένα πρωτοπόρο Ελληνικό brand που συνδυάζει αρμονικά τον σχεδιασμό και την βιωσιμότητα, δημιουργώντας μια αποκλειστικά sustainable collection που σέβεται τον πλανήτη και τα δικαιώματα των ζωών.

Η φιλοσοφία της Lejasa είναι ότι η μόδα μπορεί να έχει οικολογική συνείδησή δημιουργώντας προϊόντα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής με καινοτόμα υλικά του μέλλοντος. Πάνω σε αυτή τη λογική, όλα τα σανδάλια είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε συνεργασία με εγχώριους τεχνίτες, από ένα πολυτελές plant based vegan leather που είναι φτιαγμένο από τα υπολείμματα των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται στα οινοποιεία της Ιταλίας. 

O minimal σχεδιασμός τους είναι κυρίαρχο στοιχείο της collection SS23 σε συνδυασμό με πιο έντονες pop προτάσεις που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν!

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στοThe Pop Up Project «Under the Greek Sun»,την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the news & bring friends
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!