ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kalopsia στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Kalopsia: The Delusion Of Things Being More Beautiful Than They Are!

Είναι μία ιστορία αγάπης, ένα ταξίδι, ένας τρόπος ζωής…

Είναι μια πρόσκληση για να φωτίσετε το πως βλέπετε το κόσμο, ένα κίνημα για να δείτε την πραγματική ομορφιά γύρω μας. Η ευφορία της σύνδεσης: ευλάβεια, καλοσύνη, ανθρωπιά και ελευθερία.

From ancient Greek καλοψία (kalopsía) [καλός (kalós: good, beautiful) + όψις (ópsis: sight, view), meaning good sight or with beautiful eyes.

Η KALOPSIA είναι ένα τολμηρό και προοδευτικό κίνημα που ζωντανεύει με τη μορφή συναρπαστικών γυαλιών. Σχεδιάστηκε στην Αθήνα – κατασκευάστηκε στο Le Jura στη Γαλλία και τώρα στην Αθήνα, στην Ελλάδα.

Όλοι οι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από Mazzucchelli bio acetate. Φακοί από την κορυφαία γαλλική εταιρεία, Christian Dalloz Creation.

Η συλλογή ONE είναι χειροποίητη στο Le Jura της Γαλλίας, περιοχή γνωστή για την πλούσια παράδοσή της στη βιομηχανία οπτικών. Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να σας ταρακουνήσει. Οι σκελετοί είναι τολμηροί, προοδευτικοί και διαχρονικοί.

Η συλλογή SUNDAY είναι χειροποίητη στην Αθήνα και διακρίνετε για την προοδευτική αφοσίωσή της στην υψηλή ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα. Αυτή η συλλογή είναι μια προσέγγιση των βασικών αυτόν αρχών- ψυχωμένες Κυριακές.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στοThe Pop Up Project «Under the Greek Sun»,την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!