ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η happy-nes στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

The Pop Up Project «Under the Greek Sun»:
9 & 10 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Πρώτη φορά έλαβε μέρος στο The Pop Up Project {Spring Edition}, τον Απρίλιο που μας πέρασε, και τα προϊόντα της, μας πλημμύρισαν με χαρά και χαμόγελα αισιοδοξίας. Η happy-nes, θα λάβει και αυτή τη φορά μέρος με την σειρά χειροποίητων αξεσουάρ που στοχεύει να δημιουργήσει πολύχρωμους τρόπους ζωής και να αναβαθμίσει το look των καθημερινών μας αντικειμένων.

Είναι ένα μοντέρνο, hip και trendy brand αξεσουάρ. Το χαρακτηριστικό στοιχείο της happy-nes είναι το χειροποίητο κέντημα, στην πιο μοντέρνα και πολύχρωμη μορφή του. Κι αφού είναι χειροποίητο, το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό!

Τα προϊόντα συμπεριλαμβάνουν λουριά κρέμασης κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ για airpod, θήκες κινητών, καλώδια φόρτισης, ακουστικά αλλά και lifestyle αξεσουάρ όπως λουριά για γυαλιά, τσάντες μέσης, τσάντες παραλίας, νεσεσέρ, σκουφάκια, καπέλα, σαγιονάρες, αυτάκια και βραχιόλια. Όλα μας τα προϊόντα έρχονται σε πολλά έντονα χρώματα και ειναι υψηλής ποιότητας. 

‘Έλα κι εσύ στον υπέροχο και χρωματιστό κόσμο της Happy-nes GR.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!