ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η D I O M A S στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Η ιστορία ξεκινά με δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη και το όραμά τους να συμβάλουν στη διάδοση των χειροποίητων, αυθεντικών ελληνικών ενδυμάτων στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές παγκοσμίως.

Η Σμαρώ και η Αθηνά, έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα της εγχώριας παραγωγής ένδυσης, αποφάσισαν να επιχειρήσουν να αναβιώσουν έναν ξεχασμένο κλάδο, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία. Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία και τον πολιτισμό, δημιουργούν τα δικά τους σχέδια και οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι στον κόσμο της μόδας. Στα λίγα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός από το αγοραστικό κοινό το ενθαρρύνει να συνεχίσει αυτό που κάνει, θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Η φιλοσοφία του brand

Εκτιμούμε την αληθινή ομορφιά, είτε πρόκειται για περίπλοκες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, κλασικά ελληνικά μοτίβα, υφάσματα ή διακοσμητικά στοιχεία. Σχεδιάζουμε εσωτερικά, προμηθεύουμε παγκοσμίως και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κορυφαίας ποιότητας. Είμαστε μια εταιρεία που θέλει να εμπλουτίσει την καθημερινότητα με φυσική ομορφιά, θετικότητα και ατελείωτες ανακαλύψεις. Είμαστε παθιασμένοι με τη σύνδεση ελληνικών σχεδίων, δημιουργώντας μοναδικές συλλογές που αγαπούν οι πελάτες μας.

Η D I O M A S επιδιώκει να προβλέπει, να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο. Οι συλλογές μας, σχεδιασμένες αποκλειστικά από εμάς και παραγωγή του δικτύου Ελλήνων συνεργατών μας, έχουν ένα ξεχωριστό στυλ που αντιπροσωπεύει το ελληνικό καλοκαίρι.

Είναι συνειδητή μας απόφαση να προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας (βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, λινό) από Έλληνες παραγωγούς και να αναθέτουμε την παραγωγή των προϊόντων μας σε ελληνικές εταιρείες. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα που προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό είναι 100% ελληνικά και υποστηρίζουν 100% την ελληνική οικονομία.

Τα υφάσματα μας υφαίνονται αποκλειστικά σε αργαλειό. Με αυτή την επιλογή θέλουμε να τιμήσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους. Να εκμεταλλευτούμε τις σύγχρονες προηγμένες τεχνολογίες στις οποίες καινοτομούν οι συνεργάτες μας, καθώς και την αξιοπιστία παραγωγής που προσφέρουν. Να παντρευτεί έτσι, το χθες με το σήμερα. Τα υφάσματα μας υφαίνονται αποκλειστικά σε αργαλειό. Με αυτή την επιλογή θέλουμε να τιμήσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους. Να εκμεταλλευτούμε τις σύγχρονες προηγμένες τεχνολογίες στις οποίες καινοτομούν οι συνεργάτες μας, καθώς και την αξιοπιστία παραγωγής που προσφέρουν. Να παντρευτεί έτσι, το χθες με το σήμερα.

Χτίζουμε το μέλλον

Η αισθητική και το ταλέντο των σχεδιαστών μας εκτιμήθηκαν γρήγορα από το αγοραστικό κοινό της Ελλάδας, επισκέπτες από άλλες χώρες, καθώς και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού. Ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία, η εταιρεία D I O M A S επεκτείνεται συνεχώς εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, επεκτείνοντας το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο και θέτοντας ολοένα υψηλότερους στόχους στους τομείς της μόδας και του lifestyle.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!