ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Contessina London δημιουργεί την πρώτη συλλογή «Naturally Dyed» κοσμημάτων και την παρουσιάζει στο The Pop up Project!

Μια απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα brand πολυτελείας και ένας ευαισθητοποιημένος σχεδιαστής μπορούν να συμπεριλάβουν βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια των δημιουργιών τους για να βοηθήσουν έμπρακτα στην καταπολέμηση καταστροφής του περιβάλλοντος!

Μπορεί η πολυτέλεια να είναι βιώσιμη; Η Contessina «My Precious Lace» επιδιώκει τη βιωσιμότητα, την υψηλή αισθητική και ποιότητα σε όλα τα επίπεδα παραγωγής. Είναι γνωστή για τις αυθεντικές ιδέες σχεδίασης, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μεταξωτά νήματα σε συνδυασμό με φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους, δημιουργώντας μοναδικά, σύγχρονα κοσμήματα, πλεγμένα με παραδοσιακές τεχνικές χειροποίητης δαντέλας από εξειδικευμένους τεχνίτες στην Ελλάδα και το Λονδίνο.

Η υψηλή δεξιοτεχνία, η Κοινωνική και Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση βρίσκονται στην καρδιά και την ψυχή του brand από την αρχή της δημιουργίας του.

H Contessina London είναι sister – brand της οικογενειακής επιχείρησης πολυτελούς μόδας Contessina boutique Athens, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1958. Η «Naturally Dyed» είναι η νέα και απόλυτα βιώσιμη, χειροποίητη συλλογή κοσμημάτων. Δημιουργήθηκε με υψηλής ποιότητας μεταξωτές κλωστές βαμμένες στο χέρι, πλεγμένες με αστραφτερούς φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους από αγνές φυσικές βαφές. Με την συλλογή «Naturally Dyed», το brand παρουσιάζει τα νέα ανοιξιάτικα φυσικά χρώματα που δημιουργούνται από τις φυσικές χρωστικές ουσίες φυτών & λουλουδιών!

Άνθη χαμομηλιού, κουκούτσια αβοκάντο, μούρα και φύλλα κισσού, φλούδες βελανιδιού και κρεμμυδιού συνθέτουν μια απολαυστική και γοητευτικά ποικιλόμορφη παλέτα φυσικών χρωμάτων! Μια συλλογή που πραγματοποιήθηκε μέσα από μια όμορφη συνεργασία με το εργαστήριο βοτανικής βαφής της Χριστιάνας Βαρδάκου στην Αθήνα και γεννήθηκε από τον κοινό βαθύ σεβασμό και την αγάπη για την Φύση και τους θησαυρούς της. Όπως σε όλες τις συλλογές «My Precious Lace», έτσι και τα ιδιαίτερα κοσμήματα της συλλογής Naturally Dyed είναι ιδιαίτερα αγαπητά για το ελαφρύ τους βάρος , τη λάμψη τους & την ανθεκτικότητά τους.

Μια μοναδική, κομψή και ευκολοφόρετη συλλογή κοσμημάτων, φτιαγμένη με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τη γυναίκα αλλά και για το περιβάλλον μας! Η συλλογή αυτή είναι μια απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα brand πολυτελείας και ένας ευαισθητοποιημένος σχεδιαστής μπορούν να συμπεριλάβουν βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια των δημιουργιών τους για να βοηθήσουν έμπρακτα στην καταπολέμηση καταστροφής του περιβάλλοντος!

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, αύριο Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!