ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Η Χαρά” τίμησε χορηγούς και εθελοντές που στηρίζουν το έργο της!

Τιμητική εκδήλωση για όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές, που έχουν στηρίξει τους σκοπούς του κέντρου τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά, την οποία παρουσίασε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΛΥΔΙΑ ΜΑΛΕΒΙΤΗ

Ο πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά, κ. Ανδρέας Ζομπανάκης μίλησε για το έργο του σωματείου και την φροντίδα που παρέχει στους 57 ωφελούμενους που φιλοξενεί, αλλά και στις οικογένειες αυτών, την σημασία της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού και τέλος ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές και εθελοντές που στηρίζουν το έργο του Χαρά. Ο κ. Παναγιώτης Δεδεηλίας, Διευθυντής στο χειρουργικό τμήμα καρδιάς θώρακος – αγγείων, ΓΝΑ Ευαγγελισμός, κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η Χαρά και τα άτομα που φιλοξενούνται εκεί.

Μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Πάσχος, Καθηγητής Προσαρμοσμένης κινητικής Αγωγής στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η Χαρά, μίλησε εκ μέρους της θεραπευτικής ομάδας, λέγοντας ότι βασικός σκοπός είναι να παρέχουν την δυνατότητα στους ωφελούμενους να διατηρούν αρχικά, να βελτιώνουν ή ακόμη και να αναπτύσσουν δεξιότητες και την δημιουργικότητα τους. Αυτό, στο πλαίσιο μίας κοινότητας, όπου αισθάνονται ασφάλεια και σέβεται ξεχωριστά τον κάθε ένοικο και τον κάθε εργαζόμενο. Παράλληλα στηρίζονται οι οικογένειες των ωφελούμενων και ενισχύει την συμμετοχή τους στην θεραπευτική διαδικασία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΙΚΕΛΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΒΕΚΡΗ

Στην συνέχεια, μία ομάδα ενοίκων του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά, τραγούδησε προς τιμήν όλων των χορηγών και εθελοντών, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΛΙΜΙΝΤΖΟΣ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η Χαρά, είναι φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1983 και φιλοξενεί 57 άτομα με πολύ σοβαρές νοητικές και κινητικές αναπηρίες, αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση. Στόχος είναι το κέντρο να αποτελεί ένα πρότυπο και ευέλικτο οικοτροφείο που εξελίσσεται, συνεργάζεται με την κοινότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΚΑΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΣ
ΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ, ΜΥΡΕΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΟΥΝΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΩΜΑ

Πραγματοποιώντας δράσεις και προγράμματα το κέντρο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινότητα, για τα άτομα με αναπηρία και την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!