ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Σόφη Δελούδη υπογράφει & υποδέχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια, το καλοκαίρι της χαράς, της χαράς της ζωής!

# Cheerfully unconcerned about the future

Ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια, το καλοκαίρι της χαράς, της χαράς της ζωής, υποδέχεται η Σόφη Δελούδη το 2023. Η σχεδιάστρια απαντά με ευαισθησία και φρεσκάδα στα πιο δημοφιλή ζητούμενα της σύγχρονης γυναίκας: στην αισιοδοξία και τη δύναμή της. Οι επιμέρους ενότητες της συλλογής «ακούνε» όλες σε ονόματα παιχνιδιών της παρέας, παιχνιδιών με τα οποία έχουμε γελάσει, αλλά και παιχνιδιών του νου που ακονίζεται διαρκώς.

Η εποχή της γυναικείας ενδυνάμωσης και αυτοδιάθεσης, σε κάθε χώρο και με κάθε τρόπο, δίνει στη γυναίκα βήμα γερό και σταθερό, με άποψη, ενώ παράλληλα της επιτρέπει νέα μακροβούτια στην προσωπική της ευτυχία.

Με δυο λόγια, ανακαλείται η ξεγνοιασιά της γενιάς των χίπις που αναζητούσε την ευδαιμονία στην επαφή με τη φύση, την επαφή με τη μουσική, την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό.

Η συλλογή συνυπογράφει αυτή τη διάθεση με κομμάτια δυναμικά, σε ξεκάθαρες έντονες γραμμές, με μονόχρωμες παραλλαγές ή εμβληματικά γεωμετρικά prints. Υπέροχα ντεκολτέ, με κοψίματα και πάλι διαφορετικά και μη αναμενόμενα, μπικίνι που δένουν κλασικά και απλά ή άλλα που ορίζονται από την ξεχωριστή τους φάσα, ώμοι ακάλυπτοι και ώμοι με υπονοούμενα και πλάτες με χαρακτήρα, όπου το ύφασμα του μαγιό είτε τις χαϊδεύει απαλά είτε τις αγκαλιάζει περισσότερο, ταξιδεύουν στα πιο αγαπημένα μέρη -καλά διπλωμένα ή απολύτως ανακατεμένα.

Κάθε βουτιά και μια νέα εμπειρία, κάθε καλοκαιρινή βόλτα και μια ακόμη αχτίδα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Παράλληλα, η χαρά της ζωής και το δικαίωμα στην ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και τη χαλαρότητα -θεμελιώδη για την υγεία της ψυχής και του σώματος- έρχονται με την παλέτα του ηλιοβασιλέματος ή φωτεινούς τόνους και ξεδιπλώνονται πάνω σε μαγιό ολόσωμα και μπικίνι που αλλάζουν μορφές και ύφος, ανάλογα με το παιχνίδι της καλοκαιρινής ζωής της κάθε γυναίκας!

Ξαπλωμένη στον ήλιο ή ξεχασμένη όταν εκείνος σβήνει αφήνοντας τις μαγευτικές του αποχρώσεις στον ορίζοντα, η γυναίκα που φορά ένα μαγιό ή ένα ρούχο Sophie Deloudi αισθάνεται ευτυχισμένη και (είναι) ο εαυτός της.

| Let the sunshine in, the sunshine in… |

Ο ήλιος είναι παντού, σε αγγίζει, σε αφυπνίζει, σε χαλαρώνει και σε αναζωογονεί. Η συλλογή Beachwear της Σόφης Δελούδη για το καλοκαίρι του 2023 περπατά στα βήματα του ήλιου.

Αγγίζει το σώμα με τον πιο ευγενικό τρόπο: τα φορέματα, κατά κύριο λόγο, είτε πέφτουν ανάλαφρα πάνω στο κορμί, είτε το αγγίζουν σε πιο ίσια γραμμή, είτε είναι κοντά ή μακριά, εκφράζουν απόλυτα την κομψότητα του brand και σέβονται την εσωτερική φινέτσα κάθε γυναίκας. Δεν φλυαρούν ούτε περιαυτολογούν, είναι εκεί για να την ντύσουν με τον πιο σικ τρόπο στον δρόμο για την παραλία ή για οπουδήποτε επιλέξει εκείνη αυτό το καλοκαίρι. Και στα βασικά χαρακτηριστικά χρώματα της σχεδιάστριας (γκρι, γαλάζιο, λευκό, με προσθήκες έντασης σε αποχρώσεις εύστοχες).

Και ο ήλιος συνεχίζει να την καθοδηγεί…

με ένα πράσινο υπέροχο φόρεμα με βαθιά ανοιχτή πλάτη που σε αφυπνίζει,

ένα κίτρινο παιχνιδιάρικο κοντό καφτάνι με ζώνη που σε χαλαρώνει,

μια έντονα πετρόλ φούστα που σε αναζωογονεί στις ημέρες και νύχτες σου στο νησί,

και ένα δυναμικό lime σύνολο, safari style -ίσως για τις ώρες που ο ήλιος ξεκουράζεται…

Special Entry: Τα σανδάλια που σχεδίασε η Σόφη Δελούδη από κοινού με την εταιρεία EF93, η οποία ανέλαβε και την παραγωγή. Τρία διαφορετικά χρώματα για ένα σχέδιο από 100% οικολογικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

Συντελεστές φωτογράφισης:

PHOTOGRAPHY: Nikos Papadopoulos

ASSISTANT PHOTOGRAPHY: Kelly Filiou

STYLING : Katia Trakada

MAKE UP & HAIR: Barbara Sevdali

error: Content is protected !!