ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η κοινωνική ελίτ της χώρας παραβρέθηκε στο δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης ΝοΗΜΑΤΑ!

Οι 200 προσκεκλημένοι από τον χώρο του εφοπλισμού, της πολιτικής, των οικονομικών και των τεχνών ξεναγήθηκαν στην έκθεση και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο, το οποίο πλαισιώθηκε από τη μουσική συνοδεία άρπας!

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε το δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, που διοργάνωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Ακρόπολης και το Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός, μεγάλος χορηγός της περιοδικής έκθεσης ΝοΗΜΑΤΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης Νικος Σταμπολίδης, η Πρόεδρος της Σλοβενίας, Nataša Pirc Musar, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Αντώνης Κομνηνός
Jenny Bloomfield Παναγιώτης Τσάκος Αντώνης Κομνηνός
Γιώργος Προκοπίου, Θανάσης Μαρτίνος
Αντώνης Κομνηνός, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Πρόεδρος της Σλοβενίας Nataša Pirc Musar, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Νικος Σταμπολίδης

Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, Nataša Pirc Musar, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κων/νος Τασούλας, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και πολλοί ακόμα.

Ιωάννα Σακελλαρίου, Νίκος Καραμούζης

Οι 200 προσκεκλημένοι από τον χώρο του εφοπλισμού, της πολιτικής, των οικονομικών και των τεχνών ξεναγήθηκαν στην έκθεση και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο, το οποίο πλαισιώθηκε από τη μουσική συνοδεία άρπας (Ευαγγελία Κοσιόγλου), πιάνο (Μάνος Κιτσικόπουλος) και βιολοντσέλο (Έλσα Παπέλη) με φόντο τον Ιερό Βράχο.

Πατρίτσια Δράγνη Πάρης Δράγνης
Riad Zein Ρούμπινη Μεγάλου Χρήστος Μεγάλου
Αντώνης Σαμαράς Ζέτα Παληού Σίμος Παληού
Τάκης Θεοχαράκης Νάντια Θεοχαράκη Αντώνης Κομνηνός Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος
Μιχάλης Χανδρής Αντώνης Κομνηνός

Στις όμορφες στιγμές της βραδιάς υπήρξε η προσφορά ενός συμβολικού δώρου από τον κ. Κομνηνό προς τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου, καθηγητή κ. Σταμπολίδη, ενός χρυσού τόξου με βέλος και έναν μικρό ερωτιδέα, έργο του σχεδιαστή κοσμημάτων Άκη Γκούμα και εμπνευσμένο από τα εκθέματα και τον αλληγορικό χαρακτήρα της έκθεσης.

Στιγμιότυπο από το Μουσείο της Ακρόπολης
Νίκος Σταμπολίδης Αντώνης Κομνηνός
Τάκης Μαυρωτάς Χρήστος Μποκόρος
Τάνια Παπακωνσταντίνου Στέλιος Αγιοστρατίτης Βάνα Δελούδη
Ανδρέας Τσαβλίρης Μιλένα Τσαβλίρη Ελίνα Φέσσα Θεόδωρος Φέσσας
Πέτρος Παππάς, Έμη Λιβανίου
Μαρία Μπαρμπαλιά, Γιώργος Νταλάρας Άννα Νταλάρα Ρένα Σπηλιοπούλου
Σταύρος Ξαρχάκος και Γιώργος Νταλάρας
Συραγώ Τσιάρα Κυριάκος Κουτσομάλλης Μαργαρίτα Πουρνάρα
Αντώνης Σαμαράς Άρης Αντσακλής Γιώργος Προκοπίου Δημήτρης Καλλιτσάντσης
Αντώνης Κομνηνός Κατερίνα Παράσχη Ντενίζ Λιάπη Πάνος Λασκαρίδης
Βασίλης Θεοχαράκης Σταύρος Ξαρχάκος
Αλεξάνδρα Προκοπίου Γιώργος Προκοπίου

Τον εντυπωσιακό στολισμό της αίθουσας του εστιατορίου του μουσείου είχε αναλάβει η event planner Φαίη Βαλλίδη και την μουσική επιμέλεια ο Στέφανος Σουλδάτος. Η έκθεση ΝοΗΜΑΤΑ.Προσωποποιήσεις και Αλληγορίες από την Αρχαιότητα έως Σήμερα εγκαινιάστηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2023 και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Μαρκέλλα Καρέλλα Ολίνκα Μηλιαρέση Βαρβιτσιώτη Μιμίκα Κολοτούρα

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!