ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η βράβευση του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τον Οργανισμό Heritage & Museums!

Η Πρόεδρος του οργανισμού Η&Μ, Heritage & Museums, Athens, Paris, NY, και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φίλων Μουσείων (World Federation of Friends of Museums-WFFM), κυρία Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διπλωματίας και των Πολιτιστικών Ημερών της Ευρώπης, διοργάνωσε στο Ίδρυμα Β.&Μ. Θεοχαράκη, την ετήσια θεσμοθετημένη βράβευση προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, οι οποίες προσέφεραν κάτι σημαντικό και ξεχωριστό για την εξέλιξη του πολιτισμού, στα πεδία των δραστηριοτήτων τους. Ο οργανισμός Η&Μ, Heritage & Museums, Athens, Paris, NY, είναι ένας φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, υπό την εποπτεία του ΥΠΕΞ και του ΥΠΠΟΑ, ενώ έχει υπογράψει από το 2010 μνημόνιο συνεργασίας με τον φορέα EMF, European Museum Forum, του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τον οποίο βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ

Εφέτος, ο Οργανισμός Η&Μ, Heritage & Museums, Athens, Paris, NY, βράβευσε τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega Channel, «MAESTRO» η οποία ενθουσίασε το ελληνικό κοινό, αλλά συγχρόνως ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, αφού είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που αγοράστηκε από την παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα streaming ΝΕTFLIX.

Ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel και η κυρία Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου
Λεπτομέρεια από τα βραβεία
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τα βραβεία δόθηκαν στους κορυφαίους συντελεστές του «MAESTRO», τον κύριο Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για την παρουσία του στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ως συγγραφέα, σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού, τον κύριο Κωνσταντίνο Σούσουλα, διευθυντή προγράμματος Mega Channel, την κυρία Χάρις Αλεξίου, τραγουδίστρια, στιχουργό, και ηθοποιό, τον κύριο Γιάννη Τσορτέκη, ηθοποιό και σκηνοθέτη, τον κύριο Kostas Christides, συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής, και την κυρία Μαρία Καβογιάννη, ηθοποιό.

ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ, ΛΙΛΑ ΝΤΕ ΤΣΑΒΕΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ο κύριος Κώστας Σούσουλας, Διευθυντής Προγράμματος MEGA CHANNEL, και η κυρία Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου
Ο κύριος Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύεται από την Πρόεδρο του H&M, Heritage and Museums, κυρία Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την πρόεδρο του H&M, Heritage and Museums, Athens, Paris, NY, τον κύριο Μάκη Μάτσα, πρόεδρο MINOS EMI και τον κύριο Μανώλη Κοττάκη, Διευθυντή της Εστίας, στους συντελεστές της σειράς «MAESTRO», Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο και Στεφανία Γουλιώτη, επιδόθηκε «εύφημος μνεία», ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΟΥΛΙΩΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ
 ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΡΤΕΚΗΣ

Ένας από τους σκοπούς του Heritage and Museums ήταν η προβολή της σειράς και προς τα ξένα κράτη. Για τον σκοπό αυτό είχαν κληθεί μέλη του ξένου διπλωματικού σώματος στην Αθήνα. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι Πρέσβεις και Διπλωμάτες των κρατών Αλβανίας, Αργεντινής, Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιαπωνίας, Παλαιστίνης, Παναμά, Πολωνίας, Ρουμανίας και Κούβας.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!