ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ΑtoJ Company στο «Christmas at The Pop up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Για όλες τις συμμετοχές στο «Christmas at The Pop up Project» είμαστε χαρούμενες, για κάποιες είμαστε και λίγο παραπάνω υπερήφανες.
Η ΑtoJ Company είναι μία από αυτές…

Η ΑtoJ Company είναι δημιούργημα της Αθηνάς (Α) και της Τζούλιας (J) – φίλες και μαμάδες – που θέλησαν να προσφέρουν στην εγχώρια αγορά, την πρώτη σειρά αντικειμένων καθημερινής χρήσης με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, στα ελληνικά!

Μόλις στις αρχές Νοεμβρίου 2023, η AtoJ παρουσίασε την πρώτη σειρά από 12 ξεχωριστά σουπλά τα οποία καλύπτουν θεματικές όπως Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία και Επιστήμες για παιδιά Δημοτικού και Προσχολικής ηλικίας.

Για τα Χριστούγεννα, η AtoJ έχει προσθέσει δύο ακόμα ξεχωριστές προτάσεις σουπλά: ένα μοναδικό Advent Calendar με 25 ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα χάρτινα σουπλά και ένα ακόμα σουπλά – Santa’s Tray – για να προετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά το δίσκο για τον Άγιο Βασίλη και τον Ρούντολφ!

Η ομάδα της AtoJ σας περιμένει στο «Christmas at the Pop υp Project» μεθαύριο Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά, για να γνωρίσετε από κοντά τα πολύχρωμα, εκπαιδευτικά, χρήσιμα και απολύτως ασφαλή σουπλά.


Όλα τα προϊόντα της AtoJ σχεδιάζονται και παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

It’s good to know: Τα υλικά που έχουν επιλεγεί για τα σουπλά από ΡΡ5 είναι συμβατά με τον Κανονισμό 10/2011 της  Ε.Ε. της 14 Ιανουαρίου 2011 για τα πλαστικά υλικά και τα αντικείμενα που προορίζονται για επαφή με τρόφιμα. Η επιμέλεια περιεχομένου έχει γίνει σε συνεργασία εκπαιδευτικό, ενώ για το σχεδιασμού και την εικονογράφηση, η εταιρεία έχει συμβουλευτεί επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα διαταραχών χρωματικής αντίληψης. 

Ένα υπέροχο δώρο για τους μικρούς μας φίλους να προσφέρουμε αυτά τα Χριστούγεννα.

error: Content is protected !!