ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επιχείρηση “Λαμπάδα”: Αυτές είναι οι ομορφότερες και θα τις βρεις στο Golden Hall!

Έψαξα εγώ για εσένα, αυτές είναι οι καλύτερες Λαμπάδες που βρήκα στο Golden Hall για τα βαφτιστήρια μας!

Νομίζεις πως το να βρεις την σωστή Λαμπάδα για το βαφτιστήρι είναι piece of cake? Θα ήταν, αν βρισκόμασταν ακόμα στην δεκαετία του ’80, όπου ένα λευκό κερί με έναν κόκκινο βελούδινο φιόγκο ή με ένα κρεμασμένο ξύλινο αυγό (αυτό που θα χρησιμοποιούσες στο Αναστάσιμο Δείπνο για να κερδίσεις στο τσούγκρισμα) ήταν υπέρ-αρκετό για να κρατήσεις το βράδυ της Ανάστασης και να μεταφέρεις γεμάτος περηφάνια το Άγιο Φως, μαζί με ένα προστατευτικό φαναράκι, πίσω στο σπίτι.

Μα αυτή είναι πια απλά μία vintage εικόνα, μία υπέροχη ανάμνηση που κάποιες κιτρινισμένες από τον καιρό Polaroid, μας υπενθυμίζουν, όταν βγαίνουν από τα μπαούλα στα οικογενειακά τραπέζια.

Μία βόλτα αυτές τις ημέρες στα καταστήματα του Golden Hall, και θα σου αποδείξει πως η ποικιλία από Λαμπάδες είναι τόσο εντυπωσιακή, που πρέπει να έχεις ακριβείς συστάσεις από το τυχερό βαφτιστήρι, για την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς να ακολουθήσεις το ένστικτο σου ή εμένα, που έκανα το μεγαλύτερο ρεπορτάζ αγοράς.

Αυτές είναι οι ομορφότερες!

Όταν μιλάμε για κεριά, ποιο όνομα σου έρχεται αμέσως στο μυαλό?

Η αγαπημένη ελληνική εταιρία Waks εμπνέεται από τις παραδοσιακές τεχνικές και προωθεί την τέχνη και τους Έλληνες καλλιτέχνες εντός και εκτός συνόρων μέσω των υπέροχων κεριών της.

Ανακάλυψα τη φετινή συλλογή των ονειρεμένων λαμπάδων της στο κατάστημα της, στον πρώτο όροφο του Golden Hall!

Ένα άλλο αγαπημένο, πολύ αγαπημένο κατάστημα, που κάθε τέτοια εποχή επισκέπτομαι για τα δώρα του Πάσχα αλλά και για τις λαμπάδες του, είναι το Les Connaisseurs!

Από το 1989 το Les Connaisseurs, έχει επιτύχει να ικανοποιεί κάθε προσδοκία με τον καλύτερο τρόπο. Ο τέλειος συνδυασμός γνήσιας ποιότητας και εξυπηρέτησης, πρωτοτυπίας και πρωτοπορίας στα είδη που επιλέγει – μικρών και ξεχωριστών παραγωγών αλλά και εξειδικευμένων κορυφαίων εταιρειών υπόδειγμα, όπως η Mariage Freres, η Cirpiani, ή η Champagne Pol Roger – καθώς και ο σεβασμός στην αληθινή αξία με ρεαλιστική σχέση ποιότητας-τιμής το καθιστούν μοναδικό προορισμό. Μα σήμερα βρίσκομαι εδώ για να ανακαλύψω την μοναδική συλλογή από Λαμπάδες!

Στο ισόγειο του Golden Hall ακόμα, και κατευθύνομαι σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου καταστήματα, στο Tricks & Treats, το πρωτοποριακό concept store, που οι επιλογές του σε δώρα και λαμπάδες, ενθουσιάζουν πάντα την αγαπημένη μου ανιψιά και βαφτισιμιά μου.

Legami, Nava, Caran d’ache, Ogon, Haan, Gingko, Wild & Wolf, Barner, Krimcode, Lund, Larq είναι μερικά μόνο από τα brands που βρίσκω στο μαγικό αυτό κατάστημα με τις συλλογές από όλο τον κόσμο, με μοναδικά είδη δώρων, πρωτότυπη γραφική ύλη και gadgets με ιδιαίτερο design.

Πάμε στο Public?

H ποικιλία του Public στα Πασχαλινά αυγά, δώρα και λαμπάδες θα σε εντυπωσιάσει. Το concept store Public στο Golden Hall είναι πλημμυρισμένο από Άνοιξη και Πάσχα! Δεν υπάρχει γούστο που να μην καλυφθεί από τις εδώ επιλογές, για αγόρι ή κορίτσι, για μικρό ή μεγάλο.

Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για Πασχαλινά δώρα, για νονούς και για νονές, για λαμπάδες και για σοκολατένια αυγά και να μην πάμε στον Μουστάκας Toys Signature Store?

Follow me…

Κάστρα, νεράιδες, τρυφερά αρκουδάκια, κούκλες, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο έχετε φανταστεί, συνδυασμένα με τις ομορφότερες λαμπάδες! Ιστορίες τόσο μικρές που χωράνε σε ένα τόσο δα τουβλάκι και άλλες, τόσο μεγάλες που χρειάζεται όλη η μαγεία του κόσμου. Όποια κι αν είναι η λαμπάδα που αναζητάτε, o Μουστάκας Signature Store προσφέρει έναν ατελείωτο κόσμο επιλογών που ανταποκρίνονται και στην πιο ζωηρή φαντασία! Όλα με μία κοινή αποστολή: να δώσουν Χαρά! Εκείνο το χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια όταν ανοίξει το κουτί το βράδυ της Ανάστασης… και φυσικά οι πολύτιμες στιγμές παιχνιδιού που μοιράζεστε μαζί! 

Τέλος, λίγο πριν αποχωρήσεις από το αγαπημένο Golden Hall με τις πιο όμορφες επιλογές, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το Ianos Art Shop! Προσωπικά, το λατρεύω!

Για τις μικρές νεράιδες!

Οι λαμπάδες του Ianos Art Shop, δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθούν το concept του εντυπωσιακού καταστήματος με τα μοναδικά αντικείμενα τέχνης από τα σημαντικότερα Μουσεία του κόσμου, πλαισιωμένα από μοναδικά κοσμήματα Μουσείων, Εκδόσεις Τέχνης και Λευκώματα, Συλλεκτικές και Καλλιτεχνικές Εκδόσεις.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη συλλογή από ποιοτικές λαμπάδες να προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς.

Σε όποια ή όποιες από όλες τις παραπάνω επιλογές καταλήξεις, εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Πάσχα, πλημμυρισμένο από γλυκιές στιγμές που θα γίνουν μοναδικές αναμνήσεις, όπως αυτές που κουβαλάμε εμείς, στα πιο πολύτιμα μας!

Καλή Ανάσταση!

error: Content is protected !!