ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εγώ για έναν Μύλο για Αλάτι & Πιπέρι πήγα, άντε και για ένα ζευγάρι Castañer…

Αλήθεια…Εγώ για έναν Μύλο για Αλάτι & Πιπέρι πήγα, άντε και για ένα ζευγάρι Castañer… Αφορμή στάθηκε ένα αξέχαστο garden party που ήμουν καλεσμένη την περασμένη εβδομάδα. Από αυτά τα garden parties που η οικοδέσποινα τα έχει προετοιμάσει όλα στην εντέλεια και που ο κήπος της είναι σαν βγαλμένος από τις σελίδες του House & Garden, το τραπέζι της είναι σαν τα αντίστοιχα της Cordelia de Castellane, οι πιατέλες της σαν αυτές που μας προτείνει η Martha Stewart, ενώ η ίδια διέθετε το coolness της Ines de la Fressange όσο περιφερόταν στο φρεσκοκομμένο γρασίδι του σπιτιού της με ένα υπέροχο ζευγάρι espadrilles της Castañer. Ήθελα να την ρωτήσω για κάθε υπέροχο object του σπιτιού της, οι καλοί μου τρόποι με σταμάτησαν για να μην γίνω γραφική, όμως για όσα δεν κρατήθηκα οι απαντήσεις ήταν -σχεδόν μονότονα- δύο: Ή ήταν αγορασμένα από κάποιο ταξίδι σε Μητροπόλεις του κόσμου ή από εξωτικούς προορισμούς του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού ή ήταν επιλεγμένα από τις ανοιξιάτικες συλλογές του Notos. Μεταξύ των οποίων τα θαυμάσια λινά τραπεζομάντιλα της, το αριστουργηματικό σερβίτσιο της με τις λεπτομέρειες από cottage houses του γαλλικού νότου, τις ψάθινες καλαθούνες της, και τους Μύλους για το Αλάτι & το Πιπέρι, που ήθελα να αγοράσω «ο-πωσ-δή-πο-τε» για το σπίτι στις Σπέτσες. Και επειδή το garden party της φίλης μου στάθηκε ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και για άλλες πινελιές που θέλω να προσθέσω στο Πασχαλινό μας τραπέζι κάτω από την πέργκολα, χθες το μεσημέρι κιόλας βρέθηκα στο notos.

Το θέμα είναι πως μέχρι να φτάσω στον 6ο και στον 7ο όροφο του, όπου με περίμεναν όλες οι προτάσεις για το σπίτι, είχαν προηγηθεί άλλοι έξι, που βρήκα τις καλύτερες προτάσεις για τη βαλίτσα των ανοιξιάτικων αποδράσεων μας.

Follow me…

Καταρχήν να σου πω πως με το που έφτασα στη συμβολή της Σταδίου & Αιόλου και μπήκα στον μαγικό κόσμο του notos, έπεσα πάνω στο υπέρκομψο corner ομορφιάς της Chanel, στο οποίο σταμάτησα για να πάρω το συγκλονιστικό makeup LES BEIGES WATER-FRESH COMPLEXION TOUCH καθώς και το lipstick ROUGE ALLURE VELVET NUIT BLANCHE. Ε, η ευγενέστατη υπεύθυνη της Chanel μου έκανε ολόκληρο μακιγιάζ, οπότε και το αποτέλεσμα το βλέπεις σε αυτές εδώ τις φωτογραφίες.

Εγώ για έναν Μύλο για Αλάτι & Πιπέρι πήγα, αλήθεια, αλλά έως να φτάσω εκεί, προηγήθηκε ένας ολόκληρος κόσμος…

Follow me…
Όχι πες μου τώρα…Εσύ αν έβλεπες την οικοδέσποινα του garden party με αυτό το υπέροχο dress του Adolfo Dominguez, δεν θα την ρωτούσες την ίδια στιγμή?

Και οι επιλογές σου ξετυλίγονται η μία μετά την άλλη…Penny Black, Armani Exchange, Me369…

Πάμε στον 6ο & στον 7ο όροφο του?

Μέχρι που -επιτέλους- το μάτι μου εντοπίζει τους (περιβόητους) Μύλους…

Άδικο είχα?

COINCASA, DOWN TOWN HOME, NEF-NEF HOMEWARE, DAS HOME και τόσα και τόσα άλλα brands για το σπίτι, με υπέροχες προτάσεις για την άνοιξη και το Πάσχα!

Τα Castañer! Φεύγοντας μην ξεχάσεις τα Castañer!

Κλαίω…Τα βλέπω και τα θέλω όλα! Ή τουλάχιστον, και τα τρία αυτά ζευγάρια της Castañer …

Τα ζητάω στο νούμερο μου «Στο 39 παρακαλώ…και τα τρία ζευγάρια…»

Τα πήρα. Εννοείται πως τα πήρα….

Φεύγοντας, σταματάω μπροστά σε αυτά τα wedge sandals της Dune…

Ενώ σταματάω να χαζέψω και τις τσάντες του Emporio Armani…

Εγώ για έναν Μύλο για Αλάτι & Πιπέρι πήγα, άντε και για ένα ζευγάρι Castañer…Αλήθεια…

Happy Easter! 🌸

error: Content is protected !!