ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανοιξιάτικο lunch στο Blue Pine ανάμεσα στα αρώματα του Heavenly Gingerlily από τον βρετανικό οίκο Molton Brown!

Γεύμα του Οίκου Motlon Brown στους ανθοστολισμένους κήπους του Blue Pine, με τα λευκά φερ φορζέ και τα λινά τραπεζομάντηλα.
Το Fay’s Control ήταν εκεί.

Όταν ένας από τους πιο αγαπημένους σου βρετανικούς οίκους, η Molton Brown, σε καλεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους κήπους της Κηφισιάς, αυτόν του αριστοκρατικού Blue Pine, για γεύμα με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλεκτικής συλλογής, Heavenly Gingerlily, τότε όλα συνηγορούν για ένα μοναδικής αισθητικής event, πλημμυρισμένο από τα τα αρώματα των εξωτικών κρίνων και της βρετανικής εξοχής.

Follow me…

Σε άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συλλογή Heavenly Gingerlily, με αρώματα από ξύλο κέδρου και νότες κορυφής από κάρδαμο και τζίντζερ. Η απεικόνιση των ανθισμένων κρίνων στις συσκευασίες, σε συνδυασμό με το εξωτικό και δελεαστικό άρωμα της συλλογής, την καθιστούν την ιδανική επιλογή για την πιο ονειρική τελετουργία αρωμάτων της άνοιξης, καθώς και για δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας.

Μυρτώ Κάζη, Μαρίνα Κουταρέλλη

Στο event παρευρέθηκαν beauty experts, influencers, δημοσιογράφοι αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αισθησιακή, λουλουδάτη υπογραφή της συλλογής.

Ευφροσύνη Πολυζώη, Φαίη Μπέη, Μαρίνα Κουταρέλλη
Ισμήνη Νταφόπουλου, Τζωρτζίνα Καρνέσση, Στέλλα Μουγκαλιάν
Το μεσημέρι της Τετάρτης στον κήπο του Blue Pine με τα λευκά φερ φορζέ και τα λινά τραπεζομάντηλα
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού

Μαρία Φραγκάκη

Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα ποτήρι Chardon Garden Spritz με βάση το εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένο αφρώδες κρασί Chandon, του οίκου Moët & Chandon, ενώ τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβαν οι flower experts του Neda’s Decoration δημιουργώντας το απόλυτο ανοιξιάτικο σκηνικό.

error: Content is protected !!