ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έκανα Emsulpt Neo και έχασα 30% λίπους ενώ κέρδισα 25% μυϊκής μάζας. Αυτή είναι η εμπειρία μου.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει θραύση στους celebrities και τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, στα μοντέλα της Victoria’s Secret και σε επαγγελματίες αθλητές όπως οι παίχτες του NBA και του NFL.

Καταρχάς, να ξεκινήσω τονίζοντας πως όχι, το post αυτό δεν είναι διαφημιστικό. Και το αποτέλεσμα το γράφω από τον τίτλο μου κιόλας, οπότε ναι, ό,τι μου έταξε ο γιατρός, το πραγματοποίησε. Οπότε, σε συνδυασμό με τα δεκάδες insta stories που έκανα σε κάθε εκεί επίσκεψη μου, θα μπορούσα κάλλιστα να ολοκληρώσω εδώ το αφιέρωμα μου για το Emsculpt neo, και την επαναστατική μέθοδο “παθητικής γυμναστικής”. Όμως δεν θα ήταν καθόλου…. Fay’s Control.
Επίσης, να τονίσω πως την ιδέα να επισκεφθώ το ιατρείο του Δρ Όθωνα Κρητικού, και να ακολουθήσω την μέθοδο των τεσσάρων μόλις μισάωρων επισκέψεων που θα μου χάριζε εύκολα και γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα, μου την είπε μία φίλη μου, στην οποία έχω τυφλή εμπιστοσύνη, καθώς είναι πολύ (πολύ, πολύ) εκλεκτική και επιλεκτική και απαιτητική σε ό,τι αφορά την εμφάνιση της, ενώ η ίδια δοκιμάζει μόνο τις πιο high-end αποδεδειγμένες θεραπείες για την ομορφιά της. Είναι από τα κορίτσια με το αψεγάδιαστο σώμα και με τα μακριά πλούσια, λαμπερά μαλλιά και με το clean cut face, που δεν χρειάζεται μακιγιάζ ή οτιδήποτε “φτηνύνει” την υπέροχη εικόνα της. Τίποτα περιττό για την minimal chic εμφάνιση της. Ε, την εμπιστεύεσαι….

Follow me…

Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μου με τον Δρ Όθωνα Κρητικό, κέρδισε και ο ίδιος την εμπιστοσύνη μου. Μα πριν καν χτυπήσω το κουδούνι της όμορφης Κηφισιώτικης μονοκατοικίας στο 15ο νούμερο της Κολοκοτρώνη, με πλημμύρισε ένα απόλυτα θετικό ένστικτο για την όλη εμπειρία που θα ακολουθούσε.

Δεν μου υποσχέθηκε στόχους που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν -που δεν μπορεί το Emsculpt neo να πραγματοποιήσει τουλάχιστον- , δεν μου έταξε bikini body ή τίποτα από όσα θέλει οποιοσδήποτε να ακούσει, αρχές Ιουνίου, λίγο πριν βγει στην παραλία. Ήταν όμως απόλυτος για το αποτέλεσμα: “Θα χάσεις 30% λίπους από την περιοχή που θα εστιάσουμε και θα κερδίσεις 25% μυϊκής μάζας”.

Στο ιατρείο του Δρ. Όθωνα Κρητικού

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το Emsculpt neo!

Το EMSCULPT NEO της Αμερικανικής εταιρίας BTL Aesthetics, είναι ένα πρωτότυπο μηχάνημα, μοναδικό στο είδος του, το οποίο εκπέμπει «εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό παλμό υψηλής έντασης» στους μυς, σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες στο λίπος και το δέρμα. Πρόκειται για την μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, η οποία χωρίς κόπο ή πόνο, επιφέρει θεαματική αύξηση της μυϊκής μάζας και ενδυνάμωση, καθώς και λιπόλυση που εκφράζεται με απώλεια πόντων!

Σημεία εφαρμογής:

✔️γλουτοί
✔️κοιλιακοί μύες
✔️πλαϊνά της κοιλιάς (love handles)
✔️πρόσθια επιφάνεια των μηρών (τετρακέφαλος μυς) και η περιοχή πάνω από το γόνατο
✔️οπίσθια επιφάνεια των μηρών (δικέφαλος μυς)
✔️εσωτερική επιφάνεια των μηρών (προσαγωγός μυς)
✔️γάμπες (γαστροκνήμιος, υποκνημίδιος)
✔️βραχίονες (δικέφαλος, τρικέφαλος)

               

Σε ποιους απευθύνεται

✔️σε όσους ήδη γυμνάζονται και θέλουν είτε να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, είτε να επιτύχουν ένα στόχο που εδώ και χρόνια δεν μπορούν
✔️σε εκείνους και εκείνες που επιθυμούν ένα πιο καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους και στρογγυλεμένους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά με εμφανείς μυς, πιο τεντωμένο δέρμα πάνω από το γόνατο ή πιο σφιχτά μπράτσα, ανεξάρτητα με το αν γυμνάζονται ή όχι
✔️σε αυτούς που αν και υπέρβαροι (BMI έως 35) θέλουν να αλλάξουν την στάση του σώματος και την εμφάνισή τους
✔️σε όσους θέλουν να σφίξουν το σώμα τους γρήγορα, μετά απο μεγάλη ή μικρή απώλεια βάρους
✔️σε όλους εκείνους που απλά δεν θέλουν ή δεν τους αρέσει να γυμνάζονται και θα ήθελαν όμως να έχουν τα αποτελέσματα της εκγύμνασης
✔️σε εκείνους που είτε θέλουν ένα κίνητρο για να εντείνουν την εκγύμνασή τους, είτε χρειάζονται ένα κίνητρο για να την ξεκινήσουν
✔️σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοσή τους
✔️σε εκείνους που θέλουν να επανέλθουν πιο γρήγορα μετά από ένα τραυματισμό ή χειρουργείο
✔️σε αυτούς που λόγω προβλημάτων υγείας δεν επιτρέπεται να γυμναστούν
✔️σε μαμάδες που μετά τη γέννα, επιθυμούν να σφίξουν και «μαζέψουν» την κοιλιά τους χωρίς νυστέρι

             

It’s good to know

Ο Dr. Otto διαθέτει το μοναδικό EMSCULPT NEO στην Ελλάδα.
✔️Μοναδική τεχνολογία, εγκεκριμένη από το Αμερικανικό FDA, τεκμηριωμένη με πολλαπλές κλινικές μελέτες, οι οποίες έχουν αποδείξει την αύξηση του μυϊκού ιστού κατά 25%, και τη μείωση του λιπώδους ιστού κατά 30%.
✔️Μή επεμβατική διαδικασία κατά την οποία ο ασθενής απλά ξαπλώνει και ο ιατρός εφαρμόζει τις ειδικές κεφαλές, στη μυϊκή ομάδα που τον ενδιαφέρει. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, κατά την οποία πραγματοποιούνται 20000 μυϊκές συσπάσεις! Δεν πόνεσα ούτε μία στιγμή.
✔️Τέσσερις μόνο συνεδρίες, είναι αρκετές για να επιφέρουν μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα σας, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη με σταθερή ήπια εκγύμναση.
✔️Δεν υπάρχει πόνος ούτε χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση.
✔️Είναι κατά 9% πιο αποτελεσματικό στους μυς, και κατά 11% πιο αποτελεσματικό στη λιπόλυση από το προηγούμενης γενιάς EMSCULPT, το οποίο αφορούσε μόνο τους μυς και δεν διέθετε ραδιοσυχνότητες.
✔️Έχει πια εφαρμοστεί σε πάνω από ένα εκατομμύριο περιστατικά παγκοσμίως.

Ο Δρ Όθων Κρητικός αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας το 1998. Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής «Ι. Ιωάννοβιτς» του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στην Επανορθωτική Μικροχειρουργική, στην Αντιμετώπιση και Θεραπεία των Εγκαυμάτων και στη Διάγνωση και Θεραπεία του Μελανώματος. Κατά την ειδίκευσή του, διετέλεσε υπεύθυνος του Ιατρείου Μελανώματος και υπεύθυνος της Μονάδας Εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Διδακτορική Διατριβή του αφορά το έγκαυμα, στο αντικείμενο του οποίου έχει μεγάλο ερευνητικό έργο και για το οποίο έχει διεθνώς βραβευθεί από το Mediterranean Council for Burns and Fire Disasters. Μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στη Σουηδία και στο Βέλγιο, πλάι σε μεγάλα ονόματα της Πλαστικής Χειρουργικής παγκοσμίως.
Έχει πολυάριθμες εργασίες και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια, δημοσιέυσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή στη συγγραφή Ιατρικών βιβλίων. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής και ως μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών. Είναι εξειδικευμένος στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική έχοντας πάντα ως γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα. Λειτουργεί ιδιωτικά, το ιατρείο του βρίσκεται στην Κηφισιά και συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές “Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού” και “Metropolitan Hospital”. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει κάνει θραύση στους celebrities και τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, στα μοντέλα της Victoria’s Secret και σε επαγγελματίες αθλητές όπως οι παίχτες του NBA και του NFL.

Είναι ασφαλές, εκπληκτικά αποτελεσματικό και βασισμένο σε τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες. Αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς στη μη-επεμβατική σμίλευση του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη λιπόλυση και τη σύσφιγξη του δέρματος.

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι πρόγονοί μας. Δεν γνώριζαν όμως το EMSCULPT NEO

error: Content is protected !!