ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όταν οι κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας Άνταμ Κοντοβάς, Έκτορας Μποτρίνι και Βασίλης Μουρατίδης δημιουργούν burgers για το Smashn Bun!


Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του πιο ποιοτικού street food του «Smash`n Bun»!

Το απόλυτο στέκι του πιο γευστικού street food, γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις κορυφαίους σεφ! Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!!!Το αγαπημένο Smashn Bun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το street food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης.

Φέτος το Smash n Bun συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ, τους: Άνταμ Κοντοβά, ΄Εκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη, που δημιουργούν το δικό τους burger.

Πρεμιέρα κάνει το burger του Άνταμ Κοντοβά στις 15 Ιανουαρίου, έναν μήνα μετά ακολουθεί το burger του΄Εκτορα Μποτρίνι για να ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιο με αυτό του Βασίλη Μουρατίδη.

Είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια.

Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.
Smash`n Bun, Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα, 210 7249 802

Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.

error: Content is protected !!