ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν τις πρώτες ημέρες του Φλεβάρη!

Ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων για κάθε περίσταση, εκεί που«σκάει το κύμα» με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον. Η “Γαλάζια Ακτή” αναδεικνύεται σαν το ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους εκδηλώσεις, σφραγίζοντας κάθε στιγμή με τον αέρα του Αιγαίου. Οι μίνιμαλ τόνοι, το πράσινο των δέντρων που αγκαλιάζουν την ακτή σε συνδυασμό με το χρυσαφί της άμμου και το γαλάζιο της θάλασσας δημιουργούν έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και υψηλή αισθητική. Τόσο η αίθουσα όσο και το deck προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, κάνοντας κάθε στιγμή μαγική και μοναδική. Για εταιρικές εκδηλώσεις, η Γαλάζια Ακτή μπορεί να αναδειχθεί σε ένα ιδιαίτερο σημείο συνάντησης, καθώς τα minimal διακοσμητικά στοιχεία, ο ιδιαίτερος φωτισμός αλλά και o εσωτερικός και οι εξωτερικοί χώροι μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για την ανταλλαγή ιδεών, τις συζητήσεις ή απλά την ενίσχυση της ομαδικής δυναμικής, που αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας μιας επιχείρησης. Για τις κοινωνικές εκδηλώσεις, το ευρύχωρο deck πάνω στην αμμώδη παραλία του Σχινιά, δημιουργεί έναν επίγειο παράδεισο, που θυμίζει αιγαιοπελαγίτικο νησί. Το εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου & Αγίου Παϊσίου, που βρίσκεται εντός του κτήματος, κατασκευασμένο με λεπτομέρεια και αφοσίωση προς την παράδοση αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τέλεση θρησκευτικών τελετών, όπως γάμοι και βαπτίσεις. Η προσεγμένη αρχιτεκτονική του χώρου αγκαλιάζει την ομορφιά του περιβάλλοντος, προσφέροντας ένα μαγευτικό σκηνικό για κάθε κοινωνική εκδήλωση, από πολυτελείς γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι boho chic beach parties.

Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά – Ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων για κάθε περίσταση, εκεί που «σκάει το κύμα» με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση τριών ακόμη θερμοκοιτίδων στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις στην δωρεά των Βασίλη και Αλεξία Σαβράμη, Βασίλη και Ιωάννας Δράγνη και τoυ Rex Maughan Forever Giving Foundation, της εταιρείας Forever Living Products. Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες.

Παρόντες ήταν η Λίλιαν Βιλδιρίδη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, οι δωρητές Αλεξία Σαβράμη, Βασίλης και Ιωάννα Δράγνη με τα παιδιά τους Παρασκευά, Στέφανο και Ευαγγελία. Εκ μέρους τoυ Rex Maughan Forever Giving Foundation παρευρέθηκαν η Άντζελα Στακιά, Marketing Director και ο Θοδωρής Μπούρης Country Sales Manager της Forever Living Products.

O Αναπληρωτής Διοικητής Πάρης Μπαλοδήμος, η Νάσια Παπαμανώλη, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, οι δωρητές Βασίλης και Ιωάννα Δράγνη, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και ο Γιάννης Σαχίνης

Επίσης, παρόντες ήταν εκ μέρους του Lifeline Hellas ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Σαχίνης, Γενικός Γραμματέας, η Νάσια Παπαμανώλη, ταμίας καθώς και ο Σπύρος Αποστολόπουλος, Διοικητής του νοσοκομείου, ο Πάρης Μπαλοδήμος, Αναπληρωτής Διοικητής, η Δρ. Άννα Δασκαλάκη, Παιδίατρος – Νεογνολόγος – IBCLC, Διευθύντρια ΕΣΥ, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΜΕΝΝ, ο κύριος Βασίλης Βάρσος, πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς με την κόρη του Ελένη Βάρσου, Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Κηφισιάς.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν ιδιαίτερα ευτυχής για την δωρεά των τριών θερμοκοιτίδων και ευχαρίστησε τους δωρητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas καθώς το 2023 παραδόθηκαν συνολικά πέντε νέες θερμοκοιτίδες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Επίσης, υποσχέθηκε να στηρίζει πάντα το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου «Αττικόν» καθώς και τα υπόλοιπα κρατικά νοσοκομεία παίδων της Ελλάδος.

Ο Βασίλης Βάρσος με την κόρη του Ελένη Βάρσου και τη Νάσια Παπαμανώλη

Με αφορμή τα 81 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού Έλληνα ποιητή Κωστή Παλαμά, ο συνθέτης και ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος μελοποιεί σπουδαία ποιήματα από το πολύ σημαντικό έργο του και μας παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα! Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 20:30, ημέρα επετείου από το μεγάλο ταξίδι του ποιητή προς την αιωνιότητα, θα παρουσιαστεί το έργο «ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΣ» στον ιστορικό για την Λογοτεχνία χώρο «Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός» (Πλατεία Καρύτση 8), όπου στεγάζεται αίθουσα αφιερωμένη στον Κωστή Παλαμά. Θα προλογίσει ο Ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ενώ θα ερμηνεύσουν η Αφροδίτη Μάνου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Πασχάλης Τόνιος. Στην αφήγηση η μαγευτική φωνή του Νικήτα Τσακίρογλου.

Με αφορμή τα 81 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού Έλληνα ποιητή Κωστή Παλαμά, ο συνθέτης και ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος μελοποιεί σπουδαία ποιήματα από το πολύ σημαντικό έργο του και μας παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, που στεγάζεται εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, προσφέρει κάθε Σάββατο, σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό βιωματικό ταξίδι στην ιστορία της Ολυμπιακής Ιδέας. Με την αγορά ενός εισιτηρίου, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ομαδικές περιηγήσεις στους χώρους της μόνιμης έκθεσης. Τα διαδραστικά εκθέματα, το πρωτότυπο οπτικοαουστικό υλικό και τα βιώματα των αθλητών μέσα από τις ιστορίες και τα προσωπικά τους αντικείμενα, συνθέτουν τη μόνιμη έκθεση του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, αντικατοπτρίζοντας την ιστορία, τις αξίες και τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού. Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Lamda Development, για να στεγάσει το σύνολο της ολυμπιακής κληρονομιάς της Ελλάδας, αλλά και για να αναδείξει την Αθήνα ως ολυμπιακή πρωτεύουσα, προτάσσοντας την αξία των ολυμπιακών διοργανώσεων που φιλοξένησε. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν διαθέσιμες δράσεις και προγράμματα του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας και να υπογραμμίσει τον ρόλο του Μουσείου στη γνωριμία του κοινού με τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, προάγοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

Δωρεάν Περιηγήσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας! Κάθε Σάββατο στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας η γνώση συνδυάζεται με τη διασκέδαση.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, ως λάτρης της Τέχνης, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Μουσείο Αλέκος Φασιανός, όπου στεγάζονται έργα του γνωστού καλλιτέχνη, από τη δεκαετία του ‘60 έως και το τέλος της ζωής του. «Η πολύπλευρη προσωπικότητα του καλλιτέχνη αποτυπώνεται σε κάθε γωνία της έκθεσης και του μουσείου, σε έναν χώρο αισθητικής και αρμονίας» παρατήρησε ο κ. Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μουσείο. Στο μουσείο βρίσκονται πίνακες του Αλέκου Φασιανού, κείμενα που έγραψε, βιβλία που εικονογράφησε και πολλά ακόμη από την πολύπλευρη εικαστική του πορεία και προσωπικότητα. Μετά την περιήγηση στο χώρο, και την τιμητική ξενάγηση από την κυρία Μαρίζα Φασιανού, ο κος Χριστόπουλος ανέφερε ότι: «Η τέχνη του Φασιανού απεικονίζει τον άνθρωπο, τη φύση και ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα. Αυτό που μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ομορφιά της φαντασίας του και ο τρόπος που αποτυπώνονται στα έργα του έντονα συναισθήματα, μέσα από χρωματιστές γραμμές και τη Φύση πάντα παρούσα.».

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος με την Μαρίζα Φασιανού και την Νάνσυ Χριστοπούλου στο Μουσείο Αλέκος Φασιανός.

Εννέα νέα έργα έχουν ολοκληρωθεί και προσφέρουν χαρά σε παιδιά και εφήβους, μαθητές της Κύπρου, προσφορά του κ. John Christodoulou, ιδρυτή του Φ.Ι. Yianis Christodoulou Foundation. Πρόκειται για χτίσιμο αίθουσας άμεσης παρέμβασης και πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο Πόλις Χρυσοχούς, για εγκατάσταση διαδραστικών πινάκων στο Δημοτικό Σχολείο Αργάκας, για τοποθέτηση ειδικού πατώματος σε χώρο εκγύμνασης στο Ειδικό Σχολείο Θεοσκέπαστη στην Πάφο, για τοπιοτέχνηση αυλής στο Λανίτειο Λύκειο, για προσφορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ανάρρωσης στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς και στο Ειδικό Σχολείο Παιδικού Αναρρωτηρίου Ερυθρού Σταυρού στη Λεμεσό, για επαγγελματικό εξοπλισμό και ανακαίνιση αίθουσας οικιακής οικονομίας και τέχνης στο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου, για εξωτερικό γυμναστήριο “Calisthenics” στο Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς και για εξοπλισμό κουζίνας ξενοδοχειακής εκπαίδευσης στην Σχολή Κωφών στην Λευκωσία. Η προσφορά των έργων στα Ειδικά Σχολεία συνολικού ποσού €365,000 έγινε μετά από την διοργάνωση Gala Dinner που διοργάνωσε ο κ. John Christodoulou και το Yianis Christodoulou Foundation. Τα έργα στα υπόλοιπα σχολεία χρηματοδοτήθηκαν από το Yianis Christodoulou Foundation μετά από τον πολύ επιτυχημένο μαθητικό διαγωνισμό “Love Cyprus” ο οποίος μοίρασε βραβεία σε 8 σχολεία ύψους €180,000. Συνολικά, €545,000 έχουν χορηγηθεί σε δημόσια σχολεία σε όλη την Κύπρο, πλέον των άλλων προηγούμενων έργων. Τα Εγκαίνια των έργων τέλεσε ο κ. John Christodoulou στην παρουσία εκλεκτών προσώπων όπως την Έντιμη Υπουργό Παιδείας κα. Αθηνά Μιχαηλίδου, το γνωστό σκηνοθέτη Christian Moore, πλήθος αξιωματούχων του Υπουργείου και κοινοτήτων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ασταμάτητα συνεχίζει το έργο στην εκπαίδευση το Yianis Christodoulou Foundation εγκαινιάζοντας 9 νέα έργα.

Γνωστό ως το θρυλικό στέκι της Brigitte Bardot, της Jackie Onassis και του Frank Sinatra, το διάσημο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα υπήρξε από την ίδρυσή του το 1961 σιωπηλός μάρτυρας της αγάπης, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα διαχρονικό σύμβολο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Φέτος, στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, τρία μοναδικά events θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο που θα υποδεχτεί ζευγάρια, singles, φίλους και οικογένειες για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον έρωτα και την αγάπη για ζωή.

Αχαρτογράφητα νερά στο Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos θα υμνήσει τον έρωτα με ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων –με προαιρετικό συνδυασμό κρασιών– ξεκινώντας με καναπεδάκια Pelagos συνοδευόμενα από Taittinger Rosé Brut Champagne. Στα κορυφαία σημεία του μενού περιλαμβάνονται ένα ταρτάρ κόκκινης γαρίδας, σε συνδυασμό με ένα Sauvignon Blanc Expresión Reserve από την Χιλή, ένα turbot farci με μαύρη τρούφα, μύδια και λάδι chorizo, καθώς και ένα σύννεφο mascarpone με raspberry, τριαντάφυλλο και batak berries, συνοδευόμενο από ένα Niepoort Tawny Port 10Y από την κοιλάδα Douro της Πορτογαλίας.

«Το Pelagos είναι μια γιορτή του έρωτα και της περιπέτειας στη θάλασσα», σχολιάζει ο Head Chef Luca Piscazzi, προσθέτοντας: «Το ειδικό μενού του Αγίου Βαλεντίνου είναι οικείο και μυστηριώδες, αντικατοπτρίζοντας το βάθος και την πολυπλοκότητα της αγάπης και την εξερεύνηση των αχαρτογράφητων νερών στις σχέσεις».

Γενναιόδωρη ιταλική καρδιά στο Mercato

Στην εκλεπτυσμένη παραθαλάσσια τρατορία του ξενοδοχείου, το Mercato, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα σκηνικό που παραπέμπει σε μια χαρούμενη γιορτή της Ιταλίας με ενθουσιώδεις και γενναιώδωρους ανθρώπους, ζωηρά χρώματα και πλούσιες γεύσεις. Το τολμηρό μενού έξι πιάτων του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τόνο και χαβιάρι, carpaccio παντζαριού με κατσικίσιο τυρί και αντίδια, Wagyu beef με foie gras και μιλφέιγ πατάτας και για το φινάλε το Frutti di Bosco – μία κρέμα σοκολάτας με κομποτέ μούρων. Υπάρχει επίσης και η επιλογή για χορτοφαγικό μενού.

«Αυτό το μενού είναι ο φόρος τιμής μου στο διαρκές πάθος και τον ρομαντισμό της Ιταλίας, μια αληθινή απόδειξη για τις βαθιές ρίζες του Mercato στις ιταλικές αγορές, αναζωογονημένη και εμπλουτισμένη με μοντέρνες ανατροπές για σύγχρονες ιστορίες αγάπης», αναφέρει ο μαέστρος του Mercato και Σικελός σεφ Sergio.

Modern Love Mixology στο Avra

Το Avra είναι ένα bar hotspot με θέα στη θάλασσα, φημισμένο για τα εποχιακά κοκτέιλ, τους υπέροχους DJ, τις συνεργασίες του στο Sunday Club με καλεσμένους cocktail masters από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Πού είναι καλύτερο να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το μέρος που κατανοεί καλύτερα την τέχνη του mixology και την ανέμελη ουσία του joie de vivre;

Από τις 19:00 έως αργά, η εκδήλωση «Avra For All» της 14ης Φεβρουαρίου καλωσορίζει θερμά singles, ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες για να γιορτάσουν τη χαρά, την αγάπη και τη ζωή με όλους τους ειλικρινείς υπέροχους τρόπους της. Με επικεφαλής τη σύγχρονη αλχημίστρια Manon Kapfer, το Valentine’s Drinks Menu του Avra καινοτομεί για ακόμη μια φορά με νέες και κλασικές γεύσεις κοκτέιλ που ξεπερνούν τα όρια.

Για να γίνετε μέρος της διαρκούς ιστορίας αγάπης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επικοινωνήστε για κρατήσεις
και πληροφορίες με το email reservations.athens@fourseasons.com

Σε μια επιτυχημένη και άκρως fashionable βραδιά εξελίχθηκε το Trunk Show που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στη νέα boutique της Δέσποινας Μοιραράκη και της Νάνσυ Πλέσσα στην οδό Βότση 16. Υπέροχα κομμάτια της συλλογής “Desmira” σε μοναδικές τιμές, πρωτότυπα είδη σπιτιού και φυσικά τα μοναδικά χαλιά, παρουσιάστηκαν από τις δυο οικοδέσποινες. Πολλοί και εκλεκτοί Πατρινοί τίμησαν με την παρουσία τους το νεοσύστατο κατάστημα, μεταξύ αυτών ο γνωστός Αθηναίος PR manager Γιώργος Ντάβλας. Άψογη για άλλη μια φορά η διοργάνωση από τη Rogdaki events trademark. Κρασί, γευστικά aperitif και δυο πανέμορφα μοντέλα ήταν κάποιες από τις εκπλήξεις που επιφύλασσε το event.

Νάνσυ Πλέσσα, Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Ντάβλας, Άννα – Μαρία Ρογδάκη
Άκης Γαλάτης, Νάνσυ Πλέσσα, Δέσποινα Μοιραράκη, Μαρία Αθανασοπούλου
Δέσποινα Μοιραράκη, Μάντυ Αποστολοπούλου, Γιώργος Μαρκουϊζος

Η Espresse Portioli πιστή στο ραντεβού της και φέτος, θα βρίσκεται στην έκθεση της HO.RE.CA. 2024, για να μοιραστεί ό,τι μας ενώνει περισσότερο: το πάθος μας για τον καφέ! Μπορείτε να επισκεφτείτε το περίπτερο της Espresse Portioli από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo, Hall 1 και stand Α28/Β24, όπου θα απολαύσετε τα κορυφαία Ιταλικά espresso blends, Gourmet βαρελάκι Portioli, Il Top Portioli, Extra Bar Portioli, Espresse Speciality by Portioli και θα έρθετε σε επαφή με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Πάπα όπως και με την οικογένεια Portioli.

O Νίκος Πάπας  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ESPRESSE A.E – PORTIOLI ESPRESSO μαζί με τους κυρίους Moreno Portioli, CEO του Gruppo Portioli και τον Mattia Portioli Managing Director Gruppo Portioli, συζητούν για τα νέα τους στρατηγικά πλάνα και τη συμμετοχή στην έκθεση HORECA 2024.

Love is in the air! Η Legami και φέτος γιορτάζει μαζί μας την πιο ρομαντική και ερωτική γιορτή του χρόνου και μας προτείνει τα πιο ιδιαίτερα και ευφάνταστα δώρα για τους αγαπημένους μας. Με κόκκινη και ροζ διάθεση, μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να πούμε σ’ αγαπώ! Κούπες, στυλό, κάρτες, αρκουδάκια, καρδούλες, αγάπη και φωτάκια! Παιχνίδια, διακοσμητικά, έρωτας και κεριά! Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς αλλά και τους πιο spicy της παρέας, υπάρχει στον κόσμο της Legami αυτό που ψάχνει ο καθένας για να εκφράσει τον έρωτά του και να πει αυτό το πολυπόθητο σ’ αγαπώ!

Πείτε σ’ αγαπώ στον Βαλεντίνο σας με τη μοναδική Legami!

Αγαπημένο προϊόν των ειδικών, το Pigment Spot Gel των SkourasMed, είναι ιδιαιτέρως σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει ριζικά την υπερμελάγχρωση, μειώνοντας δραστικά την ένταση και το μέγεθος των σκούρων κηλίδων, ενώ αποτρέπει τη μελλοντική επανεμφάνιση από τις ορμονικές αλλαγές, την έκθεση στον ήλιο και τα «ξεσπάσματα» της ακμής. O συνδυασμός των δραστικότατων συστατικών του μειώνει την ευαισθησία του δέρματος ως προς την ηλιακή ακτινοβολία και διεγείρει τη φυσιολογική δράση του μηχανισμού ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Λόγω της ικανότητάς του να ενεργοποιεί την ανανέωση κυττάρων στην κεράτινη στιβάδα, το δέρμα γίνεται εξαιρετικά απαλό, λαμπερό με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

. Αγαπημένο προϊόν των ειδικών, το Pigment Spot Gel των SkourasMed είναι ιδιαιτέρως σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει ριζικά την υπερμελάγχρωση, μειώνοντας δραστικά την ένταση και το μέγεθος των σκούρων κηλίδων, ενώ αποτρέπει τη μελλοντική επανεμφάνιση από τις ορμονικές αλλαγές, την έκθεση στον ήλιο και τα «ξεσπάσματα» της ακμής.

Η φροντίδα του προσώπου σου είναι σημαντικό να αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσωπική σου περιποίηση καθημερινά. Εξάλλου ποια fashionista δεν ονειρεύεται το τέλειο αψεγάδιαστο δέρμα; Η mat fashion σε συνεργασία με τη Frezyderm σου προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς κάνοντάς σου δώρο το Mild Wash Liquid 200ml της Frezyderm. Από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων η mat fashion σου δίνει την ευκαιρία με αγορές αξίας άνω των 150€, στα καταστήματα mat fashion αλλά και στο shop.matfashion.com, να κάνεις δικό σου το απαλό καθαριστικό για ευαίσθητο δέρμα Mild Wash Liquid 200ml από τη Frezyderm. Αυτό το εξαιρετικά απαλό υγρό δεν αποτελεί απλώς προϊόν καθαρισμού, αλλά μια αγκαλιά φροντίδας για την επιδερμίδα σας. Η ειδική του σύνθεση είναι κατάλληλη για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, προσφέρει ενυδατική και μαλακτική δράση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, για αφαίρεση ρύπων και μακιγιάζ.

Μπες λοιπόν στο shop.matfashion.com ή επισκέψου ένα κατάστημα mat fashion και απέκτησε τη λαμπερή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν σε συνδυασμό με τα key-pieces που θα σε κάνουν να λάμπεις from-head-to-toe!

Τα loafers αναδεικνύουν μια απόλυτα θηλυκή πλευρά του εαυτού σου και ταυτόχρονα δημιουργούν μοναδικά ανδρόγυνα look. Πρώτα στις τάσεις αλλά και στην κορυφή των προτιμήσεων μας για μία ακόμα σεζόν, τα Mourtzi loafers δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ακολουθώντας τα trends, θα βρεις τα αγαπημένα σου loafers είτε με λεπτό τακούνι είτε με χοντρή σόλα, που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των flat υποδημάτων. Θα σου προσφέρουν άνεση και κομψότητα, από το πρωί έως το βράδυ, ικανοποιώντας κάθε γούστο και στιλ. Τα loafers προσφέρουν ευελιξία συνδυασμών για κάθε περίσταση. Συνδύασε τα με κοστούμια για ένα επίσημο και office look αλλά και με mini ή midi φούστες, τζιν παντελόνια και κολάν για casual και μοντέρνες εμφανίσεις. Η Brand Ambassador, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το πώς να συνδυάσεις τα loafers. Οι stylish συνδυασμοί υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, θα αναδείξουν το προσωπικό σου στιλ και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Πρώτα στις τάσεις αλλά και στην κορυφή των προτιμήσεων μας για μία ακόμα σεζόν, τα Mourtzi loafers δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η ετήσια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι απαραίτητη και αναγκαία! Όμως, η επιλογή του κατάλληλου κτηνίατρου είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε ως υπεύθυνος για το κατοικίδιό σας. Ο κτηνίατρος συχνά θα αποτελεί την πρώτη γραμμή επικοινωνίας για πολλές από τις δοκιμασίες που μπορεί να προκύψουν όταν έχετε σκύλο ή γάτα, επομένως θα πρέπει να διαλέξτε κάποιον με τον οποίο θα νιώθετε ασφάλεια. Η Αμαλία Δόικα είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της αποκλειστικά στη φροντίδα των μικρών μας φίλων. Από την παιδική της ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Παρόλα αυτά δεν είχε σκεφτεί να κάνει την μεγάλη της αγάπη επάγγελμα και σπούδασε Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τελικά, όμως, συνειδητοποίησε ότι το πραγματικό της όνειρο ήταν να γίνει κτηνίατρος, και δεν δίστασε να σπουδάσει ξανά στο αντικείμενο που πραγματικά επιθυμούσε. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της δημιούργησε το δικό της κτηνιατρείο για να παρέχει βοήθεια σε όλα τα ζωάκια που το έχουν ανάγκη. Το κτηνιατρείο της Αμαλία Δόικα φροντίζει εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια τους μικρούς μας φίλους και ταυτόχρονα προσφέρει χαρά στους ιδιοκτήτες που βλέπουν τα κατοικίδιά τους ξανά υγιή και ευτυχισμένα. Το κτηνιατρείο αναλαμβάνει κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει ένα ζωάκι καθώς περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών. Συγκεκριμένα διαθέτει τα εξής τμήματα: Παθολογικό, Δερματολογικό, Γαστρεντερολογικό, Ηπατολογικό, Ακτινολογικό, Τμήμα Υπερήχων, Οδοντιατρικό, Χειρουργικό τμήμα μαλακών μορίων, Τμήμα Αλλεργιών καθώς και Τμήμα Εξωτικών ζώων.

Η Αμαλία Δόικα είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της αποκλειστικά στη φροντίδα των μικρών μας φίλων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της δημιούργησε το δικό της κτηνιατρείο για να παρέχει βοήθεια σε όλα τα ζωάκια που το έχουν ανάγκη.

To ελληνικό fashion brand ANTHERIS ανοίγει την πρώτη του boutique στην κοσμοπολίτικη Μύκονο τον Απρίλιο του 2024. Ένας νέος χώρος φιλοξενίας όλων των τελευταίων δημιουργιών της σχεδιάστριας Εύας Τσουγκράνη Σαρρή με αισθητική απόλυτα εναρμονισμένη με το κυκλαδίτικο περιβάλλον, με την ανάλαφρη αύρα που πνέει από άκρη σε άκρη στο Νησί των Ανέμων.Το brand ANTHERIS γεννήθηκε το 2021 από την ένωση του άχρονου ελληνικού «κάλλους» με την πίστη σε ένα φωτεινά ελπιδοφόρο αύριο για να ενσαρκώσει με μοναδικά εμπνευσμένες δημιουργίες και αστείρευτο πάθος για ποιότητα την προσωπική πολυπλοκότητα, τιμώντας την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα.Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 αντανακλά το αιώνιο φως του απαράμιλλου και γοητευτικού κόσμου της Κρητικής μυθολογίας. Εδώ, ο Μινωικός πολιτισμός, σε έναν λαμπερό φόρο τιμής, μεταμορφώνεται σχεδιαστικά, σε δημιουργίες που αποτυπώνουν τις πολλαπλές πτυχές του «κάλλους», αναδεικνύοντας και εξισορροπώντας αντίθετα στοιχεία – παρελθόν και μέλλον, δύναμη και απαλότητα, δομή και ρευστότητα. Γραμμές και σχέδια πηγάζουν από την αρμονία, την ευθύτητα, την παρρησία, τη νεανικότητα του πνεύματος, την αγάπη για ελευθερία αλλά και τη δοτικότητα και ζωντανεύουν για να αγγίξουν τον αισθησιασμό και την πολυτέλεια που προσφέρουν τα φυσικά, πιστοποιημένης, αειφόρου παραγωγής υφάσματα.Η ANTHERIS συνεχίζει να εξελίσσεται και να εξερευνεί νέα εδάφη λανσάροντας και συλλογή για Άνδρες, προσφέροντας νέες σιλουέτες σε ένα παιχνίδι αντιθέσεων αποτυπώνοντας περίτεχνα Αθηναϊκά – Κρητικά σύμβολα και διακοσμητικά στοιχεία που ενθουσιάζουν με τη σύγχρονη, αυθεντική σχεδιαστική φιλοσοφία τους, καταλήγοντας σε απόλυτη συμφωνία άνεσης και πολυτέλειας.

To ελληνικό fashion brand ANTHERIS ανοίγει την πρώτη του boutique στην κοσμοπολίτικη Μύκονο τον Απρίλιο του 2024. Ένας νέος χώρος φιλοξενίας όλων των τελευταίων δημιουργιών της σχεδιάστριας Εύας Τσουγκράνη Σαρρή με αισθητική απόλυτα εναρμονισμένη με το κυκλαδίτικο περιβάλλον, με την ανάλαφρη αύρα που πνέει από άκρη σε άκρη στο Νησί των Ανέμων.

Η εταιρεία γυναικείας και ανδρικής ένδυσης Who hurt you, μέσω του επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος www.whohurtyou.gr ανανεώνει για δεύτερη φορά τα σχέδια της, μέσα στην ίδια σεζόν, κάτι που την καθιστά πλέον, την καλύτερη εταιρία πολυτελούς, χαλαρής ένδυσης στην Ελλάδα για φέτος. Με ξεχωριστά prints και υλικά υψίστης ποιότητας μας εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά. Αναμένουμε την συνέχεια!

Η εταιρεία γυναικείας και ανδρικής ένδυσης Who hurt you, μέσω του επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος www.whohurtyou.gr ανανεώνει για δεύτερη φορά τα σχέδια της, μέσα στην ίδια σεζόν, κάτι που την καθιστά πλέον, την καλύτερη εταιρία πολυτελούς, χαλαρής ένδυσης στην Ελλάδα για φέτος.

error: Content is protected !!