ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν στην pre Christmas εορταστική Αθήνα!

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά με την οποία καλωσόρισαν τα Χριστούγεννα, η Νίκη Καποπούλου και το «The Art Dose» στη Γλυφάδα. Ο χώρος, διακοσμημένος κατάλληλα στο πνεύμα των ημερών, πλημμύρισε από το φιλότεχνο κοινό, που είχε την ευκαιρία να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art Dose».

Ελένη Πατσέα, Δώρα Κατσικογιάννη, Πατρίτσια Δράγνη
Tamara Zein, Νίκη Καποπούλου, Έμιλυ Βαφειά
Σοφία Μαντούβαλου, Σεραφείμ Παπαδόπουλος
Ιρένε Παπούλη, Νίκη Καποπούλου
Νάντια Φειδάκη
Κύρα Μετικάρη, Σοφία Σεμελίδου, Μαρία Σεμελίδου
Ιωάννα Δέδη Παπαδοπούλου
Saji Khoury, Νίκη Καποπούλου
Μαρίνα Καποπούλου, Μαρία Νικολοπούλου
Δημήτρης Παπούλης, Ιρένε Παπούλη, Νίκη Καποπούλου

Μέσα σε ένα εορταστικό και φιλόξενο κλίμα, ο διευθυντής του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, κύριος Ευριπίδης Τζήκας, και η ομάδα του ξενοδοχείου, υποδέχθηκαν τους φίλους του Athens Capital Hotel – MGallery Collection και καλωσόρισαν με τον πιο λαμπερό τρόπο την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Το lobby του ξενοδοχείου με το εντυπωσιακά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γέμισε με δημοσιογράφους, influencers και content creators αλλά και σημαντικούς συνεργάτες από τον επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Athens Capital Hotel – MGallery Collection και έζησαν μια γιορτινή εμπειρία.

ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΖΗΚΑΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΣΑΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ
ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ
ΜΑΡΘΑ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΥ, ΑΝΝΟΥΣΑ ΜΕΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Ο κύριος Ευριπίδης Τζήκας, Διευθυντής του Athens Capital Hotel – MGallery Collection, με χαρά ανακοινώνει ότι το πολυτελές lifestyle ξενοδοχείο έλαβε το κορυφαίο βραβείο Commercial Star Award για το έτος 2023, στο πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Διευθυντών της Accor για τη La Maison. Αυτό το σημαντικό γεγονός, που πραγματοποιήθηκε υπό το ενδυναμωτικό σύνθημα #REIGNITE, αποτέλεσε μια δυναμική συνάντηση που έδωσε ώθηση στην έμπνευση και ενίσχυσε τη συνεργασία εντός της εκλεκτής συλλογής πολυτελών ξενοδοχείων MGallery – Collection. Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας της La Maison, κυρίας Maud Bailly, και πλαισιώθηκε με την ενδιαφέρουσα ομιλία του Προέδρου της Accor, κυρίου Sébastien Bazin, τέθηκε ως αφετηρία για μια νέα εποχή καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο της φιλοξενίας. Το βραβείο Commercial Star Award 2023 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του Athens Capital Hotel – MGallery Collection προς την αριστεία και την παροχή ασυναγώνιστων υπηρεσιών. Αυτή η τιμητική διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά ολόκληρης της ομάδας του Athens Capital Hotel – MGallery Collection, αναδεικνύοντας το πάθος όλων για τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών φιλοξενίας. Ο κύριος Ευριπίδης Τζήκας εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς την ομάδα του Athens Capital Hotel – MGallery Collection και την ηγεσία της La Maison, συμπεριλαμβανομένων της κυρίας Maud Bailly (CEO La Maison – Accor), του κυρίου Markus Keller (COO Sofitel MGallery & Emblems) και του κυρίου Vincent Louis (VP Operations, Managed Hotels Sofitel, MGallery & Emblems), για τον καθοριστικό ρόλο τους στην κατάκτηση αυτού του κορυφαίου βραβείου.

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η CREAID παρέδωσε στον αξιότιμο διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού” κ. Μανώλη Παπασάββα, καθώς και στην εξαιρετική ομάδα της ακτινολογικής κλινικής, τον σύγχρονο ψηφιακό υπερηχοτομογράφο LOGIQ E10s της General Electric. “Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στη δημοπρασία της CREAID “Memorabilia 2023”! Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με την επερχόμενη δημοπρασία “Art & Design” που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2024″ είπε στο Fay’s Control η Μαρίνα Βερνίκου.

. Ανδρέας Τόσκας (Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”), Στάθη Φωτεινή, Ντέμη Βεζυρούλη, Μανώλης Παπασάββας (Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”), Μαρίνα Βερνίκου (Προέδρος σωματείου CREAID), Μίλτος Καμπουρίδης, Άρης Θωμάς, Δημήτρης Τσερτσίδης (Αντιπρόεδρος σωματείου CREAID)

Η All About Gourmets, με χαρά ανακοινώνει, το άνοιγμα δύο καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο! Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και ποιότητας, πλέον θα βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό της Αττικής, αλλά και στην Λευκωσία της Κύπρου, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα διεθνών προϊόντων με επίκεντρο την άριστη ποιότητα. Ανάμεσα στα premium deli προϊόντα θα βρείτε το αφρώδες κρασί χωρίς αλκοόλ French Bloom, τη Michelin Guide Champagne Frerejean Frères, τα λαχταριστά Panettone της Acetaia Reale καθώς και το ροζέ κρασί Lush Blush. Δώστε νέα διάσταση στα εταιρικά δώρα με ξεχωριστές συνθέσεις προϊόντων της εταιρείας All About Gourmets και ενισχύστε τις σχέσεις σας δημιουργώντας άριστες εντυπώσεις στους συνεργάτες σας.

Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και η All About Gourmets μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας όπως panettone, κρασιά, βαλσάμικα και σαμπάνιες δίνει μια νέα διάσταση στο γιορτινό τραπέζι. Φέτος τα Χριστούγεννα μοναδικές συνθέσεις διεθνών και εκλεκτών deli προϊόντων της εταιρείας All About Gourmets θα αποτελέσουν τις ιδανικές προτάσεις για εταιρικά δώρα που θα μείνουν αξέχαστα!

Το αφρώδες κρασί χωρίς αλκοόλ French Bloom, ένα μείγμα βιολογικών κρασιών Chardonnay και Pinot Noir, χάρη στο εξαιρετικό του αρωματικό μείγμα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία και θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για το Christmas Box των εταιρικών σας δώρων. Μία ακόμα λαχταριστή προσθήκη είναι τα Panettone της Acetaia Reale, σε δύο γεύσεις, με κρέμα βαλσάμικο – ζαχαρωμένα βύσσινα και με σύκα – σοκολάτα, αλλά και τα βασλάμικα της Acetaia Reale που με την υψηλή ποιότητα, την ισχυρή κληρονομιά και τις γεύσεις τους, θα δώσουν μια γαστρονομική διάσταση στα εταιρικά σας δώρα. Οι σαμπάνιες Frerejean Frères από τους αμπελώνες της διάσημης Côte des Blancs και το χωριό Grauves με την εξαιρετική ποιότητα και τα ξεχωριστά, πολύπλοκα και κομψά χαρακτηριστικά δεν θα πρέπει να λείπουν από κανένα γιορτινό τραπέζι. Το εκλεκτό ροζέ κρασί Lush Blush που γεννήθηκε για να συνοδεύει ιδανικά τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές.

Με επιτυχία και σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του νέου καταστήματος Love Boutique, στην Τσακάλωφ 8, στο Κολωνάκι. Ο ιδιοκτήτης Πάνος Ανεστόπουλος και η οικογένειά του, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, φίλους, συνεργάτες αλλά και παρουσίες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου. Το κατάστημα του Κολωνακίου διαδέχθηκε δυναμικά τα καταστήματα του Αλίμου, του Golden Hall αλλά των Σπετσών. Τα επώνυμα brands που φιλοξενούνται στον μοντέρνο χώρο της Τσακάλωφ υπόσχονται λαμπερές εμφανίσεις σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Κέιτ Μίλερ, Πάνος Ανεστόπουλος

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της επιχείρησης της, άνοιξε νέο κατάστημα στην Πάτρα, επί της οδού Βότση 16. Το Grand Opening του νέου καταστήματος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και τον αγιασμό τέλεσε, ο Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος. Η Δέσποινα Μοιραράκη εξέφρασε την χαρά της για την συνεργασία της με τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Πλέσσα, της Πάτρας και τόνισε πως το κοινό της Δυτικής Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη μεγάλη ποικιλία στα χειροποίητα χαλιά, μοντέρνα και κλασικά στα οποία ειδικεύεται αποκλειστικά.

Γιώργος Ντάβλας, Νάνσυ Πλέσσα, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Μοιραράκη, Πέτρος Πλέσσας
Αλεξία Παπανδρέου, Νάνσυ Πλέσσα, Μαρίνα Βερνίκου, Φαίη Σκορδά, Πέτρος Πλέσσας
Γιώργος Ντάβλας, Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Βίβιαν Σαμούρη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Στέλλα Μέλιγκαν

Το Matsuhisa Athens μπαίνει σε festive mood και καλεί τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας να απολαύσουν τις ημέρες των γιορτών στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την πιο ακαταμάχητη θέα. To «αθηναϊκό σπίτι» του διάσημου Ιάπωνα Chef Nobu σας προσκαλεί σε μία ακόμα high-end γαστρονομική εμπειρία. Ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, ο Executive Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος, επιμελήθηκαν δύο μενού με βάση την ιαπωνική κουζίνα και τις βραβευμένες ιδέες του μέντορά τους που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας. New style γαρίδες Κοιλάδας με τρούφα, Wagyu Steak με γκρεμολάτα από wasabi, Unagi με σάλτσα πιπεριού και σάνσο και φυσικά ένα Matsuhisa sushi selection είναι κάποια από τα εξαιρετικά πιάτα που θα δοκιμάσετε στα μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Το ίδιο ανανεωμένο και γιορτινό είναι και το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens, που σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που βρίσκονται στο μενού.

Μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την ημέρα γενεθλίων της Maria Callas , γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση της, με διήμερο φαντασμαγορικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη , από το θεσμό Maria Callas Monaco Gala & Awards και την Πρόεδρο και ιδρύτρια του, Ιωάννα Ευθυμίου. Αρχικά, την 1η Δεκεμβρίου 2023, στο Φουαγέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ενός πολύ ιδιαίτερου γλυπτού με τίτλο “Maria Callas & H.S.H Princess Grace of Monaco, an Eternal Friendship” του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Marcos Marin που δραστηριοποιείται στο Μονακό , αλλά έργα του υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Το άγαλμα τοποθετήθηκε εκεί μόνιμα εκεί στη μνήμη της στενής φιλίας της Maria Callas και της Πριγκίπισσας Grace του Μονακό, και συμβολίζει την αδελφοποίηση των δυο χωρών, του Μονακό και της Ελλάδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από το Μονακό, τόσο ο καλλιτέχνης Marcos Marin, αλλά και η Luciana Paulina Pinhero de Montigny, απεσταλμένη του παλατιού.

Γιάννης Βασιλειάδης, Μαρία Χατζηνάσιου, Γιώργος Χατζηνάσιος,, Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Γίνε Άνθρωπος” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηλιούπολης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 5ου Συνεδρίου του με θέμα “Ξέρεις το όνομά της, όχι την Ιστορία της!”. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, εξετάστηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη βία κατά των γυναικών, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης στην κοινωνία μας. Το συνέδριο προσέλκυσε συμμετέχοντες διαφόρων ηλικιών, ενισχύοντας την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών για την κοινωνική αλλαγή, ιδίως για το πολύ σημαντικό ζήτημα του victim blaming, της επίρριψης δηλαδή ευθυνών στο θύμα.

Η κα Μαρία Γαλανοπούλου, η κα Μάγδα Τσέγκου, ο κος Γιώργος Καλλιακμάνης και η κα Κέλλυ Ιωάννου

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, αφέθηκε στα χέρια του χαρισματικού hair stylist, Γιώργου Πετράκη, για μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το κομμωτήριο G Petrakis Hair Salon στο Νέο Ψυχικό, συνεχίζει να κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης καταξιωμένων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Γιώργος Πετράκης και Κατερίνα Γερονικολού στο G Petrakis Hair Salon στο Νέο Ψυχικό.

Ο Όμιλος Αthens Βeverly Ηills Medical Group, συμμετείχε ως χορηγός στον φιλανθρωπικό αγώνα PLAY 2 W.I.N. Celebrity Basketball Game ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Το ABH Medical Group στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες και για ακόμα μία φορά ήταν δίπλα στην μη κερδοσκοπική οργάνωση W.I.N. Hellas με στόχο να συμβάλει στο έργο της για μία κοινωνία με λιγότερη βία. Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση αποτελεί έναν θεσμό για την W.I.N. Hellas, όπου δημοφιλή πρόσωπα, γυναίκες και άνδρες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, αγωνιζόμενοι με ευγενή άμιλλα προάγουν το κοινωνικό μήνυμα ενάντια στην βία και υπέρ της ενδυνάμωσης των Γυναικών.

Αθηνά Φωτιάδη (Clinical Department Coordinator, ABH Medical Group), Κατερίνα Λιαλιάρη (Marketing Coordinator, ABH Medical Group), Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος, W.I.N. Hellas), Αγάπη Μουλιανιτάκη (Social Media Coordinator, ABH Medical Group)
Αθηνά Φωτιάδη (Clinical Department Coordinator, ABH Medical Group), Κατερίνα Λιαλιάρη (Marketing Coordinator, ABH Medical Group), Σαμάνθα Αποστολοπούλου (Project Manager, W.I.N. Hellas), Αγάπη Μουλιανιτάκη (Social Media Coordinator, ABH Medical Group)

Οι Κυριακές είναι ιδανικές μέρες για να συνδυάσετε διασκέδαση και γνώση. Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις Κυριακές 17 και 24 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες. Με την αγορά ενός εισιτηρίου τις Κυριακές 17 και 24 Δεκεμβρίου, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ομαδική περιήγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης. Ζήστε ένα βιωματικό ταξίδι στην ιστορία της Ολυμπιακής Ιδέας, από τους μύθους που τη γέννησαν στην αρχαιότητα μέχρι την αναβίωσή της το 1896, και από εκεί στη μετάβασή της στη σύγχρονη εποχή, μέσα από τεκμήρια, πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό, διαδραστικά εκθέματα, προσωπικά αντικείμενα και ιστορίες αθλητών. Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Lamda Development, για να στεγάσει το σύνολο της ολυμπιακής κληρονομιάς της Ελλάδας, αλλά και για να αναδείξει την Αθήνα ως ολυμπιακή πρωτεύουσα, προτάσσοντας την αξία των ολυμπιακών διοργανώσεων που φιλοξένησε. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν διαθέσιμες δράσεις και πρωτοβουλίες του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας και να υπογραμμίσει τον ρόλο του Μουσείου στη γνωριμία του κοινού με τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, προάγοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

Δωρεάν Περιηγήσεις για το κοινό στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας τις Κυριακές 17 & 24 Δεκεμβρίου.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στην Ιατρική, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΜΗΤΕΡΑ με θέμα «Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) στην Ιατρική», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος». Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το παρόν και το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της υγείας. Ο κ. Παπαστεργίου υπογράμμισε την κομβική σημασία που θα έχει ο νέος υπερ-υπολογιστής «Δαίδαλος» στην ιατρική και ερευνητική κοινότητα, τόσο για την ανάπτυξη εξατομικευμένων θεραπειών, όσο και για την κατανόηση της δημιουργίας και της εξέλιξης των επιδημιών. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες ειδικών σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης στην Ιατρική, σε νομικά και ηθικά ζητήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή της, ενώ παρουσιάστηκαν τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτουν, το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ στο πλαίσιο του προσυμπτωματικού ελέγχου του μαστού, καθώς και το Εμβρυολογικό Εργαστήριο της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, το οποίο αποτελεί το πλέον προηγμένο εργαστήριο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ο κ. Βασίλειος Σιούλας, Γυναικολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Α’ Γυναικολογικής Ογκολογικής Κλινικής και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ, ο κ. Νικόλαος Σπυρίδης, Αναπλ. Καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, ο κ. Πέτρος Παπαχρήστου, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων HHG, ο κ. Αλέξανδρος Παπασπυρίδης, International Business Advisor, Flywheel.io, ο κ. Αθανάσιος Παπαγεωργάκης, Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας Ομίλου ΥΓΕΙΑ, η κα. Αλεξάνδρα Αθανασίου, Ακτινοδιαγνώστης, Διευθύντρια Τμήματος Απεικόνισης Μαστού ΜΗΤΕΡΑ, EUSOBI Executive Board και ο κ. Ιωάννης Σφοντούρης, Εμβρυολόγος, Διευθυντής Εμβρυολογικού Εργαστηρίου ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις. Τα θεραπευτήρια και οι Μονάδες του Ομίλου HHG ενσωματώνουν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης στις διάφορες πτυχές των υπηρεσιών τους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης, την επιτάχυνση της διαγνωστικής διαδικασίας, την εξατομίκευση της θεραπείας και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν απρόσκοπτα.

κ. Τάκης Σκανδαλάκης ,Πρόεδρος HEAL Academy HHG, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Βασίλειος Σιούλας, Γυναικολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Α’ Γυναικολογικής Ογκολογικής Κλινικής και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ, κ. Αθανάσιος Παπαγεωργάκης Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας Ομίλου ΥΓΕΙΑ
κ. Αθανάσιος Παπαγεωργάκης, Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Τον φετινό χειμώνα, η Zela Jet και η Fly 7 ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την εμπειρία ιδιωτικών πτήσεων μεταξύ της Ελλάδας και των πιο δημοφιλών χειμερινών προορισμών στην Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία. Η Zela Jet, γνωστή για τις υπηρεσίες ιδιωτικών πτήσεων με αεροπλάνα και ελικόπτερα, προσδοκά να ενώσει την Ελλάδα με την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία, χρησιμοποιώντας το στόλο αεροσκαφών της Fly 7. Η Fly 7, με τεράστια και αναγνωρισμένη εξειδίκευση στα αεροπλάνα Pilatus PC-12 και Pilatus PC-24, εξασφαλίζει στους επιβάτες ένα άνετο και πολυτελές ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι πιο δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί, ορισμένοι εκ των οποίων είναι προσβάσιμοι μόνο με μικρότερα αεροσκάφη όπως το Pilatus PC-12 λόγω των μικρών διαδρόμων, περιλαμβάνουν τα αεροδρόμια Saanen, Sion, Innsbruck, Lausanne, Engadin, Annecy, Chambery & Annesmasse. Αυτοί οι χειμερινοί προορισμοί αποτελούν πόλους έλξης για τον χειμερινό τουρισμό και τα αεροσκάφη της Fly 7 θα σας μεταφέρουν εκεί εξασφαλίζοντας ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι.

Κάθε γειτονιά, κάθε δρόμος κάθε γωνιά σε χρώμα και ύφος μοναδικό. Μια ιστορία ένας πολιτισμός, ένα «παράθυρο» από τα βάθη του Βυζαντίου, τις μυρωδιές της Μικράς Ασίας στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Όμορφη, στολίδι της βόρειας Ελλάδας, αυτόφωτη και επιβλητική. Γιορτινή και ιερή.Και σε αυτό το αέναο πολιτισμικό φως, ξεπροβάλλει ως μοναδικό λαμπερό κόσμημα η GOFAS Boutique, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία, στην καρδιά της πόλης: Στη πλατεία Αριστοτέλους, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Electra Palace.

Στο Politia Tennis Club πραγματοποιήθηκε το 1ο φιλανθρωπικό Gala της “Great Greece for Ever” όπου παρουσιάστηκε το όραμα, το έργο και οι δράσεις της. Την εκδήλωση άνοιξε ο κύριος Γιώργος Ντάβλας ο οποίος μίλησε για την Great Greece for Ever και το όραμά της μέσα από στοχευμένες δράσεις, να δημιουργήσει την Παγκόσμια Κοινωνία των Ελλήνων απανταχού. Ακολούθησε η προβολή του εγκάρδιου μηνύματος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου προς την Great Greece for Ever και την Πρόεδρό της κυρία Ελένη Χόβρη όπου πολύ παραστατικά παρομοίασε την ελληνική γλώσσα με την μακρόβια ελιά. «Απλώνει ρίζες και κλώνους. Κρατά από τον Όμηρο και τον Πλάτωνα κι έχει προοπτική να παράγει χυμούς επί άλλους τόσους αιώνες.». Επίσης τόνισε πως «Οι σύγχρονοι Έλληνες πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, γιατί έχουμε μια μητρική γλώσσα που υπήρξε οικουμενική. Η γλώσσα αυτή αποτελεί στη θαυμαστή διαχρονικότητά της ένα πολύτιμο στοιχείο της εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας του λαού μας.». Την σκυτάλη της παρουσίασης της εκδήλωσης πήρε η Αντιπρόεδρος της Great Greece for Ever κυρία Φανή Λεβέντη η οποία κάλεσε στο βήμα την Διευθύντρια Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) με Πρόεδρο τον κύριο Λεωνίδα Ραπτάκη, κυρία Ζέφη Καργίδου η οποία μίλησε τόσο για το έργο της ΠαΔΕΕ όσο και εκ μέρους του κυρίου Louis Kokkinakos για τα Plato Academy Schools στην Φλόριντα των ΗΠΑ όπου παιδιά της ομογένειας διδάσκονται ελληνικά.Η Great Greece for Ever συνεργάζεται στενά με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά για την δημιουργία της ψηφιακής εφαρμογής A year in Greece με την οποία τα Ελληνόπουλα της διασποράς θα γνωρίζουν τα έθιμα της Ελλάδος. Το Ερευνητικό Κέντρο “Αθηνά” εκπροσώπησε η Υπεύθυνη της Μονάδας Καινοτομίας για τις Γυναίκες κυρία Ελένη Πετρά η οποία αναφέρθηκε στο πλήθος εφαρμογών του Ινστιτούτου τονίζοντας την εμπειρία τους σε εφαρμογές σχετικά με την Ελληνική Γλώσσα.

Λίλη Παχίδου, Πρόεδρος της The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan, Χρήστος Χρήστου CEO & Σύμβουλοι 

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού και η Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής διοργάνωσαν το 28ο κοινό Συνέδριό τους στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic. Η Μαρία Κοτρώτσιου, Διευθύντρια Αισθητικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιελάμβανε όλα τα τρέχοντα θέματα της χειρουργικής του χεριού και του άνω άκρου, όπως και ενδιαφέροντα θέματα ορθοπαιδικής και πλαστικής χειρουργικής, όπου απαιτείται η γνώση της μικροχειρουργικής τεχνικής. Διακεκριμένοι καλεσμένοι από το εξωτερικό πλαισίωσαν τους έμπειρους Έλληνες ομιλητές, ενώ πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, στρογγυλές τράπεζες, συζητήσεις με υπερεξιδεικευμένους συναδέλφους, συμπόσια με νέες τεχνικές, και εκτεταμένη ανασκόπηση σε παθήσεις χεριού και άνω άκρου, στοχευμένη σε νέους συναδέλφους.

Σπύρος Σταυριανός, Ανδρέας Φουστάνος

Τέλος, παρουσιάστηκαν άκρως ενδιαφέροντα θέματα πλαστικής χειρουργικής όπως η μικροχειρουργική αντιμετώπιση της αποκατάστασης του μαστού μετά από μαστεκτομή και η σουπερμικροχειρουργική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος και των νευρικών εγκεφαλικώνσυζυγιών, καθώς και η μικροχειρουργική μεταμόσχευση προσώπου και ακρών. Μετά το πέρας του συνεδρίου, ο Πρόεδρος και Πλαστικός Χειρουργός κος Σπύρος Σταυριανός παρέθεσε δείπνο σε εκλεκτούς συναδέλφους ιατρούς στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Η Μαρία Κοτρώτσιου, Διευθύντρια Αισθητικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο 28ο κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής στην Αθήνα.

Από νωρίς ξεκίνησαν φέτος οι χριστουγεννιάτικες αγορές με γνωστές Ελληνίδες να στολίζουν τα σπίτια τους και να υποδέχονται την πιο μαγική εποχή του χρόνου. Η Βασιλική Μιλούση και ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, στόλισαν οικογενειακά με τα κορίτσια τους το πιο γλυκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με θέμα τις καραμέλες και τα γλειφιτζούρια. Κόκκινες και άσπρες αποχρώσεις, με μεγάλα εντυπωσιακά στολίδια, από τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ, έφεραν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στο σπίτι της οικογένειας Πετρούνια.

. Στολίδια, δώρα και πολλά άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ήταν οι επιλογές της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις γιορτές που πλησιάζουν από τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ.

Η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τους επισκέπτες του ATHENS METRO MALL στο πρώτο Christmas Live Stage της σεζόν, και σήμανε επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ανακοινώνοντας μια σειρά από live συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Φορώντας ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα αφού φωταγώγησε το μεγαλειώδες Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των νοτίων προαστίων, έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το live με την Αναστασία και τον Κωνσταντίνο Ορφανίδη, που απογείωσαν τη διάθεση του κοινού τραγουδώντας τα αγαπημένα μας hits, πυροδοτώντας την ενέργεια της βραδιάς.

. Φαίη Σκορδά

Η τάση των μεταλλικών παπουτσιών βρίσκεται στην κορυφή, φέρνοντας λάμψη στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Η εταιρεία υποδημάτων Mourtzi υποδέχεται την εορταστική σεζόν με metallic glam κομμάτια αποκλειστικά για εσένα! Φανταστικές γόβες σε μεταλλικές αποχρώσεις που ικανοποιούν κάθε γούστο και στυλ, ενώ προσφέρουν ευελιξία συνδυασμών για κάθε περίσταση, δίνοντας το πιο λαμπερό στίγμα στις festive εμφανίσεις σου. Απογείωσε κάθε look με την θηλυκότητα και την άνεση των μεταλλικών παπουτσιών Mourtzi και κλέψε τις εντυπώσεις! Οι μεταλλικές γόβες αποτελούν μια κομψή επιλογή για αυτές τις γιορτές, που επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να αναδείξει το προσωπικό της στυλ και τη λάμψη της προσωπικότητάς της.

Κομψότητα, λάμψη και πολυτέλεια συνθέτουν τις πιο festive εμφανίσεις σου φέτος τα Χριστούγεννα και στη mat fashion θα βρεις τα top must-have items για κάθε περίσταση. Κάθε outfit από τη νέα “party” συλλογή της mat fashion είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται λαμπερή και μοναδική κάθε μέρα, μα ακόμη περισσότερο στα φετινά party της σεζόν.

Παγιέτες, στρας, φτερά και εντυπωσιακές εμπριμέ λεπτομέρειες είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα προσδώσουν πολλή λάμψη και μία «διαστημική» διάθεση στα φετινά γιορτινά looks σου. Για μία glamorous εμφάνιση, επέλεξε το it-mix n’ match σχεδίων και αποχρώσεων, συνδυάζοντας ένα εμπριμέ σχέδιο με ένα σε ασημί αποχρώσεις και… it’s time to shine! Αν αναζητάς κάτι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα και απαστράπτον, μπορείς να ποντάρεις σε απλές και άνετες γραμμές, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις καθόλου από την κομψότητά σου, επιλέγοντας μοναδικά σχέδια με διακριτικές metallic λεπτομέρειες. Θα βρεις τα statement key-pieces της νέας party season διαθέσιμα σε ένα κατάστημα mat fashion ή online στο shop.matfashion.com.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή της κορυφαίας εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. ξεχώρισε στην έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Το περίπτερο ανέδειξε τη συνεργασία την εταιρείας Λακιώτης Α.Ε με τον διεθνούς φήμης οίκο Geberit. Μέσα από ένα ιδιαίτερο και ευρηματικό σχεδιαστικό concept προσομοίωσης ξενοδοχειακού δωματίου, παρουσιάστηκαν τα μοναδικά προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ο παγκόσμιος ηγέτης προσφέρει στην ελληνική αγορά.

Αντώνης Λακιώτης, Γιώργος Ντάβλας

Η ετήσια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι απαραίτητη και αναγκαία! Όμως, η επιλογή του καταλληλότερου κτηνίατρου είναι από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε ως υπεύθυνος για το κατοικίδιό σας. Ο κτηνίατρος συχνά θα αποτελεί την πρώτη γραμμή επικοινωνίας για πολλές από τις δοκιμασίες που μπορεί να προκύψουν όταν έχετε σκύλο ή γάτα, επομένως θα πρέπει να διαλέξτε κάποιον με τον οποίο θα νιώθετε ασφάλεια. Η Αμαλία Δόικα είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της αποκλειστικά στη φροντίδα των μικρών μας φίλων. Από την παιδική της ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Παρόλα αυτά δεν είχε σκεφτεί να κάνει την μεγάλη της αγάπη επάγγελμα και σπούδασε Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τελικά, όμως, συνειδητοποίησε ότι το πραγματικό της όνειρο ήταν να γίνει κτηνίατρος, και δεν δίστασε να σπουδάσει ξανά στο αντικείμενο που πραγματικά επιθυμούσε. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της δημιούργησε το δικό της κτηνιατρείο για να παρέχει βοήθεια σε όλα τα ζωάκια που το έχουν ανάγκη. Το κτηνιατρείο της Αμαλία Δόικα φροντίζει εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια τους μικρούς μας φίλους και ταυτόχρονα προσφέρει χαρά στους ιδιοκτήτες που βλέπουν τα κατοικίδιά τους ξανά υγιή και ευτυχισμένα. Το κτηνιατρείο αναλαμβάνει κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει ένα ζωάκι καθώς περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών. Συγκεκριμένα διαθέτει τα εξής τμήματα: Παθολογικό, Δερματολογικό, Γαστρεντερολογικό, Ηπατολογικό, Ακτινολογικό, Τμήμα Υπερήχων, Οδοντιατρικό, Χειρουργικό τμήμα μαλακών μορίων, Τμήμα Αλλεργιών, καθώς και Τμήμα Εξωτικών ζώων.

Η ετήσια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι απαραίτητη και αναγκαία! Η Αμαλία Δόικα είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της αποκλειστικά στη φροντίδα των μικρών μας φίλων. Το κτηνιατρείο αναλαμβάνει κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει ένα ζωάκι καθώς περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών.

Ο καιρός έχει αλλάξει και ο χειμώνας έχει επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας, μια εκ των οποίων είναι και η ρουτίνα ομορφιάς μας. Για πολλές από εμάς το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθυστέρηση της αγωγής ρετινόλης λόγω ήλιου, γεγονός που σημαίνει ότι το skincare μας είναι σε εντελώς διαφορετικό mood από ότι τις περασμένες σεζόν. Ενώ σημασία έχει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε συνθήκη, όπως άλλωστε κάνουμε, στην πραγματικότητα πρέπει να βοηθήσουμε και λίγο την επιδερμίδα μας να προσαρμοστεί και εκείνη. Για να το επιτύχουμε αρκεί να της δώσουμε λίγο χρόνο και αρκετή φροντίδα. Παρακάτω θα δεις συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας σου, από τα SkourasMed ενόψει χειμώνα.

Καθαρισμός, ο παντοτινός σύμμαχος
Το να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας δεν έχει να κάνει με το τι εποχή διανύουμε ή τι θερμοκρασία έχουμε. Αντιθέτως, είναι μια συνήθεια παντός καιρού! Έχει παρατηρηθεί, όμως, ότι τον χειμώνα τείνουμε να καθαρίζουμε πιο εντατικά το δέρμα μας, είτε γιατί η μεγαλύτερη παραμονή στο σπίτι μας βοηθάει στο να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο, είτε γιατί το μακιγιάζ μας είναι πιο έντονο άρα μεγαλώνει και η ανάγκη για να έχουμε καλύτερο καθαρισμό. Παράλληλα, ακόμη και η αίσθηση που αφήνει μια κρύα μέρα πάνω στο δέρμα μας μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα και ποσότητα του καθαρισμού μας, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με πιο περιποιημένη επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα πρώτο βήμα, λοιπόν, που πρέπει να εφαρμόσουμε είναι ο καλός καθαρισμός της επιδερμίδας μας, ώστε να δώσουμε το δέρμα μας το boost που χρειάζεται για να μπει στον χειμώνα με ανθεκτικότητα και ανοχή. Καλύτερος καθαρισμός σημαίνει και καλύτερη περιποίηση μετά, με τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα στο δέρμα και άρα πιο σίγουρα αποτελέσματα. Για κανονικές επιδερμίδες ο καθαρισμός προσώπου είναι ιδανικός με το SkourasMed Refreshing Cleansing Gel, ενώ για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή το SkourasMed Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin αποτελεί την τέλεια λύση καθημερινού καθαρισμού.

Put your mask on
Μπορεί το καλοκαίρι να μας πιάνει περισσότερο ανάγκη για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, όμως το skincare μας έχει περισσότερο την τιμητική του τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Τότε είναι που έχουμε και περισσότερο χώρο και χρόνο να ξαπλώσουμε στον καναπέ και να απολαύσουμε μια θεραπεία, όπως είναι και η χρήση μιας αναζωογονητικής μάσκας. Αυτή την περίοδο η μάσκα αποτελεί τέλεια επιλογή για να δώσουμε ένα απαραίτητο boost στο δέρμα μας με βαθύ καθαρισμό και αντιοξειδωτική δράση. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αποβάλλουμε και τα σημάδια που άφησε πίσω της αυτή η παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδος και να προστεύσουμε το κολλαγόνο και την ελαστίνη της επιδερμίδας. Η μάσκα προσώπου SkourasMed Face Relief Mask έχει και αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που μειώνουν ορατά τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα του δέρματος και χαρίζει λαμπερή όψη που τόσο έχουμε ανάγκη.

Χειμώνας = ρετινόλη
Χειμερινή φροντίδα σημαίνει περιποίηση με το νούμερο ένα αντιγηραντικό συστατικό, τη ρετινόλη. Η προετοιμασία, λοιπόν, ενός χειμερινού skincare περιλαμβάνει ξανά εισαγωγή στην ρετινόλη για να απολαύσουμε τα υπέροχα αποτελέσματά της άμεσα και να είμαστε έτοιμες για τις γιορτές. Στα SkourasMed βρίσκουμε δύο ορούς με διαφορετικές περιεκτικότητες: SkourasMed 0,4% Pure Retinol για πιο ευαίσθητα δέρματα, με ρετινόλη υψηλής καθαρότητας (0.4%) που καταπολεμά τα ήπια σημάδια γήρανσης, μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει θεαματικά το ανάγλυφο της επιδερμίδας και SkourasMed 1% Pure Retinol για πιο εκπαιδευμένες επιδερμίδες που μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται χρήση αντηλιακού το επόμενο πρωί, ακόμη και αν ο καιρός βάλει τα πιο χειμερινά του και μας κρύψει τον ήλιο. Εκείνος θα είναι πάντα εκεί!

Προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για τον χειμώνα με συμβουλές περιποίησης από τα SkourasMed ενόψει χειμώνα. – Όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν, τόσο αυξάνονται οι ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Η C.Manolo αναδεικνύει την νέα τάση του φετινού χειμώνα, που δεν είναι άλλη από το πουά print. Μικρά ή μεγάλα πουά και σε διάφορα χρώματα, κυριαρχούν στα statement κομμάτια της συλλογής. Ο κλασικός και vintage χαρακτήρας τους, πρωταγωνιστεί και φέρνει σε πρώτο πλάνο την κομψότητα και το στυλ. Με τον πήχη ψηλά στον χώρο της μόδας, η συλλογή της C.Manolo και αυτόν τον χειμώνα, αντικατοπτρίζει διαχρονικές τάσεις, προτείνοντας μια σειρά επιλογών που ξεχωρίζουν και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Η Ελένη Χατζίδου με C.Manolo πουά πουκάμισο.

Η εταιρεία «Τσόκας Τζάκια» έδωσε δυναμικά το παρόν με το μοναδικό περίπτερό της, στην premium, εμπορική έκθεση XENIA, στο Metropolitan Εxpo την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο γνωστός PR Manager, Γιώργος Ντάβλας, επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρίας απολαμβάνοντας την ζεστή ατμόσφαιρα κυριολεκτικά και μεταφορικά! Τα προϊόντα που διαθέτει η επιχείρηση είναι ενεργειακά τζάκια ξύλου, αερόθερμα ή καλοριφέρ, barbeque, σόμπες ξύλου-πέλλετ και αξεσουάρ τζακιού. Η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με σύγχρονο σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες.

Ο Γιώργος Ντάβλας με τον Παναγιώτη Τσόκα στην premium, εμπορική έκθεση XENIA.

error: Content is protected !!