ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστούγεννα στη Σκανδιναβία!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία, παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη συλλογή της NordicMood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι. Η εκδήλωση, που τείνει να γίνει θεσμός και προάγγελος της περιόδου των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στο “Gazarte”, στο Γκάζι.

Οι καλεσμένοι της JYSK, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο και το interior design, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή της για τη χειμερινή περίοδο 2023-24, που με τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά της JYSK ανέδειξε όλα τα πλεονεκτήματα του σκανδιναβικού design και τη μαγεία των Χριστουγέννων, όπως αυτά γιορτάζονται στις χώρες του Βορά.

Χριστούγεννα στη Σκανδιναβία!
Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Άρης Καβατζίκης, Στέλιος Καφαντάρης.
Πλάτων Παπαγιανόπουλος
Γιώργος Κρικοριάν, Άρης Καβατζίκης.
Τζένη Οικονόμου, Τάνια Νικολοπούλου.
Ευφροσύνη Πολυζώη

Για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο και φυσικά για τη JYSK, τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά συνώνυμο της θαλπωρής που στη Δανία αποτελεί μία φιλοσοφία ζωής, γνωστής παγκοσμίως με το όνομα “hygge”. Για να καλωσορίσει από νωρίς τη φετινή περίοδο των εορτών, η JYSK λανσάρει τη νέα συλλογή NordicMood παρουσιάζοντας μία σειρά από τα απόλυτα σκανδιναβικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γιορτινό σπίτι.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!