ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικο gathering της BSB για καλό σκοπό!

Τα φετινά Χριστούγεννα, η BSB συνεργάζεται με την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη και μαζί υποστηρίζουν το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, μέσω της ενέργειας «Εύχομαι 24», με στόχο την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων παιδικών ευχών.

Με αφορμή τη φιλανθρωπική ενέργεια της BSB για την υποστήριξη του Make-A-Wish Ελλάδος, το απόλυτο love brand των γυναικών, διοργάνωσε ένα festive gathering στο κατάστημά της στο Νέο Ψυχικό υπό τον ήχο αγαπημένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών από live μπάντα, απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα και gluwein, καλωσορίζοντας με ζεστό mood την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ), ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΘΑΡΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ BSB), ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Στο κάλεσμα της Προέδρου και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της BSB, Σοφίας Μπιθαρά, ανταποκρίθηκαν φίλοι του brand, influencers, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή της εταιρείας και φυσικά να αποκτήσουν το συλλεκτικό φούτερ BSB X Make-A-Wish Ελλάδος.

Τα φετινά Χριστούγεννα, η BSB συνεργάζεται με την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη και μαζί υποστηρίζουν το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, μέσω της ενέργειας «Εύχομαι 24», με στόχο την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων παιδικών ευχών.

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ), ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής συνεργασίας είναι ένα ξεχωριστό limited edition φούτερ, με μήνυμα «Close your Eyes & Make A Wish», σε δύο χρώματα −μπλε και λευκό− με μοναδικές λεπτομέρειες από χρυσό foil και διακοσμητικές πέτρες που προσδίδουν λάμψη.

Το συλλεκτικό φούτερ της BSB, μπορούμε να το αποκτήσουμε από τα φυσικά καταστήματα και το e-shop της εταιρείας καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οργανισμού και να συνεισφέρουμε στο σημαντικό έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

ΡΟΥΛΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑΣ (CEO B&F GROUP), ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΝΤΑΙΖΗ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡΓΙΝΗ ΒΑΛΛΗ, ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ
ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΟΝΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ, ΚΕΪΣΙ ΜΙΖΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!