ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Λια Μπαρόλα ala Napolitana!

Η τέχνη του χειροποίητου πουκαμίσου συναντά την αγάπη για την Ναπολιτάνικη pizza σε μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Με άκρως εορταστική διάθεση και θέα στη μαγευτική Μαρίνα του Φλοίσβου, η Chemise Premium Collection και η δημιουργός του Λία Μπαρόλα διοργάνωσαν ένα μαγευτικό Christmas πάρτι στο αγαπημένο Ιταλικό εστιατόριο Napolitivo. Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά μια παρουσίαση των τελευταίων συλλογών από χειροποίητα πουκάμισα της Chemise Premium Collection, με κάθε σχέδιο να αποτελεί μια απόδειξη της δέσμευσης του brand στη δεξιοτεχνία και την ατομικότητα. H ιδρύτρια της Chemise και γνωστή content creator Λία Μπαρόλα, επιμελήθηκε προσωπικά τις συλλογές πουκάμισων της βραδιάς, αναδεικνύοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, τα υψηλής ποιότητας υφάσματα και τα διαχρονικά σχέδια που συνδυάζουν τις κλασικές γραμμές με το μοντέρνο στιλ.

Λία Μπαρόλα

Το εστιατόριο Napolitivo, γνωστό για τις αυθεντικές ναπολιτάνικες πίτσες του, αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για αυτή τη μοναδική συνάντηση στυλ και γαστρονομικών απολαύσεων, ενώ η θέα προς τη Μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και ο επιβλητικός φούρνος από τούβλα του Βεζούβιου πρόσθεσαν στη συνολική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Ναταλία Αρσενικού, Λια Μπαρόλα

Οι καλεσμένοι αντάλλαξαν εορταστικές ευχές με Aperol Spritzes και όπως αρμόζει σε ένα Italian style πάρτι απο τα τραπέζια δεν έλειπαν πληθωρικά plateau αλλαντικών & τυριών, λαχταριστές pastas και φυσικά αρκετές από τις Signature Ναπολιτάνικες πίτσες που δημιούργησαν οι εξειδικευμένοι pizzaiolos του Napolitivo.

Λια Μπαρόλα, Βάσω Κολιδά

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε το Glam Bot, μια ευγενική χορηγία της One Photobooth για τις ανάγκες της βραδιάς, μέσω του οποίου οι καλεσμένοι δημιούργησαν slow motion videos αντίστοιχα με αυτά του red carpet στα Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες.

error: Content is protected !!