ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

Με λαμπερή και εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του ΙΜΕ, η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ & Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Δημήτρης Εφραίμογλου, Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΜΕ, καθώς τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΤΡΗ, ΛΥΝΤΙΑ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΗ

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, αρχικά, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Φίλων για την αδιάληπτη παρουσία και την καθοριστική του συμβολή, καθώς υποστηρίζει έμπρακτα το πολυδιάστατο ερευνητικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο του ΙΜΕ. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Εφραίμογλου ανακοίνωσε τη νέα παραγωγή που ετοιμάζει το ΙΜΕ, τη διαδραστική περιήγηση στο ανάκτορο της Κνωσσού, του σημαντικότερου μνημείου του Μινωϊκού Πολιτισμού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΣΑΣ, ΝΤΕΜΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΑΛΙΚΗ ΧΑΖΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΟΥΤΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥΣΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΤΡΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑΤΖΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ
ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΑΣ
ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΙΤΣΙΚΑ ΡΕΒΕΚΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΛΥΝΤΙΑ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΗ, ΛΟΥΚΙΑ & ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΑ, ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης. Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα γύρω στα 220 μέλη και επιδιώκει να προβάλλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια και τα σεμινάρια. Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία συνεισφέρουν ουσιαστικά στο ΙΜΕ.

error: Content is protected !!