ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο «Ευταξία» της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο!

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, που παρεχωρήθη στο Πατριαρχείο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και ανακαινίσθηκε πλήρως από τον κ. Πατέρα.

Ο εφοπλιστής Νικόλαος Πατέρας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στα γραφεία του Ιδρύματος Πατέρα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με καλεσμένους τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, μέλη της οικογένειας Πατέρα, τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Γεώργιο Τσούνη, της Μεγάλης Βρετανίας κ. Matthew Lodge, τους Διευθύνοντες Συμβούλους της Εθνικής Τράπεζας κ. Παύλο Μυλωνά, της Eurobank κ. Φωκίων Καραβία, της Alpha Bank κ. Βασίλη Ψάλτη, της Piraeus Bank κ. Χρήστο Μεγάλου, της Attica Bank κας Ελένης Βρεττού, της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνη Βαρθολομαίο και της Optima Bank κ. Γεώργιο Τανισκίδη.

Ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας, μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζωρτζ Τσούνη (πρώτος αριστερά), τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο (δεύτερος αριστερα), τον μητροπολίτη Λαοδικείας Θεοδώρητο (κέντρο) και τον επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο (δεξιά)

Παρόντες στο γεύμα ήταν και οι εφοπλιστές Θανάσης Μαρτίνος, Πάνος Λασκαρίδης, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος και Γιώργος Πατέρας καθώς και μέλη της συνοδείας του Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου.

Χρήστος Μεγάλου Θανάσης Μαρτίνος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Νίκος Πατέρας Βασίλης Ψάλτης Ελένη Βρεττού Νότης Μηταράκης Διαμαντής Πατέρας
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζωρτζ Τσούνης με τον εφοπλιστή Νίκο Πατέρα Κάτω: Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Παύλος Μυλωνάς Νίκος Πατέρας Φωκίων Καραβίας Χρήστος Μεγάλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!