ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φυσική έλξη Vs Συντροφικότητας

by Alex Bling!

Εν πάσι περιπτώσει συμβαίνει. Δεν έχω ιδέα τι εννοούμε με αυτό το “φυσική”, γιατί εγώ το βρίσκω αφύσικο, και απρόσμενο, και πολλές φορές ανήθικο και ανεπίτρεπτο, αλλά, συμβαίνει λέεεμεε!!

Alex Bling

Alex Bling

Γιατί μιλώντας για “φυσική έλξη” εννοούμε κάτι που “μα φυσικά και συμβαίνει!”… Αλλά παρακαλώ στα σχόλια σας γιατί έχω κάνει διατριβές εδώ μέσα.. στα σόσιαλ, που είναι το φυσικό στο να ελκυόμαστε από το πλέον ακατάλληλο για την ιδιοσυγκρασία, τα γούστα, και τις συνήθεις επιλογές μας πρόσωπο; Είτε μιλάμε για γυναίκα είτε για άνδρα, είναι αυτός που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να είχαμε μόνιμη σχέση μαζί του. Πόσο μάλλον να γίνει ο πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας!! Που ξέρουμε με το “καλημέρα!” πρώτα τα ελαττώματα του, δηλαδή μόνο αυτά…γιατί τα προτερήματα του είναι κάτι που μάλλον φανταζόμαστε…
Χα! Ok!…Αλλά είναι και γαμώ τα ελαττώματα! Τα ωραιότερα και πιο γοητευτικά! Είναι αυτά που σε κάνουν να κοιταχτείς στο καθρέφτη και να θες να σε φιλήσεις!… Να χαλάσεις και τα τελευταία σου χρήματα για ηλίθια δώρα, και ακόμα πιο ηλίθια εσώρουχα. Να κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο και να σου έρχεται να το κάψεις μαζί με το νυχάδικο- συνεργείο- γυμναστήριο και τα ηλίθια μηνύματα -προσφορές τους, γιατί χαλοοου! ΔΕΝ περιμένω από εσάς μήνυμα!!!
Αυτή η φυσική έλξη αρχίζει σιγά σιγά γίνεται χημική και εκεί ξεκινάνε και τα πειράματα…και στο τέλος ένας από τους δύο , γκαραντί..καίγεται. Γίνεται το πειραματόζωο , μπορεί και οικειοθελώς.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος (ο ανδρικός , ο ανδρικός..).., είναι τίγκα στην διαστροφή!!.
Από την φυσική, στην χημική , και για να περνάμε σε κανά πιο κλασσικής κατεύθυνσης μάθημα, στην έκθεση – σενάριο- σήριαλ…..Του μυαλού μας και μόνο!.
Γιατί η φυσική έλξη αν δεν έχει πουθενά αλλού να στηριχθεί εκτός από τα ένστικτα και τους νόμους της φύσης για αναπαραγωγή (sic), -εδώ να προσέχετε γιατί οι άνδρες, πολύ την υποστηρίζουν αυτή την κυρία φυσική έλξη και τα παρελκόμενα της- τότε πολύ σύντομα η έλξη γίνεται “μπλέξει” και άντε να “ξεμπλέξει” μετά…

Συντροφικότητα.

sintrofikotitaΕίναι αυτό που σου συμβαίνει όταν έχεις περάσει μετά πολλών αγώνων , αποτυχιών, απορρίψεων, φτυσίματος και λοιπών διαδικασιών, στο level, μετά την φυσική έλξη και τον έρωτα. Ενίοτε προκύπτει και γάμος αλλά εκεί καταλήγουμε, στην Συντροφικότητα!
Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα… Εχει πολλή, πολλή, αγάπη , γλύκα και ζεστασιά. Επίσης εάν είσαι γυναίκα και έχεις τα χούγια τα δικά μου, δεν χρειάζεται να βγαίνεις ασυνόδευτη τα βράδια,και να σε κοιτάνε σαν σκέτο δυο. (Με “αι” μπροστά και “ιο” στο τέλος). Επίσης σαν να σε λυπούνται που δυστυχώς είσαι ολίγον μπάζο ή Μπόζο ή είναι occupe να σου προσφέρουν την απίθανη τεχνική τους στον Έρωτα.
Η.. Συντροφικότητα, σε πάει στα αγαπημένα σου εστιατόρια και παραγγέλνει για εσένα γιατί βαριέσαι ή δεν θέλεις να προβληματιστείς για το τι θα παραγγείλεις. Συνήθως η συντροφικότητα επειδή έχει προκύψει ως επιλογή κάνει και το sex που σου αρέσει. Και μετά σου χαϊδεύει και τα μαλλιά ή σου φέρνει να φας σοκολάτα…(μμμμ…πολύ πολύ ωραία).
Η συντροφικότητα όμως λόγω κεκτημένων δικαιωμάτων, έχει και το μειονέκτημα του απέραντου χρόνου. Τουτέστιν, κάνει εκατό ώρες στην τουαλέτα γιατί δεν βιάζεται… συντροφικότητα είναι αυτή. Μασάει ένα μήλο η κορν φλεικς δίπλα στο αυτί σου, λες και παίζει σε ταινία του Αγγελόπουλου… Δεν είναι καλό για το κάρμα των νεύρων αυτό…
Η συντροφικότητα επίσης, επειδή αισθάνεται πολύ άνετα μαζί σου, δεν ασχολείται με το αν θα συνεχίσει να σου αρέσει. Σου λέει , βρέξει χιονίσει (λέμε τώρα), θα είναι εκεί το μωράκι μου. Και επειδή το μωράκι μου θα είναι εκεί, να πάω εγώ να δω τι γίνεται εδώ…(εδώ καλέ! στο twitter και στο fb) Και έτσι τσουκ…Να σου πετάγεται από το chat και το ντιεμ η φυσική έλξη… Βρε Βρε Βρε…Καιρό είχαμε να σας δούμε…
Και έτσι, μ’ αυτά και μ’ αυτά…όλα γύρω μας γυρίζουν…
Whatever goes around comes around…Και whatever works!
Cheers!

error: Content is protected !!