ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Γεύμα του Lifeline Hellas παρουσία της Πριγκίπισσας Αικατερίνης!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο που μας πέρασε, υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Επίσης, καλωσόρισε και σύστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, τους: Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη, Γιάννη Σαχίνη, Ήβη Αζαρία, Αλεξία Σαβράμη, Μιχάλη Δαλακούρα, Aurette Arkas, Δανάη Ασκητή, Μαρίλλη Διαμάντη Συλλάνταβου, Εριέττα Βορδώνη, Έρση Τσακίρογλου, Ιωάννα Δράγνη, Βάλια Σπυριδάκου, Απόστολο Τρίκαρδο και ευχαρίστησε τους προκατόχους της, τους Επίτιμους Πρόεδρους, Γιάννη Τρίκαρδο και Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα που ήταν παρόντες. 

Ερμιόνη Γεωργουλάκη, Αθηνά Παπαθανασίου, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Ελευθερία Γεωργάκαινα, Φανή Κώτση και Παρή Αγγέλικα.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και Ιωάννα Δράγνη
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, με την νέα Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, τους Επίτιμους Προέδρους του Lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και Γιάννη Τρίκαρδο, και τον David Andrews.

ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη και την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που τιμήθηκε.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς εξήρε την αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline, την AS Marine της Αλεξίας Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και τους χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρείες: K22 Global Traders – Κοττεάκος, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Motoroil, και Safra Bank.

Απόστολος και Παναγής Τρίκαρδος, Έμη Τρικάρδου, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου Τρικάρδου, Γιάννης Τρίκαρδος
Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ελένη και Κατερίνα Διδασκάλου, David Andrews

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο Νάσια Παπαμανώλη απένειμε το τιμητικό βραβείο του σωματείου στην Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και στην Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, Χρυσάνθη Λαιμού, Ντάνα Στασινού
Γιάννης Σαχίνης και Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη

Τα βραβεία του Lifeline Hellas έχει φιλοτεχνήσει η διεθνώς διακεκριμένη εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη. Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος – Διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου συνεπήρε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων της Κικής Δημουλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών. Η βιολίστρια Leida εντυπωσίασε με τις μελωδίες της και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης αφιέρωσε τα τραγούδια του στην Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το φιλανθρωπικό της έργο.  

Ανδριανή Ποταμιάνου, Δημητρία Τουρνά, Βασιλική Γκαμέρα και Νούλη Μανώλη

Επίσης, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες  Native Laboratoire – Paris και Nutri Valley.

Αγγελική Γαρμπή, Κατερίνα Βρούτση, Στέλλα Φιλίππου
Η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, Η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η Πέννυ Ζαγλαρίδου

Αντριάνα Παρασκευοπούλου και Ελένη Βάρσου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του και Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Ήβη Αζαρία, η Εριέττα Βορδώνη, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Έρση Τσακίρογλου, η Δανάη Ασκητή, η Ιωάννα Δράγνη και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.

Ο David Andrews, η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG που τιμήθηκε, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, ο Άνθιμος Θωμόπουλος και η Έμη Τρικάρδου
Τζίνα Θανοπούλου Παπακωνσταντίνου και Φαίνη Χατζηαθανασιάδου
Σοφία Εφραίμογλου, Λουκία Παπαθανάση, Δρ. ‘Αντζη Μαργαρίτη Andrews, Θεοδώρα Βρούτση
Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Ζωή Ράπτη

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας Χορηγοί Εκδήλωσης: Moorings, K22 Global Traders, Motoroil, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Native Laboratoire Paris, Margariti Dental Clinic, Αγγελική Αγγελίδη, ΑιΩ Μαλαγουζιά, Sociel, Evritos, Davlas & Partners, Artemide, JGK & Associates. Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Airlines


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!