ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τριαντάφυλλα, παιώνιες, ονειρικές μελωδίες και παγωμένη σαμπάνια για το grand opening του Heaven on Earth, στο πιο αριστοκρατικό quartier της Αθήνας!

Είναι η δεύτερη ημέρα του Απριλίου αλλά μοιάζει με ζεστός Ιούνης, είμαι στο κέντρο της Αθήνας αλλά η ατμόσφαιρα μυρίζει αμυγδαλιές, τριαντάφυλλα και παιώνιες, ενώ μαγικές μελωδίες από μία άρπα ακούγονται σαν από όνειρο. Θα μπορούσα να βρίσκομαι στον παράδεισο, αλλά είμαι στο πιο αριστοκρατικό quartier της Αθήνας, στο 7 της Βουκουρεστίου, εδώ όπου επέλεξε το εμβληματικό Heaven on Earth να ανοίξει το δεύτερο κατάστημα του.

Μαρία Ηλιάκη, Αφροδίτη Πηγή, Φαίη Μπέη

Με υποδέχονται η Brand Manager Heaven on Earth, Μαρία Τζαβάρα και η Chief Marketing & Communications Officer FF Opsco, Αφροδίτη Πηγή, η Μαρία Ηλιάκη είναι ήδη εκεί και προτείνει να πάμε να μας ξεναγήσουν οι δύο οικοδέσποινες σε αυτό το μαγικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές του κόσμου, μέσα από τα προϊόντα των εκλεπτυσμένων Οίκων, όπως Aesop, Boabab Collection, Dr. Augustinus Bader, Memo Paris, Balmain Hair Couture, Dr. Vranjes Firenze, Dr. Barbara Sturm, Omorovicza, Max Benjamin, Lollia, Oribe, HEELEY, Laduree, Compagnie De Provence, Voluspa, Nikolas Frangos, Barbera Paris, Alexandre de Paris, Marina Raphael, Bugaia Paris κ.α. Και μετά, με ένα ποτήρι σαμπάνιας Veuve Clicquot, καθόμαστε στα ανθοστόλιστα από την αγαπημένη μας Antoinetta Koutsouradi τραπέζια της Βουκουρεστίου, και απολαμβάνουμε αυτή τη παραδεισένια ημέρα, που έχει δημιουργήσει το Heaven on Earth για εμάς…

Μαρία Τζαβάρα, Brand Manager Heaven on Earth, Φαίη Μπέη

Το Heaven on Earth, ο απόλυτος προορισμός για προτάσεις δώρων από όλο τον κόσμο στις κατηγορίες niche beauty & lavish home gifting, γιόρτασε τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας με ένα λαμπερό opening event, υπό τους ήχους της αρπίστριας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Lilia Esipova!

Στην καρδιά του luxury εμπορικού κέντρου, στην οδό Βουκουρεστίου 7, το δεύτερο εμβληματικό κατάστημα Heaven on Earth προσέλκυσε πληθώρα εκπροσώπων του τύπου, τους πιο επιλεκτικούς connoisseurs της πόλης, καθώς και τους λάτρεις των πιο ξεχωριστών αρωματικών δημιουργιών και home accessories. Στα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα έδωσαν επίσης το παρών προσωπικότητες της μόδας & των τεχνών, lifestyle influencers καθώς και συνεργάτες των οίκων από την Ελλάδα και τo εξωτερικό.

Σε έναν εκθαμβωτικό χώρο που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια, το Heaven on Earth προσέλκυσε την προσοχή των παρευρισκόμενων από την πρώτη στιγμή. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εκλεπτυσμένες συλλογές body wellness & skincare, να περιηγηθούν ανάμεσα σε ξεχωριστές αρωματικές δημιουργίες, να απολαύσουν σαμπάνια Veuve Clicquot συνοδεία ενός επιλεγμένου μενού από το εστιατόριο Athenee, υπό τους ήχους της αρπίστριας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Lilia Esipova.

Μαρία Δεληγιαννάκη & Αφροδίτη Πηγή.

Μία μοναδική εμπειρία shopping στον απόλυτο προορισμό ομορφιάς, υψηλής αισθητικής και ξεχωριστής πολυτέλειας. Μία μοναδική επιλογή των πιο ξεχωριστών brand περιποίησης προσώπου και σώματος, διακόσμησης και αρωμάτων από κάθε γωνιά του κόσμου στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Καλώς όρισες στην Αθήνα Heaven on Earth!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!