ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Zaf Art Stories στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

We all have a story to tell…


Παρατήρηση, φαντασία, σύνθεση. Χρώματα, σχήματα, σχέδια και υλικά, μπλέκουν σε ένα παιχνίδι δημιουργίας… this is “our story”!

Η Εύη Ζαφειριάδου δίνει στο macrame μια elegant διάσταση.

Συνδυάζοντας ποιοτικά υλικά, φαντασία αλλά και τις τάσεις της μόδας. Δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα δίνοντας  μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο έως και την βραδινή έξοδο και να εντυπωσιάσουν.

Η Εύη Ζαφειριάδου είναι η σχεδιάστρια και δημιουργός του brand ZafArtStories.com. Χρησιμοποιώντας κυρίως την τεχνική του macrame, στην πιο elegant εκδοχή της, το κόσμημά της έχει το δικό του κομψό και διαχρονικό ύφος, αλλά με σύγχρονες  πινελιές.


Κάποιες φορές με έντονη προσωπικότητα, για να εντυπωσιάζουν, ενώ άλλες φορές είναι μίνιμαλ και ευκολοφόρετα. Όλα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, που μπορούν να «συνοδεύσουν» όλες τις γυναίκες από το πρωί ως το βράδυ.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!