Το talk of the town Ταρτάρ με μαύρη τρούφα & Αυγό Πάνκο, και άλλες γαστρονομικές ιστορίες του Γιάννη Παρίκου, στο Cash…
Εντάξει, γνωρίζαμε για την μεταγραφή του Γιάννη Παρίκου στο Cash μετά την εντυπωσιακή του πορεία στο Βαρούλκο, στην Σπονδή και τον Χρυσό του Σκούφο στο Sunny της Χαλκιδικής. Οk, είχαμε ακούσει και από χίλιες δυό μεριές για το περίφημο Ταρτάρ του, συνοδευόμενο με μαύρη τρούφα και το αυγό Πάνκο, η Εύη μόνο ύμνους δεν μου απήγγειλε για την γαστρονομική έκπληξη της σεζόν! Πόσα άλλα όμως δεν γνώριζα, και τα ανακάλυψα μόλις χθες βράδυ, μετά το καλωσόρισμα μου στο αγαπημένο εστιατόριο, με ένα Negroni από βερμούτ Antica Formula “Την Rolls Royce των βερμούτ!” όπως μου την “σύστησε” ο Νεκτάριος Ντάλλας…
Το καλύτερο καλωσόρισμα σε μία πραγματικά κρύα βραδιά, την οποία αντιμετωπίζω με χαμόγελο, και τα ανοιξιάτικα λουλούδια στο σακάκι της Nidodileda…
Στην παρέα μας, ο Γιάννης Μωράκης που μας λέει για τις βραδιές οινογνωσίας κάθε Τετάρτη με ειδικό menu που κοστίζει 40 ευρώ το άτομο, και η Αλεξάνδρα Δράκου, με την οποία -τον χαβά μας…- μιλάμε για την πορεία του Muse Rebelle και για τον δεύτερο χρόνο του Fay’s Control, επαγγελματική διαστροφή όταν μπροστά σου αρχίζει να παρελαύνει όλη η τέχνη του Παρίκου, συνοδευόμενη από εξαιρετικά κρασιά…