ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το opening party του πολυχώρου της σχεδιάστριας κοσμημάτων Αγάπης Σμπώκου!

Την Παγκόσμια Ημέρα τη Γυναίκας, το brand Agapis Jewellery γιόρτασε το opening του πρώτου καταστήματος Agapis Jewellery & Gallery στο Κολωνάκι.

Η σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand Αγάπη Σμπώκου, υποδέχτηκε τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο χώρο του brand που ξεχωρίζει για τη minimal και εκλεπτυσμένη αισθητική του.   Fashion editors, content creators, φίλοι του brand και αγαπημένα πρόσωπα της Αγάπης Σμπώκου παρευρέθηκαν στο event και θαύμασαν από κοντά τα μοναδικά κοσμήματα του Agapis Jewellery, που είναι χειροποίητα και εντυπωσιάζουν με τις λεπτομέρειές τους.

Φαίη Σκορδά, Αγάπη Σμπώκου

Στο κατάστημα δεσπόζει η συλλογή «Bau Jewels», εμπνευσμένη από τα κινήματα κυβισμού και Destijl της μοντέρνας τέχνης. Βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής είναι τα κοσμήματα με έντονα σχήματα σε σύνθεση κολάζ, και με πρωταγωνιστικά χρώματα το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε, παραπέμποντας στα έργα του Picasso, του Montrian και του Cezanne.
Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται η Agapis Gallery, ένα νέο κεφάλαιο για την AS Gallery, με πενταετή επιτυχημένη παρουσία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι καλεσμένοι θαύμασαν την πρώτη έκθεση τέχνης που φιλοξενείται στην Agapis Gallery, με τίτλο «Δεκατρία Φεγγάρια». Η έκθεση παρουσιάζει τα έργα 11 διακεκριμένων καλλιτεχνών, που εμπνεύστηκαν από τη δύναμη της Σελήνης και έδωσαν ζωή σε κοσμήματα που αντανακλούν τη θηλυκή ενέργεια και τη μαγεία του φυσικού κόσμου.

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η Δώρα Χαραλαμπάκη, ενώ η Αγάπη Σμπώκου είναι η συντονίστρια της έκθεσης.

Τζοβάννα Βλαχάβα, Χρυσάνθη Κουρούπη, Χάρης Ντάβλας
Χρυσάνθη Κουρούπη
Βασιλική Καρανζογιάννη, Ζωή Κατσάτου
Νίκος Κοντομήτρος, Σωτηρία Δημάκη
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Δημήτρης Πανουλής, Δώρα Χαραλαμπάκη, Αγάπη Σμπώκου
Βύρωνας Βαφειάδης, Αργύρης Παπαγεωργίου, Ελένη Μάστορα, Αγάπη Σμπώκου

Η έκθεση «Δεκατρία Φεγγάρια» θα φιλοξενείται στον χώρο του Agapis Jewellery & Gallery μέχρι τις 19 Απριλίου.  

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!