ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το line πlanet στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

Επηρεασμένο από την κλασσική σύγχρονη τέχνη, την ελληνική ακτινοβολία, τις φυσικές πρώτες ύλες, το line πlanet βρίσκει την ταυτότητα του, με μια ηθική και βιώσιμη μάρκα μόδας. Οι συλλογές line πlanet επηρεάζονται από το ελληνικό pi <Π> 3,14…, που συμβολίζει την αναλογία της περιφέρειας του κύκλου & βρίσκεται σε πολλούς τύπους της τριγωνομετρίας, καθώς όλα αυτά είναι στοιχεία που επικρατούν στην κλασσική ελληνική αρχιτεκτονική και σχεδιασμό.

Πάθος του brand είναι να αναβιώσει και να επαναπροσδιορίσει την τοπική τέχνη των τεχνιτών σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας κομμάτια με ένα οικολογικό Ελληνικό στυλ εκλεπτυσμένο & μινιμαλιστικό. Όραμα της Line πlanet είναι η αξιοποίηση της κυκλικής οικονομίας, ώστε να επιτευχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη. Η γυναικεία συλλογή είναι κατασκευασμένη από εκλεκτά οργανικά υφάσματα, πιστοποιημένα με GOTS και ΟΕΚΟ – tex. Για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Μεθαύριο Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!