ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Kaftani στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Το πιο συναρπαστικό κομμάτι για τη δημιουργία είναι ότι τις περισσότερες φορές, μας βρίσκει αυτή. Το Kaftani αφήνεται αυτή τη σεζόν στη φυσική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού, ενώ ανοίγει τα παράθυρα σε νέες υφές, παλέτες και εκφράσεις της διαχρονικής του ταυτότητας. Coming back to life, το όνομα της SS24, με high-end resortwear που αναδεικνύει φυσική ροή του σχεδιασμού, μέσα από τις προκλήσεις της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της ηθικής πρακτικής στη μόδα. 

Έντονα επηρεασμένοι από την αισθητική του καλοκαιριού και εμπνευσμένοι από τα ανατολίτικα μακριά καφτάνια σε συνδυασμό με την αγάπη τους για τη μόδα και την ανάγκη για κομψά και ιδιαίτερα καλοκαιρινά ρούχα, οι δημιουργοί του brand υποστηρίζουν πως «ζώντας σε μια χώρα που χαρακτηρίζεται από θάλασσα και ήλιο, δεν θα μπορούσαμε να μην οραματιστούμε την ιδέα του Kaftani».

Κύριος στόχος των δημιουργών είναι η ηθική παραγωγή συλλογών ρούχων premium resort εξαιρετικής ποιότητας και διαχρονικών σχεδίων.

Όλες οι δημιουργίες είναι κατασκευασμένες από υφάσματα με λεπτά, φυσικά νήματα και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

«Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμάς, είναι οι πελάτες μας να γνωρίζουν πλήρως την προέλευση και την ποιότητα των ρούχων. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί τους ένα είδος ρούχου που ξεχωρίζει, ενώ έχει μια διαχρονική αισθητική ταυτότητα ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Για να σας χαρίσει μια δυνατή, αλλά αιθέρια λάμψη, ενώ παράλληλα σας κάνει να φαίνεστε καλοντυμένοι και να νιώθετε άνετα».

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!