ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Jennmar jewelry στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

Άλλη μία (υπέροχη) νέα συμμετοχή που θα σας υποδεχθεί στο The Pop up Project «Garden Party» by notos την Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Στην καρδιά της Αθήνας από τον Μάρτιο του 2020 το Jennmar jewelry βρίσκει έμπνευση στη διαχρονική ομορφιά της φύσης.  Από την γοητεία των βράχων που βρίσκονται στις θάλασσες μέχρι το φως που διαπερνάει τα φύλλα, τα ξύλινα παράθυρα των σπιτιών και το κάθε τι που βρίσκεται στο δρόμο του, κάθε κομμάτι γιορτάζει την τελειότητα που βρίσκεται στην ατέλεια. 

Φτιαγμένα με προσοχή και αγάπη στη λεπτομέρεια, τα κοσμήματα του Jennmar jewelry είναι τόσο μοναδικά όσο και ο φυσικός κόσμος.

Η δημιουργός Μάρα Πολίτη χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά όπως είναι το ασήμι 925 και οι ημιπολύτιμες πέτρες, δημιουργώντας κομμάτια που προορίζονται να αγαπιούνται και να φοριούνται μια ολόκληρη ζωή.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Παρασκευή 07 & Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!