ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Alexander’s Cigar Lounge της “Μεγάλης Βρεταννίας” υποδέχεται το αποστακτήριο Nonino σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας!

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για την εβδομάδα που έρχεται και έρχεται από τον Head Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη και τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη, οι οποίοι την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, θα μας υποδεχθούν στο Alexander’s Cigar Lounge για να ζήσουμε από κοντά μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.

Μαζί με την Guest of Honor Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.


Το αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge

Και επειδή γνωρίζω πως αυτές οι θεματικές βραδιές που διαδραματίζονται στις πιο αριστοκρατικές γωνιές του εμβληματικού ξενοδοχείου του Συντάγματος γίνονται ανάρπαστες, σας συμβουλεύω να κλείσετε τη θέση σας από σήμερα στο αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge για μια μαγευτική γαστρονομική εμπειρία ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τα αποστάγματα Nonino κορυφαία στον κόσμο.

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο.

Προερχόμενη από τη Friuli της Βόρειας Ιταλίας, η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο. Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τους και το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Η οικογένεια Nonino
H Giannola στο αποστακτήριο
Giannola Cristina, Antonella Elisabetta, Nonino alambicchi G.Iacolutti

Ειδικότερα, τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchidi Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – ItalianCocktailSpirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.

ALEXANDERSCIGARLOUNGE

1ος όροφος – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ | Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64

Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ώρα προσέλευσης: 20:15

Ώρα έναρξης: 20:30

Κόστος συμμετοχής: 85€ κατ’ άτομο (απαιτείται κράτηση)

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330748

error: Content is protected !!