Το 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, γιατί….Μπορούμε!

16/05/2013 • GO

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει στις 25 και 26 Μαΐου στη Σχολή Μωραΐτη, το 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων.

cover

Με την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει έναν ακόμα νέο θεσμό συμμετοχής και προσφοράς για τη Σχολή Μωραΐτη, το φετινό Πανηγύρι Αποφοίτων έχει ως κύριο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά & προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες και κυρίως παιδιά. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει υπό την καθοδήγηση & συνεργασία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που καταπολεμά τη σπατάλη του πλεονάζοντος φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα (www.boroume.gr).

filler

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Αθλητικούς Αγώνες, Εκθέσεις, Παραστάσεις, Music Show, Παιδικά Παιχνίδια, Συναυλία, Debate, Ταβέρνα, Βιβλιοπωλείο και πολλές εκπλήξεις! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.pa2.gr

Mor-pan-day2-14-1024.jpg_6344194080559287362ο Πανηγύρι LOGO

One Response to Το 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, γιατί….Μπορούμε!

  1. Καλημέρα, Ενημερώνομαι από το f/b για την οργάνωση αυτή που κάνετε και θα με ενδιέφερε να συμμετέχω εκπροσωπώντας την Oriflame, Σουηδική εταιρία φυσικών καλλυντικών με ιδιαίτερο σεβασμό στον άνθρωπο και τα ζώα. Θα μπορούσα να προσφέρω στην εκδήλωσή σας face painting ή/και συμβουλές μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας σε κυρίες, δείγματα και δωράκια, καθώς και προτάσεις επιχειρησιακής ευκαιρίας της Oriflame σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αυξήσουν το εισόδημά τους.
    Είμαι στη διάθεσή σας,
    Έφη Κρητικάκη – Κακαβούλη
    Σύμβουλος Ανάπτυξης Oriflame
    Creative Director στο δημιουργικό γραφείο Brave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons