ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πρώτο plant based bakery της Αθήνας γιόρτασε την τελευταία μέρα του Veganuary!

Veganuary
It’s a Vegan January!

Mε αφορμή την τελευταία ημέρα του Veganuary – ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν μια φυτική διατροφή για τον Ιανουάριο – το αγαπημένο creative bakery της Αθήνας Holy Llama, καλωσόρισε χθες, στην οδό Νίκης, πλήθος εκπροσώπων γεύσης, φίλους και συνεργάτες, σε μια απολαυστική γευστική εμπειρία βασισμένη σε plant based επιλογές. Πεντανόστιμες φουρνιστές λιχουδιές άνευ ζωικών προϊόντων αλλά και καινούργιες, ευφάνταστες προτάσεις για vegan brunch, κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις που παρουσίασε το Holy Llama για το 2024, που έρχονται να πιστοποιήσουν πως μία plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τα πιάτα που έχουμε συνηθίσει.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και η Κελλίνα Δημητριάδη, οραματίστηκαν ένα bakehouse που θα απευθύνεται σε vegans και μη, ένα brand που θα προσελκύει ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό και θέλουν να απεγκλωβιστούν από το κλισέ που θέλει την ολική χορτοφαγία να είναι μια αποστειρωμένη και άνοστη διατροφή.

Οι δημιουργοί του Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Κελλίνα Δημητριάδη

Το Holy Llama ξεκίνησε από τον Υμηττό από έναν all day καταπράσινο creative φούρνο, ο οποίος είναι κυρίως εργαστήριο με ένα μικρό σημείο λιανικής στο μπροστινό του μέρος και σερβίρει αρτοποιήματα, γλυκά και μια σειρά από αλμυρά προϊόντα χωρίς ζωικά παράγωγα. Οι δημιουργοί του Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Κελλίνα Δημητριάδη, οραματίστηκαν ένα bakehouse που θα απευθύνεται σε vegans και μη, ένα brand δηλαδή που θα προσελκύει ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό και θέλουν να απεγκλωβιστούν από το κλισέ που θέλει την ολική χορτοφαγία να είναι μια αποστειρωμένη και άνοστη διατροφή.

Σήμερα, το Holy Llama έχει δημιουργήσει τον δεύτερο – εστιατορικό αυτή τη φορά – χώρο του στην οδό Νίκης 23 στο Σύνταγμα, ενώ σταδιακά εξελίσσεται στο απόλυτο γευστικό “στέκι” της πόλης, μιας και το μενού έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει επιλογές από το πρωί για brunch, το μεσημέρι με ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο μέχρι αμέτρητες λιχουδιές για το τέλος μιας απαιτητικής ημέρας. Ταυτόχρονα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον τομέα του catering δημιουργώντας custom made plant based μενού για κάθε είδους κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση.

error: Content is protected !!