ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Πασχαλινό BAZAAR του International School of Athens

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες και το πρώτο Πασχαλινό Βazaar των παιδιών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού του International School of Athens (ISA) στον πευκόφυτο κήπο του Μelina’s Kindergarten 3, στην Κηφισιά.

school

To bazaar ήταν αφιερωμένο στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν αγάπη και στήριξη στα άρρωστα παιδιά.

Οι όμορφες λαμπάδες, τα σπιτικά κουλουράκια αλλά κυρίως τα πασχαλινά διακοσμητικά, όλα κατασκευασμένα από τα ίδια τα παιδιά, έγιναν ανάρπαστα, γεγονός που έδωσε χαρά στους διοργανωτές, στους γονείς και στα παιδιά που συμμετείχαν εθελοντικά από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια αυτή και έφτιαξαν υπέροχα δώρα για τις ημέρες του Πάσχα.

bazaar

Επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν το μέλος του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Μελίνα Δασκαλάκη, που μαζί με τον σύζυγό της Μπίλλυ Δασκαλάκη, είχαν την πρωτοβουλία της εκδήλωσης αυτής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαρίστησαν θερμά τη διεύθυνση του International School of Athens του Ομίλου Β. Δασκαλάκη, για την κοινωνική της ευαισθησία και για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει ένα Πασχαλινό Βazaar του οποίου τα έσοδα θα διαθέσει στους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Ντίνα Πριτσιβέλη, Μελίνα Δασκαλάκη

Ντίνα Πριτσιβέλη, Μελίνα Δασκαλάκη

Άννυ Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Κανάρης

Άννυ Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Κανάρης

Τέτη Μιχαλαριά, Μάτα Μπάρδη

Τέτη Μιχαλαριά, Μάτα Μπάρδη

error: Content is protected !!