ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Πασχαλινό δώρο του Fay’s Control στους αναγνώστες μας: Μία τρίμηνη συνδρομή στο Sensia Spa & Gym Studio, καθώς και στην πισίνα του ξενοδοχείου St. George Lycabettus!

Μετά από αρκετό ψάξιμο και ανάλογη έρευνα, καταλήξαμε σε αυτό που νομίζουμε πως έχουμε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι ανάγκη. Φαίνεται ως πολυτέλεια, όμως ναι, πλέον αποτελεί απόλυτη ανάγκη. Να κάνουμε pampering στον εαυτό μας, να τον αφήσουμε να χαλαρώσει, να ονειρευτεί, να ξαναγεννηθεί… Άλλωστε μέσα από το όραμα δεν πραγματοποιούνται οι στόχοι μας;

Κερδίστε:

Δωρεάν χρήση της πισίνας!

Δωρεάν χρήση του gymstudio! 

Δωρεάν χρήση Sensia hamam και Jacuzzi!

v  Έκπτωση 15% σε όλες τις θεραπείες του spa!

 

Γίνετε φίλοι μας στην σελίδα Fay’s Control στο facebook, και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα. Ένας τυχερός αναγνώστης μας θα κερδίσει μία τρίμηνη συνδρομή στο Sensia Spa & Gym Studio του St. George Lycabettus, καθώς και στην πισίνα του ξενοδοχείου!

SWIMMING POOLok

Το Sensia Spa & Gym Studio είναι ένας ναός ευεξίας και σας προσκαλεί σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στο χώρο των αισθήσεων. Το cozy health studio, είναι υψηλής αισθητικής και βρίσκεται στο πιο elegant σημείο της πόλης, στην πλατεία Δεξαμενής, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Σας προσφέρει πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην περιποίηση προσώπου και σώματος εμπλουτισμένες από μια νέα διάσταση σε θεραπείες massage, που χαρίζει απόλαυση, ευεξία και αντιγήρανση έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις θεραπείες Best Seller :
Fresh Caviar Facial – η οποία εμπλουτίζει το δέρμα με φυσικά συστατικά και πολύτιμα εκχυλίσματα από χαβιάρι
Diamond star’s Facial – Η αγαπημένη θεραπεία διαμαντιών των σταρ του Hollywood . Η απόλυτη επαναφορά του δέρματος σε νεανική κατάσταση!
Golden Spa Body Therapy – Μας προσφέρει μια πραγματική αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας μέσα από πολύτιμο χρυσό και αρωματικό μπουκέτο λουλουδιών του αγρού και της ερήμου..

TIP:
Ανεβείτε στο LA SUITE LOUNGE All day bar restaurant , και απολαύστε το Sensia Spa Lunch Menu!
Καθημερινά 12:00 – 17:00

pool
Πισίνα στον έβδομο…
Ανοιχτή και η πισίνα στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus. Μία όαση δροσιάς για όσους μένουν ή δουλεύουν στο κέντρο με πανοραμική θέα.
Light & healthy salads , snacks & juices στο Pool Bar.
Ο γνωστός πλέον μπάρμαν , Τάκης δημιουργεί μοναδικά πρωτότυπα Simply Greek cocktails όπως το Mouzito (Mojito με ούζο) , το Τsipouro frost και το Masticha Cosmo τα οποία συνοδεύονται από παιχνιδιάρικα finger bites σε προσιτές τιμές ενώ τα μουσικά ακούσματα μας ταξιδεύουν εκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τα αστέρια.

HOT TIP!!!
Χαλαρώστε κάνοντας ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας Pool side manicure & pedicure.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις : 210 7416000

error: Content is protected !!